Ajax blijft hopen op Traore en hoopt op groen licht Chelsea

2812Bertrand_Traore

Ajax blijft, ondanks de weigering van Guus Hiddink, nog altijd hopen op de komst van spits Bertrand Traore. Hiddink liet onlangs weten dat er niemand mag vertrekken bij Chelsea maar daar kan gezien de situatie van Traore nog wel verandering in komen.

Traore kan niet rekenen op veel speelminuten bij Chelsea wegens heftige concurrentie. Tevens zou Hiddink plannen hebben om een extra aanvaller aan te trekken waarbij een eventuele verhuur van Traore opeens weer tot de mogelijkheden behoort. Overmars kreeg onlangs van de RvC van Ajax te horen dat er eerst spelers moeten worden verkocht alvorens men nieuwe spelers mag aantrekken. Dit geldt echter niet voor spelers die op huurbasis naar Ajax komen.

Bron: AD

Related posts

64 Comments

      1. De Ajacied

        Zeker gaat hij komen,
        Is bekend met Nederland en weet hoe Ajax speelt, ik zeg ga er vol gas voor en dan komt het zeker goed, ⚽️⚽️

    1. AFCA my World

      En maar weer wachten en aan het eind is er niets gebeurd of komen ze weer met een mislukkeling !

    1. Velibor

      Ja maar die was oud en versleten volgens velen en een geldwolf maar is op het moment wel topscorer in Turkije ….

      1. Remco425

        Dat over het paard getild kind? Laat maar. Die heeft zn kans gehad. En in Madrid heeft hij alleen maar een beetje ruzie lopen maken met een grootheid als Zizou…

    1. BobbyHaarms

      Mag die jongen zelf ook nog wat zeggen?? Kan me levendig voorstellen dat je als jonge jongen elke week dat gras wil ruiken ipv je voorverwarmde reservebank.

      1. FrankiC

        Uiteindelijk bepaalt de club, dat weet je Bobby, maar aan een speler die zijn zinnen heeft gezet op een transfer, heb je niet veel meer.

  1. Indojood

    Ik reken nergens op, wel zo makkelijk. FdB moet de speelwijze aanpassen en niet gaan gokken op een zgn. kampioenenmaker. Mensen die je kampioen maken steken zo ver boven de grijze massa uit, die zijn niet haalbaar.

    1. Litmanen

      Als ze genoeg betalen.. Dan kunnen we een spits kopen ipv huren. Op rechts hebben we genoeg alternatieven. El Ghazi, mooi talent, maar geen buitencategorie.

      1. Geroldkohlen

        ik zou het absurd vinden als hij zou vertrekken zo dik in de buitenspelers zitten we niet! dit is een jongen die idd ver weg gezakt is en op dit moment onder zijn niveau speelt, maar dat is niet zo vreemd het is een jonge jongen die ook begleiding in het veld nodig heeft, er moeten ervaren krachten bij komen, we hebben teveel talenten in de basis en te weinig ervaring in het team , el ghazi heeft nog veel te leren en kan nu nog gewoon geen 34 westrijden spelen!

        1. Litmanen

          Mogelijkheden genoeg op rechts. Ervaren krachten binnen het veld komen er niet zolang als De Boer mensen als Schone geen basisplaats geeft. Ajax ging met een gemiddelde leeftijd van 21 Europa in afgelopen jaar. Als spelers dan door de ondergrens gaan en een Italiaanse club wil dan toch miljoenen overmaken, dan denk ik: strik er om.

          Ik hoop dus niet dat iedereen die uit vorm is verkocht wordt, maar als die gekke Italianen veel geld brengen wat dan direct in een goede spits geïnvesteerd kan worden, dan is de keus toch niet moeilijk?

          1. FdB=Ajax

            Beetje dom, Litmanen..
            Wat hebben we aan geld? Niets, want daar kun je geen goeie spits van kopen dat is de laatste tijd toch wel duidelijk?

          2. Litmanen

            Je kunt best een redelijke spits kopen voor 15 miljoen. Voor minder moet je Ghazi niet laten gaan.

