Talent van de Toekomst El Mahdioui moet vertrekken bij Ajax

Ashraf_El_Mahdioui

Aschraf El Mahdioui heeft te horen gekregen dat zijn aflopende contract niet wordt verlengd en moet vertrekken bij Ajax. El Mahdioui, die dit seizoen voor Jong Ajax uitkomt, werd in het seizoen 2013/’14 nog verkozen tot Talent van de Toekomst en was de oogappel van de inmiddels vertrokken Wim Jonk. Volgens Ajax staat de beslissing los van het eerdere vertrek van Jonk, maar is die ingegeven door het feit dat er veel middenvelders onder contract staan. Inmiddels hebben enkele eredivisieclubs zich gemeld voor het negentienjarige talent.

Bron: De Telegraaf

 

Related posts

62 Comments

    1. slm020

     Zeker contract verlengen en verhuren !! Ben ik nou zo slim of zijn ze beetje dom bij het bestuur !!

  1. De seijs

   Alleen de sterkste mogen blijven. En ja dan vallen er wel eens een paar af. Zal wel aan de mentaliteit liggen want hij schijnt wel een beetje te kunnen voetballen.

   1. De Ajacied

    Ja kun je je zelf straks weer achter de oren krabben als hij wel doorbreekt,
    Verhuur dit talent gewoon nix mis mee hoor
    ❌❌❌

 1. woody79

  gaat voor een scheet en een knikker de deur uit. smarties zijn het af en toe

 2. nick-afca95

  Enerzijds snap ik dit wel. Je hebt de talenten Nouri, Van der Beek en Bazoer die alle 3 beter zijn op het middenveld. Daarbij komt nog dat je Klaassen, Sinkgraven en Gudelj hebt die ook op het middenveld spelen. Dit zijn al 6 spelers voor 3 posities!

  1. f-side64

   nou Nick afca sinkgraven en gudelj waren en zijn nog steeds nutteloze aankopen geweest

   1. nick-afca95

    Sinkgraven maakt niet waar wat we verwacht hadden dus dat is inderdaad een slechte aankoop geweest maar Gudelj zie ik zeker niet als nutteloze aankoop.

    1. f-side64

     ik wel waarom kopen als je al klaassen bazoer serero van beek en schone heb

     1. nick-afca95

      Ik vind Serero niet echt een goede middenvelder… Hij is heel goed aan de bal en hij kan prima korte passes geven maar als hij een schouder duw krijgt kan je en gaan ophalen uit de 2e ring… Gudelj is iemand die echt body geeft aan het middenveld, iets waar we vorig seizoen nog zo naar snakte! En nu het middenveld beter begint te draaien zie je ook dat hij aanvallend steeds meer van waarde is. Ik vind Gudelj een van de betere aankopen van de afgelopen jaren.

   2. AFC98

    Gudelj is juist een goede aankoop geweest… Samen met Klaassen en bazoer domineerden we het middenveld tegen PSV… En je moet ook ieder erbij hebben die een bal af kan pakken. Gudelj is zo iemand

   3. slm020

    Singraven kun je nog niet zo beoordelen !! Heeft meer blessures gehad dan dat hij speelt !! Gudelje is gewoon hele nuttige aankoop dus slaat nergens op !! Aan Sinkgraven zie je echt wel dat hij kan voetballen alleen hij moet sterker worden en de kleine foutjes moeten eruit 😉

    1. Litmanen

     Eens, verder, Andersen was het lievelingetje van De Boer. Ik hoop dat hij terugkomt, maar laten we eerlijk zijn, hij had onder De Boer dramatische wedstrijden gespeeld en mocht vaak blijven staan ook.
     Dus, dat hij het vriendje van Jonk was zegt niet direct iets overijl kwaliteiten.

     Maar, ik zou ook verhuren. Je hebt hem nu nog huis.

     1. jood84

      gudelj is niet de typische Ajax voetballer, maar wel een nuttige bal opraper met kracht en slimheid.

 3. AjaxStaff2015

  Oke Ajax is dom weer bezig, als we alle middenvelders een elftal van maken heb je een werldelftal maar straks kunnen ze weer duur weerkopen

 4. Heldenzoon

  Niet goed genoeg klaarblijkelijk. Wat moet je dan doen? Iedereen een contract geven?

  Zo simpel om af te geven op elk onderdeel van het beleid, vanachter je laptop. Alsof we vroeger ALTIJD IEDEREEN een contract gaven……

    1. f-side64

     ik bedoel maar jood84 ze moeten boillessen 4g en vd hoorn weg doen dat zijn geen ajax waardige spelers

  1. BobbyHaarms

   Daar heb je wel een punt. Maar dit bestuur vertrouw ik echt voor geen ene rotcent, alles wat ook maar iets te maken heeft/had met Cruijff of Jonk wordt eruit getyft. Het grootste talent en oogappel. Dan vraag ik me hardop af waar het dan ineens fout is gegaan in Ajax’ ogen..

