Ajacieden plaatsen zich met Oranje onder 19 voor EK

0707abdelhak_nouri

Oranje onder 19 heeft zich dinsdagavond weten te plaatsen voor het komende Europees Kampioenschap. Na zeges op Oekraine (2-3) en Noord-Ierland (1-0) was een 0-0 gelijkspel tegen Polen voldoende voor de groepswinst en daarmee kwalificatie voor het EK in Duitsland (11 tot en met 24 april). Abdelhak Nouri, Donny van de Beek en Vince Gino Dekker startten allen in de basis. Carel Eiting en Frenkie de Jong bleven in het derde duel op de bank.

Related posts

12 Comments

  1. BobbyHaarms

   Uitstekend gedaan jongens! En een welkome opsteker in deze droevige week voor ons allen.

   1. Remco425

    Inderdaad. Toplichting, deze behouden is beter dan nieuwe spelers aantrekken en maar afwachten of die het ook goed zullen doen.

Comments are closed.