    2. ajacied078

      zegt genoeg over het niveau in italie momenteel. el ghazi is zwaar uit vorm en nog vinden ze hem goed genoeg. hier wordt hij uitgefloten als hij geen bal raakt.

  2. LeroyT

    Lekker laten gaan die El Gazi wat heeft die tot nog toe laten zien dan. Laatste wedstrijd slechtste van allemaal.

    1. Didron

      Mee eens Ajaxpers, Anwar moet weer even ritme krijgen en dan gaan we weer genieten! Younes links, Anwar rechts!

  3. Hazez

    Elgazi in het begin super maar hij is inderdaad zwaar door de ondergrens gezakt jammer genoeg … Hopen op een beteren 2de seizoens helft

  4. hubert

    ik lees weer zoveel negativiteit als je een periode wat minder bent kun je er als speler opeens niks meer van ik walg van zulke kommentaren en zogenaamde supporters ik blijf het zeggen mijn club is ajax forever de beste supporters zijn fijenoorders maar zeker niet die zogenaamde ajax supporters schande gewoon

  5. hubert

    ik schaam me om ajax supporter te zijn wat ik hier allemaal lees echt waar ik ben al 50 jaar echte ajaxsupporter maar wat ik hier allemaal lees is gewoon ? ik blijf het zegge n neem een voorbeeld aan de supporters van fijenoord

    1. Indojood

      Ja, Gudde opende zijn nieuwjaarsspeech over die fantastische supporters daar. Het is overal wel wat. Ik ben een trotse Ajacied maar ik schaam me wel voor de groep anti-Cruijff mensen die zichzelf supporter noemen.

  6. ashwin676

    dat is nou het probleem met ajax. alles op een speler zetten. zonde! maar ja wij zijn de gewone supporters. en wrm spelers neerhalen? nergens voor nodig! ik erger me ook aan veltman maar dan hoeft hij niet meteen op te krassen??

  7. knudde32

    lekker voorbeeld die vergallen net als onze lieverdjes de klassieker en slopen half Rome dat gejank hier steeds als iemand een andere mening heeft

  8. JCruijff

    Nogmaals Ajax heeft geen extra spits nodig. In dit rare Ajax systeem krijgt een spits toch geen enkele bruikbare voorzet van de buitenspelers, hoogstens een verdwaalde van de linkerflank door een verdediger. Bovendien worden de meeste goals toch gemaakt uit dode spelmomenten. Waarom dan miljoenen wegsmijten? Bij huur is de spits geen eigendom. Met dit laatste half jaar voetbal in onze competitie heb je aan Milik genoeg. Bij blessure van hem vang je t op met uitstekende jeugd zoals Sam Hendriks.

    1. AjaxBarcelona

      Volgens mij zijn de meeste goals dit seizoen juist niet uit dode spelmomenten gekomen. Misschien als Sjeune meer had gespeeld wel 🙂

  9. ajaxhoger

    Juist JCruijff , zonder goede voor zetten kan je de beste spits van de wereld er wel in zetten , maar zal het bitter weinig uit halen .
    Maar een goede spits erbij zou niet erg zijn , zou de boer niet eens kunnen proberen met een twee spitsen systeem , want een spits met twee buitenspelers die geen bal voor krijgen is verre van ideaal

    1. Indojood

      Roep het al een tijdje, 4-3-3 gaat ons niets brengen. Met 3-4-3 of desnoods 3-5-2 kan je kampioen worden met de huidige selectie. Sleutel tot succes ligt op het middenveld, daar moet je de regie voeren.

  10. LauOuw

    Hiddink is een PSV-er, die laat hem niet naar Ajax gaan. Kijk verder, want dit gaat hem niet worden en sta je aan het eind van het verhaal weer met lege handen.

