Cruijff heeft geen spijt van vertrek bij Ajax

0523copa4_swart_cruijff

Johan Cruijff laat maandag in zijn column in de Telegraaf weten dat hij geen spijt heeft dat hij is vertrokken bij Ajax. De nummer veertien trok zijn conclusies nadat duidelijk werd dat men bij Ajax bepaalde adviezen niet over wilde nemen en dat men Wim Jonk buiten de deur had gezet.

‘Mijn insteek was om Ajax te sturen richting het spel van Barcelona en Bayern Munchen maar als bepaalde personen het advies niet overnemen dan is het snel over en kom ik steeds meer tot de conclusie dat dit een goed besluit is geweest. Het wegsturen van Wim Jonk kan ik nog altijd niet geloven. Wim volgde de essentie van het plan en sinds zijn komst heeft de club 85 miljoen verdiend aan spelers uit de eigen opleiding. Wim is iemand die het puur over voetbal wilde hebben maar kon vertrekken omdat hij niet mee wilde in de bestuurlijke organisatie’.

Bron: De Telegraaf

Related posts

83 Comments

 1. Toppertje

  Blijft nu een herhaling van berichten die op dit forum weer een herhaling van discussies wordt die geen enkele zin heeft. Laten we nu maar vooruit kijken en de resultaten van Ajax beoordelen op de uitspraak dat ze gewoon verder gaan met het plan Cruijff.

  1. Indojood

   Je hebt gelijk. Toch hou ik er een nare smaak aan over. Het is toch degene die Ajax groot heeft gemaakt en niet andersom.

   1. HURBIE

    Zeker een aderlading voor Ajax want het is zijn club en daar had het beste mee voor Jammer de tijd zal het leren

   2. Remco425

    Alleen dat van die 85M klopt natuurlijk niets van. De meesten van die verkochte spelers hebben vrijwel niets met Jonk te maken gehad.

   3. Remco425

    Leuk dat de app aangepast is en niet meer 2x hetzelfde kan plaatsen, alleen geeft hij dat ook aan als mn bericht helemaal nog niet is geplaatst.

  2. -buitenkantje rechts-

   Mee eens Toppertje.. Het is onomkeerbaar, hoe jammer ik dat ook vind, we moeten verder en zullen zien wat de toekomst gaat brengen..

  3. Geroldkohlen

   ik ben het met je eens dat je het niet meer kunt veranderen en dat je vooruit moet, maar ook ik houd hier een zeer nare nasmaak aan over ,maar ik ga hier ook niet meer verder over discussieren, want er zit hier een pannekoek op dit forum die dit weer als reden ziet om cruijff de grond in te boren!

 2. hansjmn

  We kunnen er lang en breed over lopen doorzeuren, maar het is onomkeerbaar! Dus stop er nu mee Cruijff geen spijt en het is nu aan Ajax om nu op het veld eens te laten zien wat deze groep nu wil en kan bereiken! 5 jaar beleid moet toch nu wel eens de vruchten afwerpen op sportief gebied. Financieel is prima maar daar krijgen we geen speelvreugde van en we willen kunnen genieten van sprankelend voetbal van ons Ajax op het veld in de Arena

 3. De seijs

  Als Cruijff een echte Ajacied was. Was hij jaren geleden niet voor die kakkerlakken gaan voetballen. En gaan juichen voor die club! Dat hij weer eens met het bestuur overhoop lag zoals altijd. Moet hij weten maar dat hij bij de echte Ajacied er levens grote dolk in hun rug stak deerde hem schijnbaar niet! Hij kijkt alleen maar naar zijn eigen gelijk. Die actie vergeet ik als ECHTE Ajacied NOOIT. Een echte Ajacied blijft ALTIJD Ajacied. In voor en tegen spoed.

  1. BobbyHaarms

   Schijnbaar zijn er nog steeds mensen die het Johan kwalijk nemen dat hij in 010 heeft gevoetbald terwijl als je de volledige geschiedenis weet je misschien ook het hoe en het waarom begrijpt. Maar misschien waren die mensen nog niet eens geboren en dan is lullen in de ruimte best lekker. On-topic: Laat het maar lekker gaan zo, er zitten nou eenmaal legio mensen in de top die niks met Ajax op hebben en geld en macht op 1 hebben staan. Dat is/was het grote verschil met Johan, die kijkt nu puur naar wat goed is voor de club en dat is zeker niet dit amateuristische gepruts.. maar goed we staan erbij, kijken ernaar en leggen ons er apathisch bij neer.

