Ziyech raakt gevoelige snaar: ‘Geven ze bij Ajax iets uit dan’ (Incl video)

0912twente-ajax_ziyech_gudelj

Andy van der Meyde neemt in zijn programma ‘Bij Andy in de auto’ regelmatig spelers mee om ze onderweg te onderwerpen aan een interview. Na Anwar El Ghazi en Jurgen Locadia was het nu de beurt aan Hakim Ziyech, de speler van FC Twente die aast op een zomerse transfer. Op de vraag van Andy of Ziyech wat voelt voor een transfer naar Ajax was de speler duidelijk. ‘Geven ze daar iets uit dan’, was het gevatte antwoord van Ziyech.

App-gebruikers: Bekijk de video op onze website www.Ajaxfanzone.nl via deze link

Related posts

84 Comments

     1. jood84

      De seijs: het is altijd maar afwachten wat zo’n jonge doet bij ajax of een andere topclub. voetballen voor twente is anders dan voor ajax.

     2. De seijs

      Daar heb je helemaal gelijk in.Huntelaar kwam van Herenveen.Suares kwam van Groningen. En Bazoer van pisvee.

     3. De seijs

      Ja volgens mij zeker de laatste 2 jaar.Als ik de pers mag geloven.En daar sluit ik me bij aan.

     4. Remco425

      Volgens mij had de pers het vorig jaar alleen over Memphis Depay als zijnde de beste speler van de eredivisie

     5. De seijs

      Nee ik zeker niet kijk nou maar eens goed dan weet je dat het zo is .Gr de seijs

  1. AFCA my World

   Jij bent echt niet goed bij je hoofd als je zo’n speler niet wilt hebben,het zou een geweldige aanwinst zijn !

   1. rickert

    Wat een trieste bedoeling, als we dit als supporters zeggen, mag het wel. als de buitenwereld het zegt, is het een groot probleem..
    hypocriet noemen ze dat.. Hij heeft een punt, dat is ons beleid.

    1. Remco425

     Hij heeft misschien een punt maar moet dan Ajax doen zoals Twente? Bij zijn club hebben ze het lekker voor elkaar zeg. Ajax gaat iig niet failliet…

     1. Respect

      Ik doe het puur uit respect voor de medemens. Het is de enige taal die Reno snapt denk ik als ik zijn uitlatingen lees.

  1. BobbyHaarms

   Als ie onverhoopt toch naar Ajax komt staan die het hardste voor hem te juichen. Het kan verkeren..

  2. Respect

   Ongelooflijk dat je voor de opmerking “hond” duimpjes krijgt. Hoe zielig kan je zijn.

   1. Litmanen

    Wat Sinkgraven voor Heerenveen was is Zyech voor Twente. Dus geen enkele garantie dat hij bij ons top zou zijn.
    Kijk maar naar alle gekochte sterren op het middenveld van Feijenoord.
    Je praat over een hele andere druk.

    1. AjaxKat

     Juist Litmanen! Heb t al vaker geschreven hier: ik schatte Gudelj vorig jaar net zo hoog in als Ziyech en kijk hoe het met Gudelj (als ex-tijger op het middenveld van AZ) is afgelopen. Hij moest maanden wennen omdat ie ineens betere spelers/concurrenten om zich heen had. Zal met Ziyech ook zo zijn geweest.

    2. Indojood

     Die garantie is er nooit. Echter heeft Ziyech wel aangetoond leiderscapaciteiten te hebben en een matig team op sleeptouw te kunnen nemen. Zijn voetballend vermogen hoeven we niet aan te twijfelen. Sinkgraven kan best talent hebben maar is een timide muurbloempje en fysiek te zwak waardoor ie relatief weinig wedstrijden op niveau speelt. De vergelijking gaat dus mank.

