Jong Ajax verliest minitopper

De_Toekomst

Jong Ajax heeft vrijdagavond niet het goede voorbeeld gegeven voor aanstaande zondag en verloor de minitopper van Jong PSV uiteindelijk met 1-2. Na de wedstrijd van de Ajax Vrouwen was het de beurt aan de Ajacieden die ook lang moesten wachten op een doelpunt. Vlak na rust was het uiteindelijk Frenkie de Jong die Jong Ajax op voorsprong schoot. Tien minuten voor tijd kregen de bezoekers een strafschop die in eerste instantie nog werd gestopt door keeper Onana maar in de rebound scoorde De Wijs de 1-1. Drie minuten later was er van de voorsprong helemaal niets meer over. Verdediger Menno Koch kopte de bal na een voorzet van De Wijs keihard binnen, 1-2. Het volgende duel in de Jupiler League staat voor 1 april op het programma. Dan speelt Jong Ajax een verre uitwedstrijd bij Fortuna Sittard.

Opstelling Jong Ajax: Onana, Dankerlui, Van Bruggen, Warmerdam, Owusu (75. Mirani); Clement (80. El Mahdioui), De Jong 69. (Bakker), Nouri; Muric, Zivkovic, Cerny

Bron: Ajax.nl

Related posts

20 Comments

  1. Joep

   Daar ga ik ook voor, dat zou mooi zijn. Het zal wel zwaar worden daar in Eindhoven

  2. De seijs

   hoop dat het eerste hier een les van heeft geleerd. En zondagmiddag de boel omdraait en de 3 punten weer mee naar ons Amsterdam neemt.kom op ajax pak dat pisvee zondag.En laat ons juichen.

 1. Remco425

  Een strafschop, natuurlijk. Wel stom om de overwinning in een paar minuten tijd volledig weg te gooien.

 2. Indojood

  De technische leiding van dit elftal is teveel bezig met het aanstaande vertrek en heeft geen focus meer.

  1. Charka53

   Dat zou toch wel erg ver gaan hoor Indojood als een speler bezig is om te vertrekken zitvdezecop de tribunes dus dan ook maar de tl.

     1. Indojood

      …hij lult alleen maar over zijn vertrek en een toekomstig vertrek van spelers. Hij moet zich nu met Ajax bezighouden. Wordt ie voor betaald.

 3. paulvos

  Dan op 1 april maar de 3punten pakken in Sittard. Het is niet te bidden dat deze trend van punten morsen zich dit weekend doorzet op zondag, moet dan maar 1x verlies 1x gelijk en 1 overwinning worden.

   1. BobbyHaarms

    Dit is kut wakker worden zeg, lijkt wel het begin van een slechte droom. Hopelijk eindigt ie dan maar als een lekkere natte droom op zondag 18.30

    1. afcadeluxe

     baalde gisteravond al,maar geef de moed niet op!!heb voor zondag familie alvast weggestuurd….?

 4. Hoeda Fak Ajoe

  Nou jongens zeg het maar; wiens schuld is dit nu weer? Stam, Ulderink, De Boer, Sar, Overmars, de RvC, …? Of is het gewoon jeugdigheid en wisselvalligheid van goede talenten? Ik denk het laatste. Wel iets voor al die schreeuwers die het A1 zo graag in de eredivisie willen zien spelen.

  1. Indojood

   De enige die hier schreeuwt ben jij. We hoeven maar de namen van Jonk en Cruijff te noemen en je komt hier op deze site schuimbekken. Zoek lekker een zielenknijper op om je van je probleem af te helpen.

Comments are closed.