   1. Toppertje

    Beste seys. Jouw reactie geeft alleen maar weer in wat voor een bekrompen wereld jij leeft. Het maakt jou in ieder geval geen betere (of ECHTE zoals jij dat noemt) Ajacied dan Cruijff of wie dan ook op dit forum. Het klinkt erg stoer maar slaat echt helemaal nergens op.

  2. ajaxhoger

   seijs , ze wilde johan toen niet meer , hij zou niks meer toevoegen aan het elftal van ajax , toen wisten de grote mannen het ook zo goed , toen heeft hij bij 010 maar even laten zien hoe goed hij nog was ,
   SNAP JE HET NU

  3. Geroldkohlen

   De seijs zo’n reactie van jou kan alleen maar betekenen dat ze jou hebben laten vallen bij je geboorte!

 4. Kevke87

  ik vind het nog steeds een lage streek van bestuursraad en rvc, dat er zogenaamd unaniem is gekozen voor vertrouwen nadat ze dat natuurlijk hadden afgesproken. het zegt al zoveel over henrichs en co door gewoon te blijven zitten alsof er niks aan de hand is terwijl Cruijff wordt weggeschoven. had henrichs echt klote en clubliefde gehad, zou die zeggen. ik maak ruimte voor Cruijff. want wie kan de club beter leiden hij of ik? ik speel even een bijrol, kijk en leer mee. of ik vertrek (met 2 miljoen op zak) alles zolang het maar in het belang van Ajax is. maar in plaats daarvan huichelachtig op tv verkondigen dat de club de verliezer is bla bla onzin. ik vind ook dat wij als supporters een kwalijke rol spelen door dit ook als makke schapen te aanschouwen. we mogen met z’n allen wat meer ons onvrede uiten en protesteren. spandoeken, zang, arena blokkeren enz enz

 5. San Marco

  Er zijn meerdere wegen naar Rome….. dus Wim Jonk de nieuwe hoofdtrainer van het komende seizoen!!
  Hij weet precies wat er loopt in de jeugd!

 6. San Marco

  Er meerdere wegen naar Rome…… dus Wim Jonk de nieuwe hoofdtrainer van Ajax!! Hij weet precies wat er loopt in de jeugd!

  1. -buitenkantje rechts-

   Ik denk dat Frank gewoon gaat bijtekenen hoor! Jonk is weg.. Cruijff’s bemoeienissen zijn verleden tijd.. Dus Frank, Dennis en Marc hebben de vrije hand.. Bovendien denk ik dat Frank alleen weg wil voor een echte topclub.. Die staan alleen op de stoep als je naast het kampioenschap ook internationaal successen boekt..
   Stel dat Frank met Ajax volgend seizoen de kwart- of halve finale CL haalt met Ajax dan heeft hij de clubs voor hè uitzoeken.

    1. ajaxhoger

     Naar een lager plan wel , niet wat ik hoop gvd ,die man heeft samen met overmars en consorten een plaat voor hun kop , ze denken dat ze allemaal zo goed zijn, overmars , geen een goede speler gekocht , de boer , maakt niemand beter , en nu niet komen hij heeft ons 4 keer kampioen gemaakt , dat kan wel zijn , maar ook 3 jaar met kut voetbal ,en we hadden betere spelers dan nu , dat zegt al veel

 7. Kuijff

  Dat is een fijne vergelijking, met Barcelona en Bayern… Er zit verder niet veel verschil tussen die clubs en selecties.

  Zonde dat het zo gelopen is met kampen die elkaar maar blijven bestoken. Maar nu ben ik er wel aan toe dat die kampen hun mond houden over elkaar en de rust laten terugkeren, zodat er vooruit gekeken en gewerkt kan worden.

  1. Litmanen

   Eens met je conclusie en ook eens met het feit dat het waanzin is om Bayern en Barcelona te vergelijken met Ajax. 1 speler van die clubs verdient meer dan de hele selectie van Ajax, dus de Europese top is onhaalbaar. Zeker met een salarisplafond van 1 miljoen, hoewel dat laatste geen idee van JC was.
   Als je naar de tv gelden en de sponsoring kijkt, dan zijn wij echt Calimero.