     1. Litmanen

      Sinkgraven was de absolute leider bij Heerenveen, ook nog een stuk jonger, dus idd de vergelijking gaat niet op. In dit geval in het voordeel van Sinkgraven……

  3. Reno

   Ik mag die gast gewoon niet om z’n karakter en ik zie ook wel dat hij kan voetballen
   , maar hij is irritant arrogant

 1. Ajax nr 1

  Ziyech petje af dat jij dat zeg kerel. Dit speelt bij alle spelers die Ajax kennen. Ajax is gierig daarom komt er niemand. Ze zeggen wel eens Jodenclub maar qua geld uitgeven klopt dat zeker wel. Investeren in zichzelf(bonussen enz )dat gaat voor. Dat ten kosten van het voetbal. Ja Ziyech ik hoop dat ze nu ook eens wat gaan uitgeven. Zuinige schooiers.

  1. Remco425

   Petje af? Hij moet eerst eens even naar zijn eigen club kijken waar ze lekker geld hebben uitgegeven…

   1. Mijn Club

    Serieus Remco?! Alsof hij van de financiële wanorde bij Twente op de hoogte was?!?!

    1. ajaxhoger

     Hij weet niet wat hij zegt Mijn Club , natuurlijk kan je dat nooit weten , en die speler is heel goed , beter als wat wij gekocht hebben , dat staat als een huis .

    2. Remco425

     Nee, maar ze hebben wel miljoenen betaald voor hem die ze niet hadden. Niet zijn schuld maar mede door zijn aankoop (die eigenlijk niet eens plaats had mogen vinden) staat twente nu wel aan de rand van de afgrond. Dus of hij nou gelijk heeft of niet, een toontje lager op het gebied van aankopen zou bij hem dan ook wel gepast zijn.

 2. vak411

  Beste mocro.. Uitgeven hoeft Ajax niet omdat het de grootste talenten Vd wereld in de eigen jeugd heeft lopen.. Een kwestie van nog 1,5 jaar geduld dan staan er 8 in de basis..

 3. bloedgroep AFCA

  goed verhaal…vraag me toch meer af waarom iemand bij Andy zou instappen, was zijn bank gestolen dat hij in de auto zat 🙂

  1. Velibor

   Dat wel ja zonder meer maar het is net als bij sommige heel mooie vrouwen,zo gauw ze beginnen te praten dan kun je er gigantisch op af knappen……

 4. Esmeralda

  ik vind dat hij een punt heeft.
  Ajax geeft gewoon niks of bijna niks uit voor een speler en dan maakt het niks uit of het een spits, middenspeler of een verdediger is..
  ik vind hem een goeie speler,door hem is de meeste punten binnen gehaald die Twente nu hebben staan.
  als ze hem niet hadden stonden ze echt een stuk lager dan ze nu staan in de ranglijst of hij geschikt is voor Ajax.
  misschien ooit in de toekomst.
  denk dat het nu nog te vroeg is.
  maar kan me ook vergissen hoor

 5. afcadeluxe

  hij is toch middenvelder?wie moet er dan wijken?klaassen of bazoer?als ik goud in huis heb koop ik geen zilver…

    1. ajaxhoger

     Daar word je geen kampioen mee , voor die er zijn , zijn de andere al weer weg , je moet een gezonde mix hebben , niet meer en niet minder .
     Waarom geven we niks uit , geld zat , en daar komt zat bij volgend jaar , want er zullen talenten en spelers verkocht worden , ik hou mijn eigen vast .
     En dan weer niks fansoenlijks gaan kopen , met de jeugd alleen red je het niet , misschien als we van psv winnen , maar ook dat zie ik niet gebeuren .

     1. Remco425

      Wat houdt een gezonde mix dan in voor jou? Hoe oud en ervaren is Ziyech dan? Heeft hij al een internationale wedstrijd gespeeld?

  1. Litmanen

   Bazoer is weg komend seizoen. Ajax kan weer een miljoentje of dertig extra op de spaarrekening zetten. De rente staat goed………..

