‘Barcelona wil Cruijff voor duel met Real Madrid op grootse wijze eren’

0324cruijff_barcelona

Barcelona is van plan om Johan Cruijff op grootse wijze te eren. De krant Marca schrijft dat er aanstaande zaterdag een kapelletje bij het Camp Nou wordt geplaatst en dat er voor volgende week zaterdag nog meer wordt georganiseerd.

Barcelona wil dat de supporters die dag voor El Classico tegen Real Madrid door middel van een prachtige choreografie samen een eerbetoon vormen aan de donderdag overleden Cruijff. Hoe die actie eruit gaat zien, is nog niet bekend. De 68 jaar geworden Cruijff overleed donderdag 24 maart 2016 aan longkanker.

Related posts

26 Comments

  1. BobbyHaarms

   Zeker weten Rickert. Ajax mag en zal niet achterblijven neem ik aan. Echt prachtig dat ze “onze” Amsterdammer zo gaan eren!

 1. Indojood

  Heb gehoord dat Ajax en Barca hun acties wellicht gaan coördineren. Prima initiatief van de meest tot de verbeelding sprekende clubs ter wereld.

 2. Remco425

  Mooi, ik ben benieuwd! En Ajax mag ook niet achter blijven natuurlijk. Toch voor 1x even een uitzondering maken en de faciliteiten beschikbaar stellen aan 410. Hun straf mag nooit ten koste gaan van het eerbetoon aan Johan!

 3. rekel23

  Goed om te horen dat ze het daar gewoon gaan doen en noet aankomen met ” we moeten overleggen “.
  Verwacht dat de supporters het hier zullen gaan regelen.

 4. nannie1971

  Ajax was zijn leven zijn club laten we er iets moois van maken voor de beste voetballer die ooit op deze aard kloot heeft rond gelopen. Ben trots om ajacied te zijn.

 5. slm020

  Ik verwacht dat de thuis wedstrijd tegen Zwolle ook groots word aangepakt !! En ik hoop dan al dat het stadion naar Johan word vernoemd 😉

 6. Charka53

  Het was een wereld gozer ,wat hij allemaal heeft gedaan voor iedereen die het nodig had en een gewoon mens gebleven we missen nu al.

 7. afcadeluxe

  dat getuigt maar weer een groot respect voor wat johan ook voor hun betekent heeft,zeer symphatiek van barça

 8. Geroldkohlen

  zeer mooi kippenvel krijg ik ervan denk met mij velen, niemand verdiend dit meer dan onze Johan!

   1. ashwin676

    dus moet mn mond gesnoerd worden? ik heb daar toch geen heisa gemaakt of is dit een “witte” clubje? wat is jou probleem… of mogen de bruintjes opengesnoerd worden wanneer het je uitkomt?

 9. -buitenkantje rechts-

  Sta je niet altijd bij stil.. Maar Johan heeft ook ontzettend veel betekent voor Catalonië.. Het (14!) jarig juk van de koninklijke Real dat afgeworpen werd met de komst van Cruijff.. De vernedering van Real met 0-5.. Johan heeft vele Catalanen hun zelfrespect en trots terug gegeven.. Om nog niet te spreken over de revolutie binnen het voetbal die hij veroorzaakte.. Geweldig en terecht dat beide clubs hem willen eren!

Comments are closed.