    1. Litmanen

     Je hebt jezelf toch geen duimpje gegeven voor de spelfouten? Verder zou je mij negeren, lukt ook niet echt he? Ga iets met je leven doen AB, als je een leven hebt tenminste. Als ik zie hoe vaak je hier bent twijfel ik daaraan.

     1. Moosie

      Logica laat dan zien dat jij net zo vaak op dit forum bent.
      En als jij dat mag waarom AB dan niet?
      Oh omdat hij jouw mening niet verkondigt.
      En dan schijn jij het recht te hebben om allerlei denigrerende opmerkingen te maken toch?
      Maar o wee als iemand er dan wat van zegt tegen jou,dan ga je lopen janken als een klein kind en mensen zoals indo voor idioot uitmaken.
      Want jij bent de zelf uitgeroepen Fuhrer van Ajax.
      Ik hoop dat jij volgend jaar eens flink beide armen breekt zijn we 8 weken van je verlost.

     2. Litmanen

      Ben blij dat je je hebt mogen aansluiten bij het positieve clubje hier. Beetje fascistisch, beetje asociaal, beetje weinig hersencellen samen en geen supporters, want altijd negatief.
      Moet je daar nou ook nog examen voor doen? Ach nee, jullie zouden je eigen vragen niet kunnen beantwoorden!

 8. ajaxhoger

  Frank tekent lekker bij , want het is nog niet helemaal naar de klote het voetbal bij ajax , dat moet eerst gebeuren en dan gaat hij .
  Jongens is is toch niet om aan te gluren , tikkie breed tikkie terug , elke aankoop onder de boer is nul komma nul , alleen bazoer doet het goed , de rest staat allemaal stil . op tete en riedewald na , daar zit iets vooruitgang in , en een goede spits is niet nodig als we met deze matige buitenspelers blijven spelen , er komt geen een fansoenlijke voorzet .

   1. ajaxhoger

    El ghazi is goed , naar welk ajax kijk jij dan , niet naar het ajax van nu , want hij speeld als een natte krant , en hij komt niemand voorbij en geeft geen voorzet , echt een goeie dus hahhaahah

    1. FdB=Ajax

     Dat is slechts jouw mening. Ik vind El Ghazi ook goed, ik zie dat hij vaak probeert met buitenkantje rechts buitenom te gaan, bovendien scoort hij veel. De laatste wedstrijden is hij net terug van blessure

     1. ajaxhoger

      mijn mening en vele andere , zwaar overschatte voetballer die zijn eigen goed vind , krijgt te veel kansen die hij niet maakt ,matig voetballertje , als buitenspeler kan hij geen man voorbij komen en levert geen voorzet af , dat moet een buiten speler wel kunnen lijkt me , hij bedient Milik niet daarom voldoet hij ook niet , scoren zonder bal valt niet mee.

 9. afcadeluxe

  als johan zoveel aan ajax ligt zou hij stoppen met gif spuwen naar de club dit is niet echt behulpzaam om weer tot rust te komen….

 10. De seijs

  Bobbyhaarms je doet je naam geen eer aan. Hij zou zich omdraaien in zijn graf als hij dit zou lezen. Voor mij ben je dan ook zeker geen Ajacied. En lees jij de geschiedenis er maar op na. Jij weet er echt niks van. Of je praat gewoon onzin en wil zieltjes winnen. Erg goedkoop. Maar het gaat erom of of hij echt Ajacied is. Nou naar zoon aktie zeer zeker niet. Nog effe en dan kan iedere Ajacied effe overlopen en terug komen en dan zeggen ik ben Ajacied. In 40/45 hadden ze daar een afkorting voor. Denk daar maar eens over na. En gedraag je eens als Ajacied. En niet als blinde volger van jc.

  1. Moosie

   Waar zat je dan al die jaren naar te kijken als Ajax Europees speelde en waar was je toen wij in Athene waren?
   trouwens dat jaar wonnen we met 8-2 dus wat zeik je nou.
   Het was de schuld van Harmsen en co altijd schijnt het bestuur het van het voetbal te winnen net als nu.
   Jij snapt niet wat Johan voor deze club heeft betekent en nu je dat niet snapt zou je ook je achterlijke smoel motten houden over wie hier een echte Ajacied is
   Het is steeds weer de wereld op zijn kop bij jou domme pannekoek dat je bent

   1. Litmanen

    Heerlijk dat hoge niveau hier weer. Moosie, vriend van indioot en AB, ga door man, echte Ajacied. Hoe Seys het ook verwoord, gelijk heeft hij wel. Cruijff heeft zijn hele leven het conflict gezocht, ook in Oranje ( door hem lieten we de beste keeper van de wereld thuis) . Een weergaloze voetballer, maar als mens meestal dwars.
    Maar ja, van het bovenstaande clubje mag dat niet!
    En dan gaan we vloeken en schelden, argumenten tellen dan niet meer.

