There are no ads, please add some


Ajax stuurt mail naar ‘thuisblijvers’ tijdens Ajax – AZ

0728seizoenkaarthouder

Ajax heeft maandag diverse mailtjes verstuurd naar seizoenkaarthouders die afgelopen zondag niet aanwezig waren bij de competitiewedstrijd tussen Ajax en AZ. Het duel was op papier uitverkocht maar toch waren er een paar duizend lege stoeltjes te zien in de Arena. ‘We hebben je gisteren gemist bij Ajax – AZ en willen weten waarom je er niet was en of wij hier iets aan kunnen doen’, was de boodschap die veel supporters in hun mailbox kregen maandag. Tevens is er een enquete toegevoegd waarin men kan aangeven waarom men niet aanwezig was. Ook geeft Ajax aan dat men de seizoenkaart tegen een eventuele vergoeding per wedstrijd kan afstaan of dat men van plan is om de seizoenkaart definitief op te zeggen.

Bron: Ajaxshowtime

Gerelateerde posts

53 reacties

   1. BobbyHaarms

    Als het goed is dan is Ajax een belangrijk deel van je leven, althans bij mij wel.

   2. Kevke87

    bij een seizoenkaart weet je toch waar je aan begint lijk mij? je neemt het niet voor niets, al kan er tuurlijk altijd wel wat tussen komen. maar zouden er toch niet wekelijks 6000 zijn?

  1. Widi

   Nee. Het is structureel, het zijn er teveel en het worden er steeds meer. Goed dat er aandacht aan besteed wordt, hoewel de oorzaak voor de hand ligt…..

   1. marc81

    oorzaak, langdurig te slecht voetbal gezien. speel zoals afgelopen zondag en dan komen ze vanzelf weer. hoef je geen raketgeleerde voor te zijn.

   2. paulvos

    Heel goed gedaan deze actie, wanneer je zelf verhinderd bent, is er altijd we iemand die Jimi kent om je kaart eventueel tegen ’n kleine vergoeding over te nemen toch? zeker bij dit soort wedstrijden.

   3. Remco425

    Mee eens Widi. En daarbij, de kaarten kunnen per wedstrijd afgestaan worden waar zowel Ajax als de kaarthouder volgens mij weer wat aan kunnen verdienen. Afgezien van het feit dat een vol stadion er toch prettiger uitziet. Wat mij betreft dus een goed initiatief.

  2. De seijs

   Misschien vinden ze het voetbal van het laatste seizoen zo dramatisch dat ze liever naar een goeie film gaan.

 1. Ajacied407

  Groot gelijk. Irriteer me kapot aan die lege stoelen. Soms lijkt de ArenA de GelreDome wel

 2. Vak126

  Goede zaak. Heb m’n kaartje gewoon aan een kennis gegeven, soms is het gewoon niet anders.
  Netjes Ajax!

  1. Velibor

   Ja dat bedoel ik,je hoeft er toch geen kleine vergoeding voor te hebben als je eens niet kunt of wilt,wees blij dat er eentje wil gaan want zo super was het de laatste tijd niet hoor!

 3. G-Force

  Afgelopen zondag hebben de spelers in ieder geval laten zien wat ze er aan kunnen doen. Hou deze lijn aan mannen!

 4. Kmeertens

  Goed initiatief van ze. Jammer dat je op dit forum altijd mensen hebt die overal over zeuren. Als ajax niks doet is het niet goed, doen ze wel wat is het ook niet goed. Dat tijdstip moet je 3 a 4 x per jaar in calculeren.

  1. Pantelic

   Helemaal mee eens. en als het voetbal je niet bevalt, blijf dan weg en lever per direct je kaart in. Er zijn genoeg supporters die wel graag naar de wedstrijd willen.

 5. Harrie

  Stond vast in het verkeer en toch op tijd weg gegaan dus was het onmacht 4 uur in de auto gezeten

 6. Cootje Adriaanse

  Prima actie van Ajax! Natuurlijk voetbalt het prettiger in een vol stadion, even los van de reden van ieder afwezigheid want iedereen zal een eigen reden hebben. Goed dat Ajax er in investeert om de Arena niet alleen op papier maar ook fysiek vol te hebben.

  1. -buitenkantje rechts-

   Idd Cootje.. Zoiets heet marktonderzoek. Goede zaak om eens uit te zoeken waarom mensen niet komen.

