Veltman: ‘Ben toch al het hoertje van de verdediging

0520veltman_dijks

Joël Veltman heeft een vaag vermoeden dat hij volgende week in de thuiswedstrijd tegen Excelsior weer centraal in de verdediging staat nadat Mike van der Hoorn geschorst is na zijn rode kaart tegen FC Groningen. Frank de Boer lijkt hiermee weer en puzzel te moeten oplossen nadat Kenny Tete en Jairo Riedewald langdurig aan de kant staan met een blessure.

‘Waar ik volgende week speel? Tsja, ik ben bijna het hoertje van de verdediging, haha. Ik word overal ingezet maar dat is logisch met de personele problemen waarvan wij momenteel last hebben. De rode kaart van Mike was wellicht discutabel maar hij geeft hem wel. Het was wel een overtreding, maar om daar nou een tweede gele kaart voor te geven? Ik stond er vlakbij en ik hoorde scheidsrechter Liesveld zeggen: Oh shit, je hebt al geel. Als hij wist dat Mike al geel had, had hij hem volgens mij niet gegeven. Maar zuur voor Mike, want hij speelde goed’.

Bron: Metro

Related posts

50 Comments

  1. marvinww

   hij heeft centraal en rechtsback gestaan dus op zoveel plekken heeft hij nu ook weer niet gespeelt

  1. Litmanen

   Als die volgende week niet speelt, dan heeft De Boer wat uit te leggen, want hij mocht in de winterstop niet weg.

    1. Indojood

     Ben je lekker mee met die gast. Hoe hij reageerde toen hij de bal verloor op het eind kan echt niet.

     1. Widi

      We zijn gewend geraakt aan Tete. En ook Veltman speelt best hard en fanatiek. Dan valt Ricardo tegen. Maar weet niet of de verdedigers van jong Ajax al echt beter zijn.

     2. -buitenkantje rechts-

      Beschamend idd Indojood.. Als je jezelf in de basis wilt spelen speel je miet zo slap.. Valt echt uit de toon

     3. BobbyHaarms

      Opgeven doe je niet als je voor Ajax speelt, daar word je verdomme dik voor betaald dus mag het?!

     4. Widi

      Ik kan het alleen maar zo verklaren: ze verdienen zo veel geld dat sommige spelers gemakzuchtig worden.

    2. De seijs

     Ik hoop het niet na vandaag hakkie terug waar een doelpunt uit kwam. moet hij toch onderhand wel weten .ñee geef mij warmedam maar is ook eigen jeugd.

   1. dickst14

    ??????? jij spoort niet, je bent van Rhijn zelf of je begrijpt niks van het spelletje. Kan zo maar zijn.

    1. Litmanen

     Van Rhijn heeft idd 1 verkeerde bal gespeeld. Dat daar vierminuten later een goal uitvalt, ja dat gebeurt in voetbal. Je kunt je ook afvragen waarom Cillisen zijn hoek zo slecht afdekte dat hij vast stond bij de vrije trap. En zo kun je je afvragen waarom Milik ingebracht werd. Dick, sorry, maar zo kun je nog een kwartiertje doorgaan.

    1. dickst14

     ja en ga jij gezellig naar het korfbal kijken met litmanen aankomende zondag want jullie kijken anders naar iets waar je toch niets van snapt

 1. Oosterse Ajacied

  Jammer van die rode kaart, maar met volgende week Excelsior thuis mag het geen grote problemen geven. Gelukkig is Veltman lekker bezig!

 2. Charka53

  Je ben ook vaak bij het doel van de tegen partij aanwezig wie weet wordt je wel de nieuwe spits 🙂

 3. BobbyHaarms

  Spoeling is nu wel erg dun geworden. Van Rhijn rechtsback dan maar weer en hup Veltman terug in het centrum. Hopelijk kan van Rhijn zich wel revancheren volgende week want zo best speelde ie niet vandaag.

 4. Remco425

  2e gele kaart was niet discutabel, was gewoon terecht geel. Dat hij al geel had doet niet terzake. Heel dom van VdH om zo op de enkels in te komen als je weet dat je al geel hebt en ook nog eens bij een redelijk veilige 0-2 stand. Met Tete en Riedewald al geblesseerd zadelt hij het team met een probleem op. Erg onprofessioneel.

  1. -buitenkantje rechts-

   Ik ben het eigenlijk met je eens.. Maar ik weet hoe het is in het spel.. Je gaat een duel aan en denk daarbij niet aan de gevolgen..

   1. Remco425

    Ik begrijp wat je bedoelt en van een 18-jarige jongen zou je het kunnen verwachten. Maar VdH is geen 18 meer, die zou beter moeten weten. Dan mag je ondertussen wel wat meer professionaliteit mogen verwachten.

  2. Litmanen

   Helemaal eens. Er wordt veel drukte gemaakt over een verspeelde bal van Van Rhijn, maar het was gisteren vdHoorn die ons in de problemen bracht en niet zo’n beetje ook. Misschien kan Dick die positie zondag ook overnemen?

   1. Widi

    Dick moet werken. En daarna naar een verjaardag. Van zijn jongste broer. In het bejaardenhuis.

 5. Ptr

  Zei het al Liesveld is Ajax fan al zijn hele leven.
  Maakt fout bij Vd Hoorn en zegt het hardop.

 6. Roca

  Gewoon met drie verdedigers spelen, zien we misschien nog een leuke wedstrijd. Excelsior speelt toch met max 2 spitsen.

Comments are closed.