  2. Remco425

   Inderdaad. Vroeger haalde ook maar gemiddeld 1.5 talent per jaar het eerste. Volgens mij nu meer. De besten blijven over. Dat is altijd zo geweest. Misschien had hij wel mee kunnen komen, maar anderen zijn beter. Ik ben wel ban mening dat hij beter verhuurd hadbkunnen worden. Al spelen die tegenwoordig ook niet vaak bij andere clubs, dus hoeveel zin heeft dat nog?

 5. Joep

  Met Sinkgraven ben ik het met je eens. Gudelj vind ik wel Ajax waardig. Hij heeft zich goed ontwikkeld. Maar hij is er nog niet. Hij is wel een toegevoegde waarde voor ons Ajax

 6. Ajax1958

  Neeeeeeeee, ineens komen ze erachter, dat ze teveel middenvelders hebben. Ik heb in begin van het seizoen al gemeld, als er interesse was voor een speler…..: goh, toch wel een middenvelder he? Mare, goed bezig Ajax, alles wat met Cruijff/Jonk te maken heeft eruit.

 7. afcadeluxe

  krijgen we weer zo een geval als met dijks?snap het soms niet,eerst het grootste talent en nu mag hij weg?we hebben inderdaad veel en goede middenvelders maar verhuur dan die jongen

 8. fjonkman

  Sinkgraven had ik wel iets meer van verwacht, maar hij is nog jong en kan zich zomaar ineens gaan ontwikkelen komend seizoen. Maar ja… In de jeugd hebben we ook spelers die er volgend seizoen ook zo maar ineens kunnen staan. Gudelj was ik aanvankelijk ook niet erg enthousiast over, maar hij speelt de laatste tijd wel steeds beter..

 9. In memory of J.C.

  Ik kom steeds verder van dit Ajax af te staan. Belachelijke beslissing. Nu zelfs jongeren de dupe laten worden van je ge-eikel met Jonk. Triest, heel triest.

 10. Arnold711

  Ik denk dat dit weer een voorbeeld is van een speler die de druk bij Ajax niet aan kan. Inderdaad, als hij ergens anders gaat spelen is hij hier vrij van en kan zich ontwikkelen. Misschien moet Ajax meer spelers eerst ergens anders plaatsen om ze body, mentaal en fysiek, te laten krijgen. Goed voorbeeld Dijks. Bestuur is al langer de weg kwijt als het om slimme zetten gaat. Maar ja, zolang ze met hun vingers in hun oren staan gaat er niets veranderen.

 11. Indojood

  Iemand geen contract geven lijkt me een technische beslissing dus het TH zal deze hebben genomen, vervolgens kan Overmars de boodschap overbrengen. We kunnen alles wel afschuiven op het bestuur/directie maar FdB en verbindingsman Bergkamp heebn hierop ook invloed. Hier blijkt ook weer dat met het ontslag van Jonk de balans zoek is. Toevallig is dit zijn oogappeltje maar de positie Hoofd Jeugdopleiding is niet ingevuld, en dus ook zijn positie in het TH is vacant. Met de goede vooruitzichten in de Eredivisie en het overlijden van JC verdwijnen dit soort zaken naar de achtergrond maar het beleid is nog steeds een chaos. Ik denk ook dat het niet meer goed komt, juist op de vacante positie van Hoofd Jeugdopleiding heb je iemand nodig die streng in de leer is aangaande het plan Cruijff maar de overigen vinden een dergelijk persoon maar lastig, zo is gebleken. Sterker, het plan Cruijff is losgelaten, hoe hard ze ook roepen dat dat niet zo is.

  1. BobbyHaarms

   Helaas zijn dat de feiten Indojood, helemaal eens. Een trieste constatering, en het zal die flikkers hoe crue het ook klinkt nogal goed uitkomen dat Johan er nu niet meer is..

 12. In memory of J.C.

  Ik ben steeds meer supporter van de naam Ajax en het verleden. Ik zou nu nooit supporter worden.

  1. BobbyHaarms

   Ik ook niet. Ben Ajacied in hart en nieren, maar mijn hart klopt pas harder bij het zien van voetballers als Krol, Cruijff, Keizer, Swart, Neeskens, De Meer en het oude logo….heb weinig op met dat kille en zakelijke van tegenwoordig. Maar Ajax is en blijft wel always mijn cluppie.

   1. Indojood

    Dat zal nooit verdwijnen maar het wordt nooit meer zoals het was. Jopie had een groot aandeel in het Ajacied zijn. Met de breuk vorig jaar en zijn overlijden met daarbij opgeteld de organisatorische chaos en het matige spel is het allemaal veel minder geworden.

    1. Remco425

     Ach in het verleden had je ook bestuurlijke chaos. Denk aan Ton Harmsen. En ook toen was het voetballend niet best, vroeg uitgeschakeld in de Europacup. En ook toen werd Cruijff weggejaagd.

  2. Remco425

   Als ik in deze tijd geboren zou zijn zou ik ook nu Ajax supporter worden. Het is namelijk nooit een keuze geweest. Als geboren Amsterdammer en met een familie vol met Ajacieden, was en zal er ook nu geen andere optie zijn geweest. Het zit in mn bloed. En ik ben er nog altijd blij mee.

 13. tijger238

  Het zijn Marokkanen. Nouri nog geen debuut. Deze en dan nog die naar Twente ging. Het zijn Marokkanen

Comments are closed.