Spelers en supporters hadden verhelderend gesprek in ArenA

0126skybox_arena

Het loopt momenteel niet lekker bij Ajax en na het weggeven van de eerste plaats in de competitie was het voor Ajaxlife tijd om eens een gesprek aan te gaan met enkele spelers en met trainer Frank de Boer. Slechts zelden slaagde Ajax erin een wedstrijd van begin tot eind te domineren en met de Klassieker in aantocht is het belangrijk dat enkele conflicten werden uitgepraat.

Om onvrede weg te nemen gingen Davy Klaassen, Mitchell Dijks, Nemanja Gudelj, Jasper Cillessen en Frank de Boer in gesprek met supportersgroep Ajax Life. Tijdens deze bijeenkomst hebben supporters hun ongenoegen geuit over het vertoonde spel van de afgelopen tijd en het gebrek aan respect naar de supporters toe. De spelers lieten op hun beurt weten dat steun bij uit- en thuiswedstrijden van groot belang is. Wegwerpgebaren en fluitconcerten werken averechts, maar er is vanuit de spelers ook begrip voor de onvrede op de tribune over het vertoonde spel van de afgelopen tijd. Aankomende zondag vanaf 12:30 uur kan van beide kanten hier dus een positieve draai aan worden gegeven als Ajax het opneemt in de Arena tegen aartsrivaal feyenoord.

Bron: Ajaxlife

Related posts

39 Comments

  1. PvL020

    Goede start om dit te doen, maar probeer het er ook in te houden, ook als het goed gaat. Alleen dan kan het beter worden.

    1. HURBIE

      Wat Keja Molenaar op Footbalzone heeft gezegd over de bedrijfsblindheid van FDB zo is het op dit bij AJAX gelijk KEJA

      1. AjaxKat

        Ja las t gisteren ook. Ben Keje dankbaar voor z’n inzet om JC voor Ajax te behouden, maar Keje moet echt eens leren om niet zo uit de school te klappen naar de pers toe. Zowel hij als FdB hebben een functie bij Ajax en wonen in NL. Dus dit had Keje face to face uit moeten spreken met FdB. Zo blijft t onnodig onrustig.

    2. Oosterse Ajacied

      Er is één voordeel, slechter dan het is kan het bijna niet meer worden :). Kom op Ajax maak het waar, te beginnen met zondag!

  2. Iceman

    Goed. Ik ben zeer benieuwd of het heeft geholpen of gaat helpen of Ajax weer gaat voetballen zoals ze horen te voetballen ik ben zeer en zeer benieuwd.

    1. Velibor

      Dat is er eentje uit de 2e divisie in Frankrijk toch,kun je nagaan op wat voor een niveau we hier zitten gvd !

  3. pwborst

    wat goed, dat zo’n gesprek kan!! Voor beide kanten uiteraard! zoiets zou eigenlijk uitgezonden moeten worden. vind ik best interessant!!

    1. Remco425

      Nee achter gesloten deuren elkaar de waarheid vertellen zonder pottekijkers en druk van een camera is veel beter. Anders wordt er toch op een andere manier een gesprek aangegaan

  4. bukowski7709

    het blijft toch een zoethoudertje zo een gesprek, leuk dat het kan maar dat heeft toch geen zin…

  5. vak411

    Tja… Wij gaan in gesprek.. Bij die andere lafbekken worden spelers thuis opgezocht en met de dood bedreigd.. WZAWZDB !!

  6. Hika77

    Wat ben ik soms trots op m’n club. Supporters van een andere club bedreigen spelers met de dood maar
    Zo kan het dus ook. Top

  7. ajaxhoger

    Met praten krijg je geen betere spelers in mijn ogen , de Boer moet de hand in eigen boezem steken , hij was ook accoord dat die klote spelers werden gekocht .
    En dat hij zich nu ook laat piepelen , dat er geen andere spits komt , hij moet ontslag pakken , dan zijn wij daar ook vanaf .
    Het gaat gewoon op de oude voet verder ,met grandioos kut voetbal , met af en toe een goede partij

  8. Slingertje.

    Nu maar hopen dat het ook zijn vruchten afwerpt en dat ze die kakkerlakken een flink pakslaag geven zondag.

  9. fjonkman

    Hoe dan ook, we gaan er zondag toch maar weer goed voor zitten, in de hoop dat het een mooie dag voor ons Ajacieden word!

Comments are closed.