 11. Indojood

  Vind de referentie 40-45 wat smakeloos. Natuurlijk was dat jaar bij 010 niet leuk maar het is onzin om te stellen dat Cruijff daardoor geen Ajacied zou zijn. Tijdens het Amsterdam 700 toernooi in 1985 hadden we Johan al weer in onze harten gesloten met die weergaloze voetbalshow tegen Atletico Mineiro. Wat niet ter discussie staat is dat Cruijff samen met Michels Ajax naar de wereldtop heeft gebracht. Tot op de dag van vandaag teren wij nog op deze reputatie en zijn zij de reden waarom we onszelf Ajacied noemen. Zonder hen hadden we niets voorgesteld in de voetbalwereld. Wij zijn veel dank aan hen verschuldigd maar, zoals je zelf zegt, als je de geschiedenis erop na leest, had je dit wel geweten.

 12. AjaxBarcelona

  De Seijs: Met jou uitspraken en vergelijkingen verdien je een levenslange ban van alles wat in de verste verte met Ajax te maken heeft. Hieruit blijkt één ding zonneklaar ……. Jij bent supporter van een andere club. Een Ajacied zegt dit niet over Johan hoezeer hij ook de pest in heeft over zijn uitstapje naar 010. Een Ajacied kent het verhaal er achter.

 13. AjaxBarcelona

  Moosie er zijn nu eenmaal mensen die heel slecht in ontvangen zijn maar de mening hebben dat ze het alleenrecht hebben op uitdelen. daarnaast weet hun linkerhand niet wat de rechter doet. Ook al geef je aan dat bij discussies het “mijn mening” is, dan wordt je toch ervan beticht dat je doet alsof je God bent. Dat laatste is niet het geval, ik moet mijn examen daarvoor nog doen 🙂

 14. De seijs

  Nog eenmaal jc ging toen weg omdat hij toen meer geld kreeg bij 010. En in 95 /96 wonnen we de champions cup en de wereldbeker. Dit effe in het kort. En kom eens met echte feiten!!

  1. AjaxBarcelona

   Beste de Seijs, Uit jou antwoord blijkt dat je het dus echt niet weet. Cruijff ging naar Feijenoord en zette zijn krabbel onder een contract met hem in principe niets opleverde. De afspraak was dat wanneer er meer dan 20.000 toeschouwers een kaartje zouden kopen hij van elke extra kaartje 5 gulden kreeg. Hij was dus financieel volledig afhankelijk van zijn eigen slagen bij Feijenoord. Dus het argument dat hij meer geld kreeg is pure flauwekul. Als hij meer verdiend heeft dan 1,5 miljoen gulden (zijn salaris bij Ajax) geeft dit aan dat er door zijn optreden in een jaar tijd 300.000 toeschouwers extra naar feijenoord zijn gekomen. Dat is in één jaar tijd toch al gauw 10-15 duizend toeschouwers boven de 20.000 per wedstrijd. Tot zover deze echte feiten. Oh ja, Cruijff wilde dus echt niet weg maar Ajax wilde zijn contract naar beneden aanpassen. Kwestie van: foutje … bedankt.

   1. Litmanen

    De vrienden van AB hebben de jaren negentig blijkbaar gewist. Onder leiding van Van Gaal de Champions League gewonnen en deze mannen zijn dat kwijt? Over apart gesproken….
    O ja, Cruijff had daar niets mee te maken, dus vandaar dat geheugenverlies.

    Wat mij overigens in bijdrage van de Telegraaf opvalt is dat JC nu voor de veertigste keer heeft gezegd niets meer met Ajax te maken wil hebben. Dat weten we nu wel. En ook dat Jonk en Ling nooit meer iets verkeerde kunnen doen bij JC. Dat de rest van de RVC, het bestuur, de leden en de directie van deze drie afstand hebben genomen vergeet hij dan weer te vermelden. Werkelijk niemand, ook niet de echte Cruijfvolgers als Swart zijn achter hem blijven staan.