  11. FrankiC

    Nog één keer dan: Traoré is geen spits die het van (hoge) voorzetten van de flanken moet hebben, het is geen Weghorst of Dost. Hij is snel, technisch, combineert, kiest momenten. Moet het meer van steekballetjes hebben (Schöne, Ziyech of Propper vorig jaar)

  12. AjaxBarcelona

    Het is inderdaad bezopen om el Ghazi nu al af te schrijven. Die jongen is 20. Als hij op zijn 22e geen stappen heeft gemaakt kan je zeggen: oke, hij is het niet. Nu kan je niet anders verwachten dan dat alles met ups en downs gaat. Niet iedereen is een super topper op die leeftijd. Zolang hij niet te eigenwijs is maar ook dingen blijft aannemen, zal het zijn ontwikkeling ten goede komen. Misschien af en toe even in de luwte houden, daar leert hij ook van.

  13. Kuijff

    Als Hiddink één van de vier opties die hij op het oog heeft als nieuwe spits voor Chelsea aantrekt, kunnen onze mogelijkheden wel eens toenemen. Ik houd hoop.

  14. KBouter

    FrankiC…Er komt al jaren geen goede voorzet van de flanken, ook van El ghazi niet dus een Dost hebben we totaal NIET nodig.

    Mocht Ajax weer beschikken over echte vleugelflitsers, dan is een spits als Dost van meerwaarde, maar dan is ook Milik van buitencattegorie.

    Op dit moment lijkt Traore mij de beste oplossing, maar die zal wel niet komen.

    1. AjaxBarcelona

      Waarom moet elke voorzet van de flanken een hoge bal zijn. Zo wordt er in ieder geval wel gesproken hier volgens mij. Een actie langs de zijkant tot aan de achterlijn en terugleggen naar de rand van de 16 is bijv. Ook een voorzet vanaf de flank. Die ballen zijn er de laatste tijd wel degelijk geweest. Als je tegenstander een stel lantaarnpalen in de defensie heeft staan, hebben hoge voorzetten van de flank ook weinig zin.

    2. FrankiC

      KBouter…. Volgens mij lees of interpreteer je mijn reactie verkeerd. Ik wil daarom juist ook geen Dost en wij zijn het helemaal met elkaar eens.

        1. AjaxBarcelona

          Deze gaat ook helemaal fout. Laat maar ff. Gewoon niet lezen mijn laatste commentaar.

          1. KBouter

            Wat betreft jou post over Traore helemaal, ik had het inderdaad anders gelezen, mijn excuses daarvoor.

  15. dioajax

    ga lekker sisto of daddy kopen en laat die traore bij chelsea…als hij komt denk ik niet dat hij goed presteerd…de boer geeft te veel instructies aan zijm spelers en de spelers hebben niet het vrijheid om te voetballen(mijn opinie)…

  16. Geroldkohlen

    mocht het zo zijn dat traore komt dan is dat een fantastische aankoop! maar ik denk dat er niet komt al hoop ik echt van wel, anders krijgen we echt een hele moeilijke 2de seizoenshelft, maar er zijn ook alternatieven zelf vind ik deze spelers beter,
    henrique almeida (coritiba)24 jr kost 2.25 miljoen , en vooral Geuvânio 23 jr kost 5 miljoen (santos fc), en is echt een speler waar voor je naar het stadion gaat en ik denk zelf echt beter dan Troare!

      1. Velibor

        Als die lui zo goed zijn waarom zijn die dan nog niet in Europa aan het voetballen of zeg ik nou iets heel doms?

        1. Geroldkohlen

          veel braziliaanse spelers zijn juist terug gegaan naar eigen land om te voetballen en op jonge leeftijd gaan ze tegenwoordig niet meer zo snel weg uit hun vaderland, maar ga maar eens beelden terug kijken van deze spelers ,of kijk eens naar een wedstrijd uit brazilie, dan zul je zien hoe magisch deze spelers zijn en vooral Geuvânio niet normaal en is pas 23 jr. hier heb je een filmpje van hem zelf heb ik 2 wedstrijden gezien deze jongen is fenomenaal! https://youtu.be/cuJsYUcSK9U

Comments are closed.