Ulderink tevreden over prestaties Zivkovic

1124jongajax-nec_zivkovic

Jong Ajax trainer Andries Ulderink is goed te spreken over Richairo Zivkovic die in de winterstop terugkeerde op de Toekomst na een uitstapje bij Willem II. Zivkovic scoorde maandagavond namens Jong Ajax en gaat bij de ploeg van Ulderink en Stam de strijd aan met Sam Hendriks.

‘Richairo heeft natuurlijk veel kwaliteiten en tijdens deze wedstrijd was ik goed te spreken over hem. Hij was balvast en scoorde uiteindelijk een mooi doelpunt. De komende weken zal hij de strijd moeten aangaan met Sam Hendriks, ook een speler die lang onder contract staat bij ons. Het zal voor ons als trainers passen en meten worden de komende weken’.

Bron: Voetbalzone

Related posts

30 Comments

  1. Ajacied407

    Hopen dat hij de lijn kan doorzetten en concurrentie kan aangaan met Milik. Ga zo door Zivko!

      1. De seijs

        als hij karakter toont heb ik wel vertrouwen in die jongen.maar eerst zien dan geloven.

        1. -buitenkantje rechts-

          Ik blijf zeggen dat hij in potentie de beste Ajaxspits is.. Milik is op dit moment in vorm en scoort nu makkelijk, maar blijf ik een gemankeerde voetballer vinden. Zivkovic is qua balbehandeling, snelheid en techniek beter dan Milik. Gelukkig is hij nog jong en heeft tijd om te leren van zijn fouten in het verleden.
          Als hij zijn ontwikkeling doorzet misschien de opvolger van Milik. Ik verwacht dat dat hij verkocht gaat worden aan het eind van dit seizoen..

          1. Litmanen

            Helemaal eens BR . Zivco heeft de kwaliteiten van een Europees toptalent. Iemand moet bij hem de juiste knop indrukken en dan hebben we de wereldspits waar we steeds op zoek naar zijn gewoon in huis.
            Ik ben heel blij dat er bij Ajax mensen zijn die in hem blijven geloven.

          2. AFCA my World

            Gelukkig dat hij het zo goed heeft opgepakt, ik verwacht nog steeds erg veel van hem ! Er is echt veel belangstelling voor Milik en zie hem dan ook vertrekken !

  2. paulvos

    Hij was gisteravond duidelijk aanwezig, maakt stappen vooruit, nu verder ontwikkelen bij jong Ajax de rest van het seizoen en daarna hopelijk het grote werk, doe je best en met ’n goede instelling kom je er wel.

  3. slm020

    Hij moet nu al af en toe bij het eerste zitten en dan zal je zien dat het met hem ook beter gaat !! Als wedstrijden al beslist zijn kun je hem af en toe ook al brengen !!

    1. BobbyHaarms

      Mee eens. Hier wordt ie wel hard van (als het goed is tenminste) maar een speler krijgt pas vleugels als je hem laat voelen dat hij tegen het eerste aanhikt en hem af en toe laat invallen in de plaats van Milik. Schijnbaar ziet Frank dit nu op dit moment nog niet zo.

      1. Widi

        De trainer van Willem II (!!!) liet hem ook niet spelen in de Eredivisie. Wat mij betreft moet hij dus eerst heel wat laten zien voordat we zomaar Milik gaan wisselen. Ik hoop dat hij het laat zien, daar wordt iedereen beter van.

        1. Indojood

          Af en toe met het 1e mee op de bank vind ik wel een goed idee. Maar dat geldt ook voor Hendriks en Dolberg.

      1. rickert

        Wel goed om te zien dat hij niet voorrang krijgt omdat hij geld heeft gekost.

      2. FrankiC

        Aankoopprijs en opstelling moet je los van elkaar zien, anders staat Duarte zondag ook weer in de basis (als ie er überhaupt nog is).

  4. Johan065

    Hoop dat hij geleerd heeft van zijn fouten. Ik geloof wel dat hij een hele grote kan worden.

  5. Ramon1

    Ben benieuwd want je weet dat zivko kwaliteiten heeft dat heeft die bij Groningen wel tijdje terug laten zien toch heb ik ergens nog wel vertrouwen in die jongen mja dolberg komt er ook aan natuurlijk

  6. afcadeluxe

    toch wel geruststellend om te weten dat de jeugd eraankomt,als zivko het nu goed oppakt kan hij concurreren met milik en dan komen daarachter nog hendriks en dolberg☺

  7. Kingerwin

    Ik heb over het algemeen veel vertrouwen, maar ik moet eerlijk bekennen dat ik niet meer geloof in Zivkovic. Heeft bij Groningen al eredivisie ervaring opgedaan, maar bleek (nog) niet goed genoeg voor Ajax. Bij Willem II hebben ze echt geprobeerd hem te laten spelen (zelfs als rechtsbuiten), maar is helaas ook niets geworden. Ik denk niet dat hij beter wordt dan Milik, maar hoop dat ik het mis heb.

  8. Amoebe

    Hij heeft al teveel energie en frustratie gekost.

    Stel dat die jongen wel veel beter wordt….dan wordt hij onhandelbaar in de groep door zijn gedrag.

    Deze dingen gaan hand in hand met zulke gasten…zodra ze het idee hebben dat ze goed zijn willen ze op een of andere manier privileges of onderscheidend zijn.

    Ik zeg strik erom en wieberen.

  9. KBouter

    Ulderink kan beter opletten wie hij wel en wie hij niet mag opstellen in Jong-Ajax.(Fisher)
    Zal mij benieuwen wat de Knvb hiermee gaat doen.

Comments are closed.