    Maar goed, inmiddels weten we dat Jaap de Groot slecht tegen zijn verlies kan en dus tot het einde der dagen iedereen binnen Ajax zal blijven afbranden. Net als AB en zijn democratische vrienden.

    1. AjaxBarcelona

     En dit heeft te maken met de Feijenoord tijd van Cruijff. Oké. Volgens mij wordt nergens iets ontkent of wat dan vwb de jaren negentig. En daar komtie dan …. De belediging: je ene hersencel is nu ook een tragische dood gestorven. Persoonlijk vind ik het geen belediging maar een vaststaand feit. Maar eerlijk gezegd, jij maakt het reageren gewoon steeds leuker. Je bent een soort van boksbal waar je je heerlijk op kan uitleven. Elke keer na een reactie op een stukje van onze vrouwke Nietmanen voel ik me gewoon heerlijk. Ff lekker afreageren op een debiel (ook een uitspraak van vrouwke Nietmanen op een gewaardeerd forumlid). Verder hebben we jou ook reeds veertig keer gevraagd op te zouten en dat doe jij ook niet. Jij blijft jezelf ook in den treuren herhalen en vertellen dat stukjes door anderen worden geschreven. Erg boeiend maar joj luistert ook niet naar d verzoeken. Oh ja, ik heb besloten niet op het verzoek in te gaan om van de tweede ring af te springen. Sorry. Tot het volgende stukje. Was getekend Ab W.

 15. Litmanen

  Beste AB, je zou me tich topics geleden al negeren, maar je blijft, niet inhoudelijk, reageren. Seys heeft het over een Europese hoofdprijs die daaronder door Indioot ontkend wordt, terwijl jij daarbij aansluit. Verder gebruik je kreten tegen mij die door andere malloten hier bedacht zijn. Niet echt origineel he?

  Ook nu ga je niet in op mijn kritiek, gebaseerd op de titel van deze topic. Zoals steeds, van de topic afwijken om anderen te beschadigen.

  Ik ben helaas immuun voor jou beledigingen. Puur en alleen omdat ze uit een mislukt brein afkomstig zijn.

  Probeer dat negeren nog eens?

 16. De seijs

  Over feiten gesproken ab jc ging weer op latere leeftijd weer voetballen omdat hij financieel bijna aan de grond zat. Dat was de reden dat hij weer ging voetballen!! En niet omdat hij zoveel van AJAX hielt. Hij wilden zelf nog per wedstrijd betaald worden voor elk willekeurige club in Nederland als dat maar genoeg voor hem opleverden. Maar de KNVB hielt dat tegen. Dus wel je huiswerk goed doen ab. En niet doen of JIJ het weet wand dan val je door de mand!!! AB !!!!!!!

  1. AjaxBarcelona

   Tering en dan heb jij het over huiswerk doen. Jij hebt echt niet opgelet op school he. V.w.b. De beweringen: helaas jongen, dat is de invulling die jij er aan geeft en dat is niet de juiste. Maar ja, iemand die op school zijn huiswerk al niet deed kan dit ook niet weten. Is niet erg, je bent vast wel ergens anders goed in hoop ik voor je.

 17. Indojood

  Nee, hij neemt die opmerking over de Champions Cup nog serieus ook! Tegen zoveel domheid kan ik niet op….haha.. I rest my case…..

 18. AjaxBarcelona

  Het is echt ongelooflijk inderdaad de domheid van Nietmanen en sijsjeslijmer. Het moet familie van elkaar zijn, kan niet anders.

  1. AjaxBarcelona

   Maar wel leuk. Sinds Toon61 er niet meer regelmatig is (in ieder geval niet onder zijn oude nick) nemen zij de honneurs prima waar. Domheid is best vermakelijk.

 19. De seijs

  Ab ik zie aan het laatste stukje van jou. Dat je het niet meer weet. Geeft niet hoor maar wees een kerel en geef toe dat ik gelijk heb. Je lijkt nu wel een Calimero kakkerlak. Nou slaap lekker. morgen vroeg weer op eierdopje op en geniet van een nieuwe dag. Dag ab

 20. AjaxBarcelona

  Eh Nietmanen …… Het is tig topics geen tich topics. Het is een weetje. Verder heb ik niets inhoudelijks gelezen van je waar iemand serieus op in kan gaan. Sorry, licht, oh nee ligt ongetwijfeld aan mij.

