Ajax spits Milik in gesprek met de Nerazzurri

0417ajax-utrecht_milik

Arek Milik, de spits van Ajax is met 21 doelpunten tot nu toe bezig aan een uitstekend seizoen, en dat is ook in Italië niet onopgemerkt gebleven. Internazionale, de blauw zwarte club uit Milaan, is in gesprek met de zaakwaarnemer van Milik meld Goal.

Ondanks de prestaties van de nummer 9, lijkt Ajax nog altijd op zoek te zijn naar een nieuwe spits (Haller, Janssen en Huntelaar), het zou dan ook niet gek zijn als Milik er voor kiest om voor een club te kiezen waar zijn positie niet constant het punt van discussie is. De Nerazzurri zijn erg gecharmeerd van de Poolse spits en zouden niet onwelwillend tegen de salaris eis van 3 miljoen per jaar staan.
Tot op heden is er in Amsterdam nog geen bod binnen gekomen op de spits waardoor officiële gesprekken nog niet mogelijk zijn. Het is in ieder geval duidelijk dat Ajax ook rekening houdt met een eventueel vertrek met alle speculaties omtrent spitsen die goed bij Ajax zouden passen.

Related posts

57 Comments

    1. Litmanen

     Ook Zlatan is tweebenig. Zolang hij niet keihard op dat rechterbeen gaat trainen gaat hij de echte top niet halen.

  1. De seijs

   Zoals elke goede speler van Ajax zijn die niet te houden dan maar veel laten betalen en zorgen dat je Hunterlaar en Janssen of Haller binnen haalt.

   1. Valentino

    Huntelaar hoef je alleen salaris te betalen, voor Ajax deze zomer transfervrij.

  2. creutz1977

   zeker onverstandig, maar snap hem wel… zou ook klaar zijn met de weinig steun die hij steeds krijgt… vind hem echt een geweldige spits voor ajax en maakt steeds meer progressie

 1. Flyer

  Waarom weg ? deze man is top ! Hij werkt hard en scoort. Ga maar eens een vervanger zoeken die betaalbaar is…

 2. Amoebe

  Hij is het hele seizoen afgebrand, nu is Ajax bezig met Huntelaar…..ik begrijp best dat hij ergens gaat praten als hij wordt uitgenodigd.

  En praten betekent nog niet dat hij ook gaat he!

  Het lijkt mij best een redelijke vent die zich niet zomaar ergens instort zonder goede, wel overwogen, redenen.

  1. nick-afca95

   Ik begrijp het ook best van zijn kant. Toch hoop ik niet dat hij gaat want het is gewoon een hele goeie spits. Ik zie liever hem als iemand anders bij ons in de spits staan.

   1. Amoebe

    Dat ben ik met jou eens….maar mensen moeten nu niet verontwaardigd doen dat hij ergens anders gaat praten.

    Is niet meer als logisch denk ik….ik hoop echter ook dat hij gewoon blijft.

    1. Remco425

     Vind ik ook. Milik was dolgelukkig toen hij een echt contract bij Ajax kon tekenen. Dan ga je niet zo snel al weer weg. Tenzij er dus weinig vertrouwen in je is. Van zowel supporters als technische staf.

     1. creutz1977

      idd Remco, had veel meer krediet mogen krijgen ook van supporters… weet nog goed hoe hij steeds in forums werd afgebrand… klasse dat hij zijn voeten heeft laten spreken… denk als ajax kampioenschap haalt dat hij dan wel blijft… Hij wil zich ook laten zien op het hoogste platform

 3. KBouter

  Ik geef hem groot gelijk ergens anders te gaan kijken, het vertrouwen heeft hij hier nog nooit gehad van zijn trainer. Nu moet hij weer horen en lezen dat Ajax Huntelaar terug wil halen en Haller ect. Concurrentie is nooit verkeerd, maar hij weet ook wel dat Ajax een Huntelaar niet in de eerste plaats voor de bank terug haalt.

  1. Geckoo

   Zoals met Heitinga bedoel je?? Huntelaar is helaas ook al een behoorlijke tijd niet echt in vorm.. Dat hij een Ajaxhart heeft veranderd daar niets aan..

 4. ajaxhoger

  Mark centeneuker euro staat al klaar om de centen op de grote hoop te gooien , we hoeven niet te hopen op goede aankopen ook .
  ZE lullen maar wat daar , di willen we en die en die , en aan het eind komt er niks .

   1. ajaxhoger

    Mark schrijf zowel met een k als een c , beter je best doen dan weet je dat ook .

    1. In memory of J.C.

     De voornaam is Marc met een c en een voornaam verander je niet door een schrijfwijze. Dus Ajaxhoger/tweeling van Toontje lager, beter je best doen dan weet je dat ook.

 5. nick-afca95

  Ik hoop echt niet dat hij gaat. Ik heb het idee dat hij met de week beter speelt en het is een echte ajaxspits geworden. Van andere spitsen moet je nog maar afwachten hoe ze bij ajax presteren.

  1. afcadeluxe

   helemaal net je eens,nick,moet echt blijven word met de week beter en is nog niet echt lang bij ons,de meeste gehaalde spelers moeten aan ajax wennen

 6. In memory of J.C.

  Ik blijf het een zeer beperkte spits vinden. Zeker geen echte Ajax spits net zo min als Haller. Doelpunten van Milik trekken wat dat betreft beetje rookgordijn op. Bal vastheid blijft onder het niveau.

 7. Iamsterdam2015

  Ik hoop dat hij blijft. Je ziet aan alles dat hij zich razend aan het ontwikkelen is. Ik zeg niet dat Huntelaar geen goede aankoop zou zijn maar een terugkeer vind ik altijd mwa mwa. Denk dat Ajax met het oog op de toekomst beter een haller of Janssen kan halen wat ze ook mogen kosten. En natuurlijk de eigen jeugd. Ik persoonlijk vond Huntelaar goed maar niet meer goed genoeg dat hij Milik moet vervangen en al helemaal op dit moment niet beter dan Janssen.

 8. ajaxhoger

  Hij doet het nu goed gelukkig , maar een beperkte spelers hoor , hij kan alleen met links , en dat is een groot gemis als je altijd naar je linker moet .
  Een die zowel links als rechts uit de voeten kan is beter , en hij moet een aanspeelpunt zijn , en dat is Milik niet .
  Verkopen en een goede terug halen , daar zat het wel weer schorten .

 9. Geroldkohlen

  als milik gaat zou dat echt jammer zijn! maar mocht dat zo zijn dan neem dan aub geen Haller maar gewoon Hunter en Janssen halen!

 10. BobbyHaarms

  Het wordt dringen in de spits straks. Milik, Zivkovic, Huntelaar, Janssen…..kan Klaassen daarachter straks mooi als valse spits fungeren 😉

 11. Hika77

  Doei! Succes daar. Gooi je eigen glazen maar in.
  Lekker naar de vriendje kishna die het zo lekker doet bij lazio.

   1. Hika77

    Zowel kishna als el ghazi zijn geen spitsen maar vleugelaanvallers. Daarnaast denk ik dat ze ietwat te licht zijn voor een gemiddelde Italiaanse slager die ze daar doorgaans in de verdediging hebben staan. Maar das mijn mening..

   2. Hika77

    Excuses, ik dacht dat het over el ghazi ging.. Mijn bericht mag als niet gepost worden beschouwt

Comments are closed.