De Boer rekent op Klaassen en Cillessen

0815ajax-willem2_klaassen_cillessen

Frank de Boer gaat ervan uit dat hij aankomende zondag kan beschikken over Jasper Cillessen en Davy Klaassen. Beide spelers hebben een blessure opgelopen tijdens de oefenperiode met Oranje maar lijken tijdig hersteld voor het duel van aanstaande zondag tegen PEC Zwolle.

Cillessen heeft een gebroken neus maar zal een speciaal masker dragen wat overigens niet zo groot zal zijn als het masker wat hij eerder aangemeten kreeg na zijn botsing met Schaken tijdens Ado – Ajax. Dat masker hield niet lang stand, aangezien het een groot gedeelte van het gezicht van Cillessen bedekte. De doelman gebruikte het masker een week later al niet meer waarop er nu is gekozen voor een kleiner masker. Davy Klaassen zal naar verwachting vandaag aansluiten bij de groepstraining en lijkt de wedstrijd tegen PEC ook te halen.

Bron: De Telegraaf

Related posts

15 Comments

 1. Reno

  Wij gaan er ook vanuit, zonder hun kan het knaplastig worden.
  Maar de rest heeft het ook goed gedaan!

  1. De seijs

   Ijzer sterk die gasten ze willen echt kampioen worden. Klasse gasten. Met jullie erbij moet er zondag gewonnen worden. liefst met een nulletje of vijf.

   1. De Ajacied

    Niet alleen Frank de Boer rekent op cillessen en Klaasen,
    Wij ook hoor ???

 2. Kevke87

  mooi. al vind ik wel dat Ajax altijd geblesseerde spelers erg vroeg laat spelen weer. cillessen geen probleem, maar klaassen zou beter volledig kunnen herstellen.

  1. AFCA my World

   Pec is altijd lastig voor Ajax, dus je kunt ze er maar beter bij hebben !

Comments are closed.