Davy Klaassen:’Dit mogen we nooit meer weggeven’

0320psv-ajax_bedankt

Met een grote glimlach meldden een aantal Ajacieden zich voor de training van het Nederlands elftal. Davy Klaassen zal de 0-2 overwinning op psv niet gaan inwrijven want zoals hij zegt:’ Die jongens hebben het al moeilijk genoeg’

Davy geeft aan in een gesprek met De Telegraaf dat, ondanks dat voetbalkenners Ajax zeker als kampioen zien eindigen, de strijd om de titel helemaal nog niet beslist is. ‘Ik heb het ook links en rechts gehoord. Maar het is echt overdreven om te stellen dat we al kampioen zijn. Was dat maar zo. Maar er is wel het besef dat we dit nooit meer mogen weggeven. Als je twee punten voor staat met nog zes wedstrijden te gaan, moet je dat over de streep trekken.’

Riechedly Bazoer heeft een nuchtere kijk op de gang van zaken: ‘Winnen we gewoon zes keer, dan hebben we die schaal.  We hebben het kampioenschap in eigen hand. We hebben een tik uitgedeeld aan PSV. Hoe dat uitpakt, moeten we zien. Maar het allerbelangrijkste is dat we zelf onze wedstrijden winnen.’

Related posts

27 Comments

   1. De Ajacied

    Ja klopt allemaal,
    Maar de spelers zijn de supporters verplicht om de titel terug naar Amsterdam te halen,
    De supporters hebben hun ook gesteund toen het spel heel bedroevend was !!!
    Dus ga ervoor mannen ⭐️⭐️⭐️

     1. AFCA my World

      Klopt maar het was toch ook om te huilen ,gelukkig begint het spel er weer op te lijken en kunnen we weer genieten van Ajax !

  1. BobbyHaarms

   Niet naar pisvee kijken, hooguit met een smerige grijns van oor tot oor. Vanaf nu uitstralen dat we de beste zijn en die 6 wedstrijden vlekkeloos winnen dan mag je ze van mij daarna minstens een jaar uitlachen.

 1. Mooi

  Je moet nu prof zijn met zijn alle om die zes wedstrijden tot een goed einde te maken ,en dan zijn we er pas en dat is de schaal .

 2. ashwin676

  gewoon afwachten iedereen rustig blijven, van tevoren iets insinueren heeft geen zin want niemand is een helderziende. half jaar geleden gebeurde precies hetzelfde en toch tweede geworden aantal weken!

 3. Iceman

  Okay boys jullie mogen best genieten van een prachtig machtig overwinning. Maar niet te lang want er komen nu nog zes finales aan en als wij die winnen dan is het pas echt Feest dus blijf gefocust en Go For IT Ajax for ever Don’t Blow this boys kom op.

 4. ajaxhoger

  Dat mag zeker niet , maar je zal zien dat het nog een paar game,s worden voor billen knijpen , de volgende kunnen ze goed weer verliezen , ajax is allang ajax niet meer jammer zat .
  Maar de lampenboy,s zitten weer op de grond hahahah

 5. Kuijff

  Mooi dat ze geen “Dries Mertens”-jes doen.

  Beleving dat ze het vast moeten houden, is de enige juiste. Nog 6 spannende speelrondes!

 6. Ramon1

  Ma toch elke wedstrijd 100 procent geven mja vind ajax laatste tijd zeker goed dus heb vertrouwen alleen zou graag nouri nog een keer willen zien invalleb

 7. -buitenkantje rechts-

  Ik denk dat zowel PSV als Ajax nog punten gaan verspelen.. Na 6 wedstrijden zullen we zien wie dan bovenaan staat.. Het wordt denk ik nog erg spannend.. We staan voor, maar de race is nog niet gelopen.

  1. Remco425

   Dat denk ik dus ook. Degene die zegt (kenners??) dat Ajax al kampioen is snapt de Eredivisie van de afgelopen jaren niet. Het zijn maar 2 punten en er zijn al zoveel gekke dingen gebeurt de afgelopen jaren.

 8. Respect

  Eerst thuis maar eens winnen van Zwolle en hopen dat AZ het op zijn heupen krijgt. Dat zou extra rust kunnen geven waardoor je zekerder je volgende wedstrijden kan spelen.

Comments are closed.