Celtic aast ondanks teleurstellende eerste seizoenshelft toch op Sigthórsson

sigthorsson

Kolbeinn Sigthórsson werd afgelopen zomer voor zo’n 3,5 miljoen euro door FC Nantes overgenomen van Ajax, maar de international van IJsland heeft helemaal niets laten zien in de Ligue 1. Desondanks zou de Franse club weleens bijna break-even kunnen draaien met de fel bekritiseerde spits. Het Schotse Celtic, ook een half jaar geleden al geïnteresseerd in Sigthórsson, zou nog altijd belangstelling hebben en zelfs bereid zijn een bedrag van 3,3 miljoen euro te betalen voor de IJslander, zo meldt althans de Schotse krant The Daily Record.

Bron: Voetbalzone

 

Related posts

34 Comments

 1. Skills

  Voordeel is wel dat hij een harde werker is ? maar laten we eerlijk zijn Sigi is niet goed genoeg voor Ajax noch voor niveau Celtic. Als ik Sightorsson was zou ik lekker in Frankrijk blijven leuke competitie met een paar echte sterren

   1. De Ajacied

    Ja toch wel jammer dat hij ook hoer weer niet slaagt
    Gun Sigi het beste en hopelijk vele Ajacieden met mij ⚽️⚽️

  1. AFC98

   Nee dat slaat idd nergens op. Milik scoort ook vrij veel zonder echte aanvoer van de zijkanten, terwijl sigthorsson helemaal niks kan als hij geen voorzet krijgt.

   1. Remco425

    Klopt, zag vandaag dat hij zelf een hoger gemiddelde heeft dan Kluivert destijds. Plus Milik geeft ook vrij veel assists. Kon je van Sigi niet zeggen.

 2. HURBIE

  Het enige wat Sigi mist dat hij niet echt wil voetballen voor zijn geld en niet vooruit te branden is.Gewoon een luie donder

  1. BobbyHaarms

   Toch vond ik juist inzet en nooit opgeven 1 van de weinige positieve punten van Sigi in zijn Ajax tijd

  2. Danson

   Hij was niet lui… maar gewoon erg sloom. Inzet had hij cker weten wel. Maar Door zijn sloomheid kwam hij vaak te kort..

 3. AjaxBarcelona

  Aan inzet ontbrak het Sigi nu net niet. Die liep toch echt harder en feller achter een tegenstander aan dan menigeen nu bij Ajax. Maar ja, inzet is niet genoeg om te slagen in het voetbal.

 4. KBouter

  Een schitterende club natuurlijk voor hem, helaas maar een paar mooie topwedstrijden per jaar, maar het stadion en de supporters zijn prima daar.

   1. KBouter

    Oké, nu de Rangers weg zijn is het allemáál matig, en nóg zijn ze sterker dan onze club, dát geeft wat aan.

     1. KBouter

      Dat ze onder ons eindigden zegt me nx, thuis waren we niet sterker, en uit ontsnapte we aan een gelijkspel dankzij de late treffer van Derby.

      Maar gaat mij om dat clubs uit zulke competities het ons nog knap lastig kunnen maken…clubs uit competities zoals Schotland, Hongarije, Polen of Oostenrijk.

 5. Lollo21

  Maarja celtic haar niveau is ook wel heeel slecht dus siggi kan beter in frankrijk blijven

Comments are closed.