 7. Deusie

  Snap het ook wel, spel is de laatste jaren niet van dat niveau om iedere wedstrijd te móeten komen…maar toch, ik kom óók gewoon iedere wedstrijd. Kwart voor vijf vind ik trouwens een baggertijd, ik ben van de half drie generatie

 8. jood84

  het spel was niet om aan te gluren de laatste tijd. dat ze nu een mooie pot hebben gespeeld moet wel de motivatie zijn dat de supporters er gewoon weer zitten de volgende wedstrijd

 9. paullus

  4 jaar lang afbraak voetbal en bij elke transfer periode worden er allerlei namen genoemd maar er komt niks
  Misschien dan nu de ogen daar zijn geopend

  1. BobbyHaarms

   Ondanks het affiche Ajax-Az waren er nog behoorlijk wat plekken leeg, zelfs op Zuid waar ik zit. Het initiatief van Ajax vind ik een goede zaak, (immers die lege plek had ook jij kunnen zitten zonder seizoenskaart)maar we worden al maanden “verwend ” met vreselijk anti-voetbal. Ook ik heb meerdere keren spijt gehad dat ik m’n zondag weer heb zitten verkloten. Maar zoals afgelopen zondag…dat is pas klantenbinding! Zorg dat je een waterdicht systeem krijgt zodat de lege plekken ook gevuld kunnen worden en we kunnen mekaar weer lekker warm houden op de tribune 🙂

 10. Respect

  Voor de hoofdreden hoef je inderdaad geen raket geleerde te zijn, die is doodsimpel: het spel en daarnaast de toestanden binnen de club. Het zou goed geweest zijn iedereen een mail te sturen. De mening van de mensen die ondanks de zeer regelmatige bagger vertoning nog wel komen, is minimaal net zo van belang. De actie nu heeft toch wel wat naïefs. Voor dit seizoen staan we nu geloof ik op twee goede wedstrijden thuis; Heerenveen en AZ. Tel uit je winst. Ik zit in ieder geval nog niet in een jubel stemming.

 11. vanzanten

  Vreemd dat ze dat gaan vragen nadat ze eindelijk een keer leuk voetbal hebben laten zien. Waarom hebben ze dit niet gevraagd na 1 van de vele zaadwedstrijden van de afgelopen tijd?

  1. BobbyHaarms

   Alsof Ajax ineens naar zijn supporters gaat luisteren..volgens mij hebben we nog een nieuw home tegoed.

   1. Ajax nr 1

    Voor dit Ajax ben je als supporter niet meer dan een nummer. De 1 eruit de ander erin. Sommige vinden dit een goede actie. Ik zie liever dat Ajax Ajax weer wordt. Nu komen ze met een actie zo van “waarom blijven supporters weg” nou dat weten ze heus wel hoor. Stelletje schijnheilige praatjes makers. Ben benieuwd of ze dit ook hadden gedaan als de wedstrijd negatief was uitgevallen.

    1. -buitenkantje rechts-

     Een vermoeden hebben is iets anders als iets weten.. Ik vind het een goede zaak.. Als het idd aan het spel en bestuursperikelen heeft gelegen heb je dat nu zwart op wit en valt het niet meer te ontkennen.

 12. Respect

  Beste Ajax: Afgelopen zondag heb ik een strandwandeling samen met mijn schoonouders voor laten gaan boven de wedstrijd tegen AZ. Misschien zegt dit meer dan genoeg voor jullie.

    1. Oosterse Ajacied

     Haha ? nee gelukkig niet zeg. Mooi de hele wedstrijd kunnen kijken en super genoten ?

 13. Respect

  En nee, geen spijt gehad. Zoals ik al eerder heb gezegd: één zwaluw maakt nog geen zomer. Qua kans berekening zou het gewoon weer niet best zijn.

 14. Slingertje.

  Zondag was een leuke wedstrijd maar die ken je op 1 hand tellen dit seizoen dus veel mensen balen daarvan. Veel mensen zitten ook in de wisseldiensten en kunnen niet altijd ruilen om naar Ajax te gaan.

 15. Oost80

  Ik was afgelopen weekend bij Dortmund en daar is uitverkocht ook uitverkocht! Stoor mij ook wel eens aan de vele lege plekken de laatste twee seizoenen in de arena.

   1. Oost80

    Dat valt best wel mee 🙂 ze leveren heel veel de bal in en een echt spits hebben ze niet. Reus is een klasse apart maar zorgt ook niet echt voor gevaar en kansen.

 16. Oost80

  Dat valt best wel mee. Ze leveren wel heel veel de bal in. Middenveld en reus zijn fantastisch maar verder geniet ik meer van Ajax hoor.

Reageren is niet mogelijk.