Na Aberkane maakt ook Struijk overstap naar Ajax

ajax-ado_logo

Ajax wist vorige week te melden dat het Abdallah Aberkane heeft overgenomen van ADO Den Haag maar daar blijft het niet bij. Ook met Pascal Struijk is overeenstemming bereikt dat de speler vanaf volgend seizoen gaat uitkomen in de jeugdopleiding van Ajax. Hierdoor raakt ADO niet een, maar twee veelbelovende verdedigers kwijt aan Ajax.

‘Ik wil me bij Ajax verder ontwikkelen tot een betere speler. Vervolgens wil ik het eerste elftal halen’, aldus de kopsterke verdediger, die met ADO de afgelopen jaren veelvuldig tegen Ajax heeft gespeeld. Mede dankzij die wedstrijden en de duels met het Nederlands team kent hij al behoorlijk wat spelers in de jeugdopleiding van Ajax. Hoofd jeugdscouting Patrick Ladru is tevreden met de nieuwe aanwinst. Pascal is nog een B-junior, maar speelt dit hele seizoen al in de A1 van ADO Den Haag. Daar zijn tegenstanders vaak twee jaar ouder. Dan moet je echt vechten in de duels. Ik denk daarom dat het heel goed is dat hij naar Ajax komt voor de volgende stap in zijn ontwikkeling’.

Bron: Ajax.nl

 

Related posts

24 Comments

  1. -buitenkantje rechts-

    Mooi al dat nieuwe veelbelovende talent.. Ik zou ook graag zien dat ze ervaren krachten wat langer kunnen vasthouden. Hè kampioenschap is een absolute must daarvoor. Iedere speler wil graag CL spelen.

Comments are closed.