Jong Ajax onderuit tegen Telstar

jupiler_league

Jong Ajax heeft vrijdagavond met 4-2 verloren van Telstar. De Ajacieden kwamen na een 3-0 achterstand nog terug tot 3-2 door een eigen doelpunt van Van Berkel en een raak schot van El Mahdioui maar moesten uiteindelijk toch buigen voor de tegenstander in IJmuiden. In de slotfase hadden met name Cerny en El Mahdioui nog de kans om een punt uit het vuur te slepen voor de ploeg van Andries Ulderink en Jaap Stam maar zij faalden in de afronding. Maandag speelt Jong Ajax in de Amsterdam ArenA tegen Go Ahead Eagles.

Opstelling Jong Ajax: Onana; Lartey Sanniez, Van Bruggen, Warmerdam, Owusu; El Mahdioui, Clement (67. Muric), De Jong; Acolatse (67. Bakker), Zivkovic, Nouri (46. Cerny)

Bron: Ajax.nl

Related posts

11 Comments

 1. woody79

  zo vader zo zoon. eerst een goede reeks en dan een mindere. maar wel goed teruggevochten. jammer

 2. Coenie

  Jaap Stam: “Een engelse club lijkt mij wel wat!”…. Als Japie samen met Andries onze 2e garde niet aan het voetballen krijgt denk ik dat zelfs het eerste van Ajax niet in de buurt komt als volgende stap!

  1. Braatje87

   Coenie,

   Als je elke wedstrijd in een andere samenstelling moet spelen is het lastig om goed te presteren. Bovendien hebben ze pas een aantal wedstrijden op rij gewonnen. Feit is en blijft wel dat het een hele goede zet is geweest om Jong Ajax in te schrijven voor de Jupiler League omdat ze veel meer fysieke weerstand hebben.

 3. Widi

  Jammer! Maar als er volgend jaar weer 2 kunnen aansluiten bij het eerste, is het seizoen goed!

  1. Widi

   Een middenvelder met een goed inzicht, een goede pass die ook best veel loopt. En een goal kan maken. Je kunt hem het best vergelijken met Frenkie de Jong.

 4. De seijs

  jammer dat het zo moet elke keer een ander team maar ga zo Door gasten we worden zo toch sterker

 5. LeroyT

  Als jong Ajax ben je wel altijd afhankelijk van spelers. Spelen ze op maandag hebben ze een vordeel dat de wisselspelers van 1 spelen. En op vrijdag niet.

Comments are closed.