Supporters roepen op Facebook om terugkeer Huntelaar

huntelaar_afca

Supporters van Ajax zien Klaas-Jan Huntelaar maar wat graag terugkeren in de winterstop en hebben daarom op Facebook een pagina aangemaakt waarbij zij de speler oproepen om weer het mooie rood-witte shirt te komen dragen. 

‘Sinds jouw overgang naar Real Madrid missen we je en elke transferperiode steken we weer een kaarsje aan in de hoop dat je terugkomt naar jouw club. In de afgelopen jaren is Frank de Boer samen met zijn staf hard op zoek geweest naar de ultieme opvolger, maar die gaan we niet vinden. Er komt geen speler die ons niet meer doet verlangen naar Klaas-Jan Huntelaar. We willen maar één ding; dat we jou weer in ons prachtige Ajax-shirt zien schitteren. Want zeg nou eerlijk, beste Klaas-Jan. Dat rood-witte shirt staat jou toch veel beter dan dat blauwe shirt van Schalke 04, de club waar je tegenwoordig niet eens meer zeker bent van een basisplaats’, zo luidt de boodschap op Facebook. De Facebookpagina ‘Kom maar terug, Klaas-Jan’ heeft inmiddels meer dan tweeduizend likes.

Bron: Facebook

Related posts

43 Comments

 1. woody79

  ik doe niet aan facebook. dus roep ik hier uit volle borst: huntelaar komt u maar en bel effe met luis of ie ook nog wil komen ballen. Barca redt t ook wel zonder hem!

  1. creutz1977

   nou doe mij maar die Traore…. Die is jong en zal nog groeien.. Maar met een geweldige drive… Ben bang dat klaas ook over zijn top is…

   1. FrankiC

    Traoré past ook beter in het huidige Ajax omdat hij sneller, beweeglijk en technisch vaardiger is dan Huntelaar, die het eerder van de aanvoer van de flanken moet hebben.

    1. -buitenkantje rechts-

     Ben het met FrankiC eens.. Ik zie liever Traoré komen dan Huntelaar.. Even het sentiment aan de kant geschoven.. Huntelaar is vrij statisch.. Bewegingsritme te laag.. Is een killer in het strafschopgebied als hij goed bediend wordt.. En daar schort het nu aan bij Ajax. Ik zie hem min of meer op hetzelfde niveau als Milik.

     1. FrankiC

      Bijna eens Buitenkantje, maar bedoel je niet te zeggen dat Huntelaar eenzelfde type spits is als Milik, maar toch nog wel een paar niveautjes beter is. Huntelaar zal meer afdwingen dan Milik. Zowel binnen Ajax als bij de tegenstander.

     2. -buitenkantje rechts-

      Ik weet het zo net niet FrankiC.. Ik ben erg benieuwd hoe Huntelaar zou renderen met een Fischer en El Ghazi op de flanken.. Ik heb vergelijkbare situaties bij het Nederlands elftal gezien.. Links Depay.. Rechts Robben waarbij onze Hunter bijna een hele wedstrijd onzichtbaar was..

     3. FrankiC

      Is in zekere mate ook koffiedik kijken. Ik verwacht dat we er dit seizoen ook niet meer achter zullen komen.

     4. AjaxBarcelona

      Als hij naar Atalanta gaat hoor je er nooit meer iets van. Zou domme keuze zijn op deze leeftijd. Hoop dat Sam hier ook leest om dit wijze advies van Ab ter harte te nemen 🙂

     5. Geroldkohlen

      klopt maar dan hebben we het over robben dat is nogal een verschil met fisher en Anwar, fisher en Anwar zullen echt wel de ballen bij hunter inleveren

     6. Velibor

      Enigste voordeel van Huntelaar is als ie de bal niet krijgt van Fisher of el ghazi dat ie ze ook in het veld gigantisch op hun flikker geeft en milik doet dat of durft dat niet,was wereldspits maar laat hem lekker ” auf Schalke ” blijven met zen 13 miljoen per seizoen is beter voor beide kanten denk ik want op sentiment heeft nog niemand gewonnen.

   2. Geroldkohlen

    geklets creutz hunter is een baas voorin hij eist de ballen wel op, en als de buitenspelers geen voorzetten geven dan geeft hunter ze echt wel op de kloten, hunter is een type die we juist nodig hebben ,maar troare mag er voor mij er ook wel bij komen hunter en troare als duo voorin.

     1. Geroldkohlen

      een verschil milik heeft de status niet van hunter, denk dat hunter meer afdwingt dan milik.

   3. Litmanen

    Eens, maar Traore wordt weer weggehaald als hij het goed doet en van Huntelaar kunnen we nog een jaar of drie plezier hebben. Het is ook vervelend dat er in de jeugd niet echt een spits aan komt.

