Gudelj stopt voorlopig als international

0804ajax-rapidwien_gudelj

Nemanja Gudelj komt voorlopig niet meer uit voor het nationale team van Servië. De middenvelder van Ajax nam dat besluit dat hij niet geselecteerd werd voor de oefeninterlands tegen Polen en Estland.

‘Het is geen definitief afscheid want uitkomen voor mijn land blijft een grote eer echter worden er politieke spelletjes gespeeld, maar niet meer met mij. Als bondscoach Curcic is ontslagen of zelf opgestapt ga ik weer overwegen om uit te komen voor de ploeg maar voorlopig gaat dat niet gebeuren. Ik heb bedankt’. Gudelj is de tweede speler in enkele dagen die (voorlopig) niet meer uitkomt voor Servië. Ook Dusan Tadic, oud-speler van FC Twente en momenteel in dienst van Southampton, bedankte. Hij baalt van de gebrekkige communciatie van de voetbalbond én Curcic.

Bron: De Telegraaf

Related posts

18 Comments

  1. De seijs

   als je goed bent dan zal je wel geselecteerd worden.Denk zelf dat je veel beter kan.blijf je best doen dan kan die bondscoach niet om je heen.En ajax zal ook beter gaan draaien.

   1. Sazzz

    Tadic was ook niet geselecteerd en speelt NB in Engeland. Het werd hem niet eens gemeld, hij moest het uit de krant vernemen. dus je kunt je afvragen of talent belangrijk is

 1. Ajax nr 1

  Ja Gudelj de bondscoach is de baas. De bondscoach wil andere spelers gebruiken voor een paar oefenwedstrijden. Ik vind het dom om zo te reageren want er zitten ook sterspelers op de tribune. En ja zo’n sterspeler ben jij nog niet vind ik. Maar eigenlijk ben ik wel blij met deze beslissing van jouw bondscoach. Want Ajax is in de strijd voor de titel en wij hebben jou er bij nodig. Ik snap dat jij graag wilt voetballen voor je vaderland maar jouw mening had je beter voor je kunnen houden. Geduld is een kunst.

  1. rickert

   Of hij sterspeler is of niet…hij laat niet met zich sollen, dat vind ik te prijzen! Dat dit de tweede speler is, geeft toch wel aan dat er echt wat aan de hand is.

   1. Ajax nr 1

    Dit verhaal heeft niets met sollen te maken. Dit is wat een bondscoach wil. Er zijn meer sterspelers die niet uitgenodigd zijn of op de tribune plaats moeten nemen. Het zijn vriendschappelijke duels dus mag de coach proberen wat hij wil. Als je zou reageer als Gudelj zou ik hem als coach zeker niet meer vragen. De modepoppetjes hebben veel te veel praatjes tegenwoordig. Bij ons Ajax en het Nederlands elftal is het net zo. Nee respect voor een coach is ver te zoeken. Maar nogmaals ik ben blij dat Gudelj niet uitgenodigd is. Laat het ook een prikkel voor hem zijn zodat hij alleen maar beter wordt. Ajax profiteerd daar ook weer van.

  2. Remco425

   Het gaat gaat verder dan alleen dat hij niet geselecteerd is, hij vindt dat deze bondscoach er een chaos van maakt en politieke spelletjes speelt. Daarom snap ik dat hij bedankt. En beter voor ons.

 2. Charka53

  Het is nu eenmaal zo de bondscoach stelt een elftal op en ben je er niet bij moet je niet zo reageren een volgende keer ben jij weer aan de beurt en als de bondscoach weet hoe hij wil spelen zit je er bij of niet ,dit geld natuurlijk niet alleen voor jou hoor daar hebben alle voetballers mee te maken alleen als je echt de allerbeste bent heb je kans op een basis plaats.

  1. BobbyHaarms

   Wat Rickert al aangeeft, er is absoluut meer aan de hand. Bedanken voor je land doe je niet zomaar en daar lijkt hij mij de speler ook helemaal niet naar. Focus op de titel bij Ajax lijkt me nu even vele malen belangrijker want met zijn land zal ie niet gauw een prijs winnen.

 3. Kuijff

  Er speelt vast meer rondom dat nationale team. Jammer dat het zo loopt, want interlands kunnen een mooie rol spelen in zijn ontwikkeling.

  Aan de andere kant, als je geen respect krijgt, moet je staan voor wie je bent.

 4. Velibor

  Ach op die balkan is het toch gewoon corruptie en vriendjespolitiek en das nooit anders geweest daar en dat zal ook nooit anders worden,ik stel voor gewoon een tonnetje of 2 apart houden voor de wk kwalificatiewedstrijden en je bent weer helemaal de man daar!

 5. -buitenkantje rechts-

  Gewoon kijkend naar het belang van Ajax is het een goede zaak.. Hoe minder interland verplichtingen, hoe minder kans op blessures en vermoeidheid.

 6. Indojood

  Ook Tadic heeft bedankt. Er is veel meer aan de hand. Serviërs zijn trots, die bedanken niet zomaar.

Comments are closed.