Ajax A1 wint mini-Klassieker met 1-0

0116a1-feyenoorda1_dolberg

Ajax A1 heeft dinsdagmiddag de wedstrijd tegen Feyenoord met 1-0 gewonnen en doen hiermee goede zaken in de strijd om de landstitel. De Ajacieden begonnen furieus aan de wedstrijd wat ook vele kansen opleverde maar het doelpunt bleef uit. Vaclav Cerny en Dani de Wit kregen mega-kansen op de 1-0. Abdelhak Nouri plaatste de bal na een razendsnelle counter op de paal, en ook de rebound ging over. Eem kwartier voor tijd was het dan toch raak en scoorde Carel Eiting de verlossende 1-0. Door de overwinning is de achterstand van Ajax op koploper AZ nog maar twee punten: beide ploegen ontmoeten elkaar op 30 april op Sportpark de Toekomst.

Opstelling Ajax A1: Jeffrey de Lange, Teun van Zweeden (46. Navajo Bakboord), Matthijs de Ligt, Léon Bergsma, Deyovaiso Zeefuik, Carel Eiting, Abdelhak Nouri, Dani de Wit, Vaclav Cerny, Kasper Dolberg (57. Kaj Sierhuis) Vince Gino Dekker (66. Adham el Idrissi)

Bron: Ajax.nl

Related posts

14 Comments

  1. Remco425

    Een overwinning is een overwinning tegen de kakkies haha. Heeft AZ hier en daar zeker ook wat punten verloren dat het verschil maar 2 punten is.

Comments are closed.