Verhuurde aanvaller Menig wil terugkeren bij Ajax

0403ajax-pec_veltman_menig

Buitenspeler Queensy Menig maakte vorig seizoen zijn debuut voor Ajax in zowel het beloften elftal als het eerste. Frank de Boer achtte het echter verstandig voor de jonge aanvaller om elders meer ervaring op te doen aangezien de flanken aan het begin van het seizoen goed bezet leken.

Inmiddels is gebleken dat buitenspelers en Ajax nog steeds niet de beste combinatie is en Menig is dan ook van mening dat hij daadwerkelijk iets toevoegt aan het huidige Ajax. “Alles is mogelijk. Alle opties zijn open. Nog een seizoen bij PEC is niet verkeerd. De trainer is goed, de faciliteiten ook. En het team is leuk, er heerst een goede sfeer. Als je dan in de Arena kan spelen, is dat heel mooi. Maar ik ga niet voor invalbeurten en dat ik na de eerste training al bij Jong Ajax moet aansluiten”, aldus Menig. “Ik denk dat Ajax een speler zoals ik nodig heeft.”

Uiteraard is het niet aan Menig om te bepalen of hij terug mag komen bij Ajax, in een punt is hij echter zeer stellig en dat is dat hij niet op de bank gaat zitten “Daar word ik niet blij van” aldus de buitenspeler.

Bron: Voetbalzone

Related posts

20 Comments

  1. De seijs

   Ik snap menig wel maar dat heeft hij zelf in de hand. Je stinken best doen dan komt jou t ijd wel. Succes gozer.

 1. paulvos

  Nog maar ’n jaartje of misschien ’n half jaartje ervaring op doen en ff aankijken hoe hij zich heeft ontwikkeld en dan eventueel terug halen.

 2. vanzanten

  Zei hij een paar weken geleden juist niet dat hij niet zo nodig terug hoefde?

 3. vanzanten

  Ik heb vandaag trouwens nog niks gehoord van een Pisveefan die aangeeft heeft gedaan wegens meksjfisking ivm de penalty van gisteren.

 4. hackitjacki

  Ja maar veel rendement heeft hij niet gehad volgens mij bij zwolle…. Younes aardig wat goaltjes en asists en zelfde geld voor El Ghazi en Fischer (ookal late die 70% van de tijd niet zoveel zien)
  Met cerny en Dekker die op de deur kloppen zie ik geen plek voor Menig…

  1. Geroldkohlen

   nou dan volg je het voetbal niet helemaal, afgelopen 2 wedstrijden 2 goals en assist, en tevens ook Becker die gisteren zijn doelpunt mee pikt, jongens doen het goed en verdienen in de voorbereiding van het nieuwe seizoen de kans om te bewijzen dat ze Ajax 1 waardig zijn.

 5. Iamsterdam2015

  Als hij de laatste wedstrijd van het seizoen in de 90e minuut de 2-1 maakt tegen PSV komt hij in the hall of fame…!!!!!!

 6. ferike

  Beste kerel. Ga nou lekker eerst eens een jaartje presteren. Als je nu terug zou komen, is dat om de veters te strikken van de eerste elftal spelers, dat gun je toch niemand? Keer pas terug, als je iets toevoegt aan de selectie, eerder niet. Ik hoop niet dat dit als een verrassing komt: je voegt nu nog niets toe ! !

Comments are closed.