Beroep Valencia afgewezen; Ajax A1 in kwartfinale gewoon tegen Chelsea

youth_league

De beroepszaak van Valencia tegen de uitschakeling in de achtste finales van de UEFA Youth League door Chelsea is door de UEFA afgewezen, zo meldt het Spaanse Marca. Valencia had tegen de uitschakeling geprotesteerd omdat tijdens de penaltyserie een benutte penalty ten onrechte niet werd toegekend aan de Spanjaarden. Hoewel de beelden uitwezen dat de penalty benut was, wil de UEFA niet tornen aan de winst van Chelsea.

Ajax A1 komt nu in de kwartfinale dus definitief uit tegen Chelsea A1, de titelverdediger. Het duel wordt in Londen afgewerkt op 8 of 9 maart.

Bron: Marca

Related posts

21 Comments

  1. De seijs

   Het is en het blijft een rare beslissing. Het zal wel met tijd en geld temaken hebben .Hoop dat het ajax niet over komt.

 1. BobbyHaarms

  Maakt niet uit. Als je de beste wil zijn moet je ze allemaal verslaan. En ik denk dat de titelverdediger verslaan net ff wat zoeter smaakt 🙂

  1. Remco425

   Klopt, maar Valencia heeft wel gelijk. Gewoon ff een penalty niet tellen terwijl hij wel zat. Zo is het makkelijk penaltyseries winnen voor Chelsea. We moeten dus zorgen dat het zover niet komt.

 2. KBouter

  Een terecht genomen en benutte penalty word niet bijgeschreven, bewijs ligt er en nóg accepteert de Uefa het protest niet. Is dit niet vreemd?

  1. Pantelic

   uefa is al net zo onbetrouwbaar als de FIFA. zijn de mensen bij de uefa bang om hun scheidsrechters een tikje op de vingers te geven. Nu bestaat de kans dat gedachten van mensen (corruptie ) alleen maar sterker worden. zuiver doelpunt maar we keuren hem toch af. Ik zou wel willen weten op grond waarvan deze keus is gemaakt.

 3. Hika77

  Jammer UEFA, nu had je pas kunnen laten zien een open en transparante organisatie te zijn/worden

 4. Widi

  Het wordt wel tijd voor de juiste datum en aanvangstijd!!!! Ik kan zo niets boeken….Zouden ze dat expres doen om ons te ontmoedigen?

Comments are closed.