Suarez benadrukt opnieuw: ‘Ik keer terug bij Ajax’

1101suarez

Luis Suarez heeft al verscheidene keren laten weten dat hij ooit terug zal keren bij Ajax en tegenover Helden Magazine is de Uruguayaan opnieuw duidelijk. Suarez, momenteel uitkomend voor FC Barcelona, wil terug naar de club die hij is zijn hart heeft zitten.

‘Het klopt ja, ik ga terug naar Ajax althans als ze mij tegen die tijd nog willen hebben. Sofia en ik vinden Amsterdam nog steeds geweldig en daar kunnen we nog gewoon over straat, dat is hier momenteel wel anders. Mijn wens is dan ook om terug te keren naar de club waar ik veel aan te danken heb en mij als speler heeft laten groeien. Daar ben ik Ajax nog steeds heel dankbaar voor en zal dat ooit terugbetalen, want ik heb in Amsterdam veel geleerd’.

Bron: Helden Magazine

Related posts

71 Comments

   1. Ramon1

    Ik heb dat bij andere spelers niet dat ik ze geloof maar zijn redenen dat die in barcelona niet over straat kan enzo en in amsterdam wel en zn vrouw houdt van amsterdam was al langer duidelijk ik geloofde het bij heitinga natuurlijk mar bij hem ook zeker of

   2. Ramon1

    Ik geloof het bij hem ook omdat zn redenen best logisch zijn in barcelona kan die amper over straat in amsterdam kan die zo over straat en laten we hem nog een beetje met rust en zn vrouw houdt van amsterdam van alle spelers op heitinga na geloof ik hem echt

  1. De seijs

   Hoop over 2 jaar dat hij echt komt. Dan is hij nog wel een jaar of 2 goed genoeg voor ajax. Zal wel prachtig zijn geweldig.

   1. Litmanen

    Ik hoop het en geloof hem ook wel. Vraag is of je het elftal op dat moment kan aandoen dat er een vedette binnenkomt. Suarez heeft in Barca gekeerd in dienst van het elftal te spelen, maar met Neymar, Iniesta en Messi zal je wel moeten.
    Maar het was altijd weer een feest, dat felle sekreet met die weergaloze acties…..

  2. timkloppers

   Pak eerst de champions league en dan je koffers naar Amsterdam. je hebt dan toch alle prijzen gewonnen.

 1. Kevke87

  schitterend. hij is een van de weinige bij wie ik het écht geloof. hij zal de jonkies wat over winnaarsmentaliteit kunnen bijbrengen.

 2. Indojood

  Dan moet er wel een andere trainer zitten. Onder FdB gaat het niet werken met zijn LvG maniertjes van taken en opdrachten. Deze man moet je zijn gang laten gaan.

  1. Amoebe

   Ik denk dat Frank met een echte vedette gerust wel kan omgaan….niet met halve vedettes of zelfbenoemde vedettes!

 3. Indojood

  Dan moet er wel een andere trainer zitten. Onder FdB gaat het niet werken met zijn LvG maniertjes van taken en opdrachten. Deze man moet je zijn gang laten gaan.

 4. Ramon1

  Als die ooit terug komt zou zo geweldig zijn maar bij hem geloof ik het tenminste nog omdat zijn redenen best realistisch zijn , in amsterdam heeft die meer rust kan die lekker over straat na de winkel enzo haha en zn vrouw vind het ook een mooie stad ( logisch ) en hij heeft het al vaker aangegeven en hoorde alderweireld het ook zeggen maar bij suarez heb ik echt het gevoel dat die wel komt maar wanneer als die 32 33 is kan best als die ma fit is zou echt super zijn maar hij is de enige die ik geloof , en om het geld gaat het hem dan niet best raar maar hij is de enige van alle spelers die ik geloof mja hangt af van hoe fit is die dan en als die fit is is ajax gek als ze nee zeggen

  1. Indojood

   Tsja, dan moet iedereen eerst langs de tandarts om te kijken of de tandjes goed genieg zijn om te bijten.

 5. Remco425

  “als ze mij tegen die tijd nog willen hebben”, die gaat dus ook wachten tot hij 35+ is…

 6. Ajax nr 1

  Slapers wat kunnen jullie dromen zeg. Als Suarez terug komt is dat om te shoppen. 🙂

   1. Litmanen

    Zijn vrouw is volgens mij een dame die haar halve leven al in Barcelona heeft doorgebracht. Hij wilde destijds naar Europa om zo dichtbij als mogelijk in de buurt van haar te zijn. Ze kennen elkaar al vanaf hun schooltijd en haar ouders emigreerden naar Spanje vanwege werk.
    Dus wonen in Amsterdam zal niet hun eerste wens zijn.

 7. Ramon1

  Suarez als trainer hah dat zou ik welles willen zien en messi als keeperstrainer haha

 8. Misterajax

  Die gaat gewoon wachten tot dat die niet meer goed genoeg is voor barca, en zich dan aanbieden aan Ajax. Eerst kijken hoe goed die dan nog is en laat die zich eerst maar aan zijn woord houden. Maarja, hopen mag zeker!

 9. Indojood

  Nou FdB en Bergkamp, pak je koffers maar. MSN gaat straks het nieuwe TH vormen… ?

 10. afcadeluxe

  totti speelt ook nog steeds die is 37 dus als luisje met n jaar of 32/33 komt hebben we nog wel paar jaartjes plezier met hem (tegenstanders ook?)

 11. -buitenkantje rechts-

  Bingo!!
  En dat is de volgende ex-Ajacied die wellicht ooit, in de nadagen van zijn carrière, indien de zon en de maan op 1 lijn staan terug gaat keren bij Ajax.. Jaaaaaja..

  1. Remco425

   De grote vraag is net als bij VdV, wanneer hij de tijd rijp vindt. Dat hij terug wilt geloof ik wel van hem, maar als hij er al bij zegt “als Ajax me nog wilt” geeft hij al aan dat dat voorlopig nog niet aan de orde is en er waarschijnlijk pas sprake van is als hij al versleten is.

 12. Tinus

  Nummer 1.000 die het zegt, hoop populair blabla, wat zou jij zeggen als ex speler in Ajax magazine? Eerst zien dan geloven

  (Maar het blijft een held)

 13. Arie

  uitstekend bij einde contract Barca kom direct naar Adam en voor Ajax zorg al vast voor een leuk aflopend salaris bv afhankelijk van zijn productie bv 1 ton per doelpunt en geef hem de mogelijkheid om in de staf te komen zodat hij onze jeugd karakter (voetbal hardheid) bij kan brengen.

Comments are closed.