De Visser: ‘Overmars heeft al eerder interesse getoond in Traoré’

2812Bertrand_Traore

Bertrand Traoré zou volgens De Telegraaf in de belangstelling staan van Ajax en volgens Piet de Visser, scout van Chelsea, klopt het dat Ajax interesse heeft in de speler uit Burkina Faso en dit tevens in het verleden al kenbaar heeft gemaakt.

‘Overmars heeft bij mij al eerder naar hem gevraagd maar Mourinho wou hem toen niet laten gaan. Daarna kwam hij op huurbasis uit voor Vitesse en heeft iedereen kunnen zien dat het een fantastische speler is. Momenteel zit hij alleen maar op de bank dus lijkt opnieuw een overgang naar een club waar hij aan het spelen toekomt mij de beste oplossing. Bertrand stak er bij Vitesse al bovenuit dus laat staan als hij naar Ajax gaat, daar gaat hij met nog betere spelers werken. Ik denk dat Bertrand zomaar eens het verschil kan gaan maken voor Ajax in de titelrace’, aldus De Visser.

Bron: VI

Related posts

30 Comments

 1. woody79

  nou trek je knippie dan. jullie hebben 2x nagedacht. ipv 1x op het laatste moment een Sanicure te hure

   1. woody79

    jazeker. alleen denk ik dat je mijn reactie niet begrijpt. 2x meten 1x zagen. en niet zo maar iets doen omdat iets op het allerlaatst moet. Dan zaag je namelijk scheef

  1. Remco425

   Kijk, het was dan dus wel leuk, dat gescheld op Marc dat ie zit te slapen, maar ondertussen heeft hij het dus wel geprobeert alleen wilde Mourinho hem niet laten gaan. Met andere woorden, we hebben geen idee wat er zich achter de schermen afspeelt en veel meningen hier zijn nergens op gebaseerd…

   1. creutz1977

    idd!.. hoop dat ze hem dit keer wel willen laten gaan… zou een geweldige aanwinst zijn

   2. -buitenkantje rechts-

    Heb je gelijk in.. Maar we kunnen Marc wel beoordelen op wat we wèl weten.. En als je dan het lijstje van aankopen bekijkt..

  2. De Ajacied

   Ja als de Visser het zegt he
   Hij is een echte boer hoor
   Ik zeg halen deze gast.
   Gas op die lolly Overmars dadelijk is hij weg ??

  1. FdB=Ajax

   Ja, zou geweldig zijn. En dan liever niet huren (met optie tot koop), maar gewoon gelijk 8 miljoen neerleggen! Dan heb je hem zeker binnen!

  1. HURBIE

   Ik heb mezelf voorgenomen om het allemaal maar eens af te wachten ,de 1 komt de ander gaat we zien het wel bij de start van de 2de helft van de competitie

 2. dickst14

  alles op alles zetten om deze speler te halen. dat geld verdienen we makkelijk terug als we kampioen worden en de CL halen. ook denk ik dat Jonk met deze speler wel akkoord zou zijn geweest.

    1. Remco425

     Maar van sommige anderen wilden wij ook allemaal graag dat ze kwamen. Wie zegt dat Traore anders is? Dat dat wel een succes wordt en dat Jonk dat vertrouwen ook zou hebben?

  1. AFCA my World

   Misschien dat hij word gehuurd,maar dat hangt weer van Hiddink af dus heb het idee dat het niet doorgaat,zou zeker een goede speler voor Ajax zijn ! Hopen dan maar en fingers crosst !

  1. -buitenkantje rechts-

   De Visser geeft in ieder geval aan het een goede oplossing te vinden.. En met Hiddink nu aan het roer..

   1. Velibor

    Volgens mij kun je beter die spits nemen die nu bij Vitesse loopt,spenkey of lenkey want volgens mij is die traoré wel goed maar een 2 spitsen spits en dat spelletje speelt Ajax (officieel ) niet.

 3. Niels1983

  Laten we eerst maar afwachten we zijn de laatste jaren zo vaak teleurgesteld met namen die geroepen worden en niet gehaald worden

 4. Niels1983

  Ik hoop eerder op een onverwachte transfer zoals Sneijder,de jong of Huntelaar dat caliber

Comments are closed.