Van der Meijde kiest voor carriereswitch en gaat kickboksen

1228vandermeijde-kickboxen

Andy van der Meijde heeft voor een opvallende carriereswitch gekozen. De oud voetballer van onder andere Ajax en Internazionale gaat zich richten op kickboksen en heeft inmiddels al een aantal trainingen achter de rug. Op 9 april zal Van der Meijde zijn eerste echte tegenstander treffen.

‘Die kick die je krijgt is heerlijk als je hiermee aan de gang bent. Na een training voel ik mij helemaal nieuw en ik kijk enorm uit naar de eerste partij op 9 april wanneer ik mijn eerste tegenstander tref. Het gevoel dat je alleen in de ring staat en dan moet het gebeuren. Met voetballen kon je nog weleens een moment van rust nemen maar dat is er hier niet bij’. Op de vraag of Van der Meijde vroeger al iets met vechten heeft gedaan reageert Andy natuurlijk weer met een scheut humor. ‘Ja, veel vechten in kroegen en zo, ik lijk Jeroen Zoet wel of niet, hahaha, nee hoor gekkigheid ‘.

Bron: Fox Sports
Foto: Andy van der Meyde Facebook

Related posts

23 Comments

  1. De Ajacied

   Alles voor de kijkcijfers, en kijkcijfers zijn €€€
   Toch jammer dat zo’n groot talent zo is kunnen vallen

    1. Litmanen

     Wat wil een vent die de hele dag op de bank hangt dan? Zij werkt zich het apenlazerus voor die niksnut. Intussen hangt hij met zijn vriendjes regelmatig in een bordeel. Je zal als kind zo’n vader hebben.

 1. FrankiC

  Volgens mij heeft ie aan snelheid en agressie ingeboet, afgaande op zijn ‘horizontaal-op-de-bank’ poses uit zijn soap. Hij doet het voor de kick, maar dan een directe in zijn snufferd vrees ik. Niet doen, deze aandachttrekkerij.

  1. -buitenkantje rechts-

   Wordt vast gekoppeld aan tv-progamma .. Alles voor kijkcijfers..en voor Andy, alles voor wat aandacht en wat extra inkomsten.

 2. San Marco

  Kicke Andy!
  Laat me raden… Er komt ook een reallife-soap van…
  Want die Zoet lust je wel rauw toch?

  1. FrankiC

   Dacht even dat Ribéry met hem op die foto stond? Die hoeft het voor zijn uiterlijk niet te laten.

 3. Sonsee

  Faldir z’n trainer zal hem wel flink aangepakt hebben zodat hij goed voorbereid naar z’n eerste wedstrijd toe ken leven. Wel leuk om te zien dat hij met een trainer op de foto staat die ik ken aangezien ik uit dezelfde streek kom.

 4. Valentino

  Heeft nog niet eens conditie om een helft te voetballen met amateurs, laat staan om zich staande te houden in de ring. Blijf gewoon lekker op de bank hangen Andy.

 5. pietprecies

  Hahaha, die gaat echt een partij klets krijgen! Reken maar dat z’n tegenstanders hem graag een paar tikken geven.

 6. bloedgroep AFCA

  Snap best dat dit ff lachen is en het leid af van de huidige situatie bij Ajax…..maar heeft echt geen reet met voetbal te maken…..net zoals Andy al jaren niets meer met voetbal te maken heeft

 7. AjaxBarcelona

  Hoorde net dat Bazoer van supermarkt is geswitched. Doet voortaan boodschappen bij Appie.

Comments are closed.