  1. ashwin676

   dat is toch hier gegeven. het lijkt alsof AFCA nu een discussie aan het ontlokken zijn terwijl ze weten dat Ajax “on the dutch way” handelen. welke voetbalclub gaat ná 2008 naar de AEX beurs? en wat voor goeds heeft het gebracht? niet voor Amsterdam, wel voor Brussel! of je bent een EU-likker.. als Ziyech de snaar raakt en mensen die eerst A zeiden en daarna in B Mineur protesteren is de niveau inderdaad gekelderd. Abn genoeg??

 6. Poebeer_67

  Het is een van de domste dingen die je kan zeggen als speler… maar het klopt helaas wel OVERMARS

  1. Remco425

   Want het is Overmars die aankopen tegenhoudt? Leer eerst eens wat over je club voordat je onzin uitkraamt

 7. ajaxhoger

  ERg zat heeft hij helemaal gelijk , ze zitten op hun geld en geven niks uit aan spelers , frank moest toch spelers hebben in elke linie .
  Ik heb er geen gezien , die gekocht is voldoet ook niet .
  Dus het beleid wat er gevoerd word klopt voor geen meter .
  Degene die nog in de droom zijn dat er jeugd aan komt en dat we geen spelers nodig hebben zal ik uit de droom helpen , die zijn niet capabel om in het eerste te spelen .
  We worden nooit geen kampioen zo , we blijven achter de klote koopclub uit eindhoven aanlopen .
  En die kut club maken wij rijker door zelf niks te kopen , daarom ontvangen ze in lampeland vele miljoenen waar ze weer mee gaan kopen
  Dat snappen ze bij ons niet , het word met het jaar erger , elk jaar weer vertrekken spelers , dus het is een droom met je eigen opgeleide splelers iets winnen , voor het zover is zijn ze weg .
  Let maar op dat klaasen bazoer tete en riedewald vlug weg zullen zijn , ze zwichten in de top bij ajax voor het geld , en waar staan we dan weer , helemaal nergens , je begint dan weer opnieuw met kutvoetbal , en klote voetballers

   1. ajaxhoger

    Juist Paullus , we kunnen geen reet bouwen , want voor het zover is worden ze weggekocht .
    Dus moet er gekocht worden , en dat doen ze niet , ze maken het hun eigen veelste moeilijk , wat eigenlijk niet nodig is .

  1. ajaxhoger

   Ik hoop dat je gelijk hebt Respect , maar ik denk van niet , als we winnen van die kut lampen , dan hebben we een goede kans , maar ik zie het niet gebeuren . Je bent wel erg positief dat je dat denkt , misschien ik iets te negatief , maar dat veroorzaken ze zelf daar in amsterdam .
   Ik kan je vertellen dat vele hun seizoenkaart hebben opgezegd die heel lang een kaart hadden , een club van 10 man die ik goed ken die al 25 jaar een kaart hebben .
   Die stoppen ermee , ze kunnen niet meer naar dit gestuntel blijven kijken , 4 goede partijen in een jaar pfffffffffffffffffffffffffffffff

 8. Germain

  Geven ze daar iets uit dan? Dat zeg je niet als je heel graag naar Ajax wilt, dan spot je niet. Laat maar gaan

 9. ajacied078

  is het nodig dan mr ziyech? hadden we met jou voor 10miljoen beter afgeweest dan nu? gok van niet. nou ja als je niet wil naar de mooiste club van allemaal dan blijf je lekker bij fc failliet

 10. Ramon1

  Ik snap zoiezo niet wat die jongen nog bij twente doet is toch een van de betere middenvelders in nederland is er nooit een club serieus voor hem geweest dan

 11. Indojood

  Sinkgraven was nog geen leider (19-jarig talent) en Ajax betaalde € 7 miljoen (!). Sindsdien is hij vooral geblesseerd en is hij voorbij gestreefd door anderen. Ziyech speelt iedere week en kan straks gaan waar ie wil. Beperk je eens tot de feiten (iedereen ziet deze) i.p.v. je emotie je mening te laten bepalen.

 12. Skilder22

  10 mil. neer leggen en je heb m binnen anders gaat straks pisvee er weer mee van door!

Comments are closed.