‘Ajax op bepaalde posities beter, heel simpel’

0916vandermeyde

Zondag staat de topper PSV – Ajax op het programma waardoor er natuurlijk al veel voorspellingen worden gedaan in de media. Verspeelt Ajax de titelkansen of legt het de club uit Eindhoven het af tegen de Ajacieden. Ajax TV vroeg Andy van der Meyde naar zijn mening en met name de voorhoede van beide teams werden door Andy onder de loep genomen.

‘Bij Ajax hebben wij Anwar El Ghazi en dat is voor mij een echte rechtsbuiten die gewoon hoort te spelen, klaar. Kijk ik naar PSV dan zie ik daar Narsingh spelen en die kan mij niet echt bekoren, dan is Anwar veel beter. Op links hebben wij Younes en die kan volgens mij nog veel meer dan hij nu laat zien. Als hij aan de bal is gebeurt er altijd wat terwijl bij PSV er problemen zijn met die positie. Locadia speelt daar nu maar dat is geen buitenspeler maar een spits. Volgens mij speelt hij daar omdat hij niet op de bank wil zitten. De twee spitsen doen niet veel voor elkaar onder. Milik begint steeds beter te worden en scoort nu vaker maar ook De Jong is gevaarlijk in de zestien alhoewel ik hem voetballend niet zo sterk vind. Ik hoop dat Milik dit hoort en denkt: ‘hier moet even verandering in komen’, besluitVan der Meijde lachend.

Bron: Ajax TV

Related posts

32 Comments

  1. Amoebe

   Ik hecht echt totaal geen waarde aan de mening van hem….maar oké, anderen waarschijnlijk wel!

  2. De seijs

   Ik denk dat psv op zijn Duits gaat voetballen. in de verdediging en op de counter. Saai maar wel dodelijk. Ik hoop dat F d Boer daar een goed antwoord op heeft anders zijn we gauw klaar daar bij dat pisvee. ajax kom op en pak die boeren. 1-2

 1. Litmanen

  Jammer dat Andy het allemaal niet zo scherp meer ziet. Ghazi kan geweldig zijn, maar is te vaak niet in vorm en Milik blijft een eenbenige spits. Ik ben trouwens bang dat PSV thuis gewoon met vijf man achterin begint zoals tegen Madrid. Het interesseert ze niet dat ze thuis spelen. In Eindhoven hoeft het niet mooi, ze zijn met drie punten daar ook blij na een kutwedstrijd.

  1. Oosterse Ajacied

   Helaas heb je gelijk. En dat is juist waar Ajax het altijd lastig mee heeft. Laten we maar snel scoren dan. Dan moeten ze wel.

  1. BobbyHaarms

   Ik mag hem wel die lachende cokeknuffelaar, hij maakt de 116e verjaardag van onze trots net even wat leuker vandaag 🙂

 2. ajaxpers

  Sorry maar die Moreno en Guardado zou ik wel erg graag bij Ajax zien spelen. Perreiro trouwens ook.

  1. Ajax nr 1

   Wat dacht je van Proper dan. Heerlijke speler Ajax had de kans om hem te kopen maar kozen liever Gudelj.

 3. afcadeluxe

  mensen fijne verjaardag gewenst en spelers, als kado graag zondag 3punten meenemen graag!

 4. Ajax nr 1

  Andy ik moet altijd lachen om jou. Echt Andy hou je met je eigen dingen bezig soap en Melissa enz. Maar qua voetbal zie jij het niet meer zou scherp:-)) ik zie je dinsdagavond wel.

 5. Geckoo

  Andy van der Meijden weet dondersgoed waar hij het over heeft qua buitenspelers. Was zelf 1 van de beste! Dit wordt gesteund door Zlatan, die aangeeft dat Andy de beste buitenspeler was waar hij ooit mee gespeeld heeft..

 6. paulvos

  Het is en blijft ’n gein ponem die v/ d Meyde, en ze spelen al jaren laf denk nog maar ff terug aan die van Bommel.????

 7. Indojood

  Pi$vee is altijd een koopclub en een counterploeg geweest, bedoeld voor lampedraaiers. Alleen Ajax heeft aanvallend voetbal hoog in het vaandel staan, de laatste jaren niet meer helaas. Hoop echt dat dat terugkomt. Gefeliciteerd!!!

 8. Niels1983

  Mooie menig maar blijft een feit dat PSV op het moment veel sterker is en meer ervaring heeft hoop dat we toch de 3 punten kunnen stelen

 9. LeroyT

  Ajax moet PSV het spel laten maken. En zelf counteren kijken wat die kutboeren daar van vinden.

 10. -buitenkantje rechts-

  Ze zijn aardig aan elkaar gewaagd denk ik.. Durf, vertrouwen, inzet en scherpte gaan bepalen wie er wint..

 11. bloedgroep AFCA

  een duitse overwinning op die boeren lijkt mij mooi…in de laatste seconde een rebound van de paal tegen het been van een verdediger tegen het hoofd van de keeper en vervolgens tegen de schoenpunt van een struikelende Milik het goal in….heerlijk zou dat zijn tegen pisvee….niet verdient, niet mooi maar gewoon 3 punten haha

Comments are closed.