    1. -buitenkantje rechts-

     Je zou eigenlijk een optie tot koop erbij moeten bedingen, net als met Milik..

     1. Litmanen

      Ja, maar dan nog. Als ze hem in Engeland terugwillen dan halen ze hem gewoon weer op. Geld is nooit een probleem daar. Maar een opvolger hier wel.

     2. Kuijff

      Met die overweging zouden we nooit meer een speler hoeven halen of laten doorbreken…

      “Laten we hem maar niet opstellen, want voor je het weet zien ze in Engeland hoe goed hij is….”

      Dat is het lot van de Nederlandse competitie. Wij leiden op, genieten kort en proberen dan zoveel mogelijk geld te verdienen. Dat zal zo blijven tot FOX ook voor de rechten van de Nederlandse competitie bizarre bedragen gaat betalen, altijd dus.

      Van mij mogen ze allebei komen, maar heb ik een lichte voorkeur voor Traoré. Van alle teruggekeerde ervaren spelers is eigenlijk alleen Rijkaard een echt succes geworden. Maar ja, dan heb je het ook over iemand… Als er bij aanstaand vertrek van De Boer een Facebook-pagina zou komen om hem als trainer te halen, zou ik liken alsof ik 10 duimen had.

     3. Litmanen

      Ik bedoelde dat als Huntelaar komt je niet bang hoeft te zijn dat hij na een jaar wordt weggekocht. Bij jonge spelers weten we dat bijna zeker. Tete is volgens mij volgend jaar weg en nu gaat Van Rhijn. Door deze omstandigheden komen wij elke keer weer in de problemen en zal geen enkele trainer in staat zijn de Europese top met Ajax te halen.
      Waar ik 1000% voor ben is om Rijkaard als opvolger voor De Boer te pakken. Maar ja, de goede man heeft nog geen zin en geld zat. Hoewel dat laatste hem weer een uitstekende trainer zou maken. Geen angst voor een ontslag werkt heel ontspannen.

   4. RAFAEL_0548_AJAX_FAN_WZAWZDB

    Zulke jongens heb je nodig bij Ajax Huntelaar, Nigel de Jong en nog meer van zulke types dus ja ik ben het er mee eens

 2. Valentino

  Graag, het liefst gelijk al om 00:01 op 1 januari maar vrees dat Klaas Jan het zelf nog te vroeg vindt.

 3. nick-afca95

  Huntelaar terug zou fantastisch zijn maar helaas heb je ook nog te maken met wat de speler zelf wil. Misschien maken we in de zomer kans. Je hebt met hem wel direct de gewenste versterking voorin en een ervaren kracht.

 4. BobbyHaarms

  Helaas maar dat gaat vast nog niet gebeuren. Nog 2 jaar geduld en wie weet hebben we dan ons eigen superduo: Huntelaar en Suarez. Zou mooi zijn toch? 🙂

 5. Remco425

  Nu al 3.260 Likes. Doe ik graag aan mee. Ook al is het kansloos. Als we hem ook maar een beetje aan het twijfrlen krijgen is t het al waard

 6. bloedgroep AFCA

  HUNTELAAR!!!! zo dat is eruit….en nu dan maar hopen dat ze niet alleen Facebook lezen 🙂

  1. Widi

   Wat was dat een leuke tweede seizoenshelft destijds met Pantelic en Suarez. Toen konden we er echt lekker voor gaan zitten. Vooral in de Arena. Jammer dat we toen geen kampioen werden.

 7. dioajax

  zal prachtig zijn als Huntelaar terug komt bij ons Ajax…maar denk dat hij na twee jaren terug komt samen met suarez…duimpje om hoog voor KLAAS JAN HUNTELAAR

 8. LeroyT

  Weet je wat ik denk dat zowel Huntelaar, Suarez als Traore alle 3 niet naar Amsterdam komen. Nu niet en daarna ook niet.

 9. Rickie

  Huntelaar is goed voor de laatste 30 minuten hij heeft wel een status enzo alleen hij word wel oud toen hij hier bij ajax was was hij in bloed form we moeten zoon jonge in de scout hebben voor later als hij een nieuwe jonge netzoals hem voor ons kan vinden.

 10. bloedgroep AFCA

  Ervaring kopen is goed…maar niet doorslaan en ervaring voor de ervaring kopen….spelers met ervaring die alleen op de bank zitten hebben ongeveer nul toegevoegde waarde…dus please ervaring met potentie….nu is de tijd voor Huntelaar anders wordt het inderdaad Heitinga en Huntelaar op de bank kaarten en praten over de fijne dagen in het verleden.

Comments are closed.