Klaassen blijft twijfelgeval voor uitwedstrijd tegen Roda JC

1105ajax-fenerbahce_klaassen1

Davy Klaassen trainde vrijdag weer voluit mee met de eerste selectie maar vooralsnog blijft de speler een twijfelgeval voor de uitwedstrijd van aankomende zondag tegen Roda JC. Klaassen keek niet bepaald blij na afloop van de training waardoor het vermoeden bestaat dat Klaassen kampt met een terugslag. Trainer Frank de Boer denkt ook dat het lastig gaat worden voor Klaassen. De Boer kan zondag, zoals bekend, zeker geen beroep doen op Kenny Tete, die met een enkelblessure tien tot twaalf weken buitenspel staat. Mede daardoor was Jong Ajacied Leeroy Owusu opnieuw van de partij.

Bron: Ajax.nl

Related posts

32 Comments

    1. Litmanen

     Ik kreeg door zijn spel al langer het gevoel dat hij niet 100% fit was. Hij was net niet steeds.
     Hoop dat we de oude Klaassen snel terug zien.

     1. De Ajacied

      Ja helaas dan voor dit weekend, als hij er volgende week te die kakkies maar bij is, dus ik zeg spaar Davy nog een week en laat hem er op 7-2 maar weer staan ⚽️⚽️

 1. Mooi

  Hij ging toch helemaal fit naar het trainingskamp in belek en hij was er helemaal klaar voor wat is er mis met hem ?

   1. Mooi

    Hij heeft daar de blessure op gelopen en ik denk dat ze daar sneller hadden moeten handelen .

 2. rickert

  Eerst maar eens even stabiel zijn voor hij weer het veld in gaat. Blijven hangen in de blessures heb je helemaal niks aan.

 3. War

  En een spits komt ook niet, weer gelul van Frank dus !
  Zet Hendriks er in, kan nooit slechter zijn dan Milik.
  Wat een armoede toch.

 4. BobbyHaarms

  Huntelaar! Laat zien dat je zo’n jongen dolgraag terugwilt en trek die buidel nou eens met dat getreuzel! Nee heb je sowieso al, maar doe iets ipv apathisch voor je uit blijven staren want een nieuwe spits loopt niet vanzelf de Arena binnen!

  1. -buitenkantje rechts-

   Die indruk krijg je wel hè? Ik weet ook niet wat er achter de schermen gebeurt, maar lijkt alsof wij niet erg slagvaardig zijn.. Namen worden genoemd, maar komen uiteindelijk niet.

Comments are closed.