  1. AjaxBarcelona

   Nee sijsje, Indojood en ook Moosie zijn geen fam. van me maar ik zou het geen straf vinden oud en nieuw samen te vieren of zo. Ik ga graag om met mensen die een beetje gelijk denkend zijn. Jij toch ook, gezien je affectie met Nietmanen. Ieder zijn niveau zullen we maar zeggen.

 21. De seijs

  Ab elke keer als jij het niet meer weet. Of geen gelijk heb net als indojood. Gaan jullie bespottelijk doen. Dat zegt genoeg. Over hoe jullie zijn. Dag ab

 22. AjaxBarcelona

  Geinig, iemand een Calimero kakkerlak noemen, verwijzen naar 40-45, iemand een blinde volger noemen is dus niet bespottelijk. Oké, weer wat geleerd.

 23. Indojood

  De seijs, zonder deze bij naam te noemen refereer jij aan NSB’ers en collaborateurs in WW II als je het over Cruijjf’s seizoen bij 010 hebt en een hijgerige Litmanen (sorry Jari) praat plotseling over fascisme en democratie. Bovendien gaat hij finaal de mist in bij mijn opmerking over Champions Cup. Ik wil best stoppen met bespottelijk doen maar dan moeten jullie mij wel daartoe de kans geven.

 24. De seijs

  Ten eerste een goed verstaander heeft maar een half woord nodig. Indojood. En ik heb het over echte Ajacieden. Die spelen niet voor 010. En ab ik heb het over als je het niet meer weet. Wel bij de feiten blijven. En niet gaan draaien. En zoeken. Om je gelijk te krijgen. Doe je huiswerk eens een keer. Voor je reageert.

  1. Indojood

   Je kunt je zelfverzonnen illusie van echte Ajacieden vs. Ajacieden nog zo vaak herhalen maar je maakt jezelf compleet belachelijk met deze stellingname. Ik weet niet hoe oud je bent maar je had toen een protestactie moeten opzetten tegen de aanstelling van de in jouw ogen niet-echte Ajacied Cruijff in 1985. En de referentie naar 40-45 komt toch echt bij jou vandaan. Vergeet mijn eerdere bewering dat het smakeloos is. Het is gewoon ziekelijk.

 25. AjaxBarcelona

  Oké Sijsje, je hebt helemaal gelijk. Cruijff is geen Ajacied maar een NSB’er. Ik hoop je net als Nietmanen ooit een keer te mogen ontmoeten en ik denk met mij vele andere nep-Ajacieden. Gegroet Ab W. Hillegom.

 26. De seijs

  Ten eerste heb ik het over een ECHTE Ajacied. Niet over een Ajacied. Ik heb ook niet gezegd dat hij een NSB’er is. Wel opletten voor dat je wat krabbelt ab.

 27. AjaxBarcelona

  Oh, je insinueert alleen. Oké, helder. Sorry dat ik dat niet direct begreep. Ik heb beetje moeite met het volgen van jou gedachten. Maar nu wel eerst je lagere school afmaken he. Afgesproken? Doei.

 28. Litmanen

  Jezus AB wat ben jij een ziek mens. Je zit er ondanks je semi intelligente non-antwoorden constant naast maar je blijft maar doorgaan met het beschadigen van mensen.
  Ook jij weet dat Cruijff bij zijn come back maar een doel had, namelijk in korte tijd zoveel mogelijk geld verdienen i.v.m. zijn fiasco met varkens in Spanje.
  Toen Harmsen cs daar niet meer in mee wilden verkocht hij uit wraak zijn ziel aan de duivel en maakte Feijenoord kampioen.
  Bevestiging van: geniale voetballer maar niet altijd een prettige persoonlijkheid.

  Blijf maar met stront gooien en leugens zoeken. Cruijff heeft weken geleden al geroepen dat hij klaar was met Ajax. Nu jij nog.
  Maar net als hij zal ook jij je geniale bijdragen blijven storten. Verschil? Ja, Cruijff verdient er geld mee, elke week weer. En jij? Jij verdient alle hoon die je toekomt.

 29. AjaxBarcelona

  Indojood, het is alsof je tegen een betonnen plaat staat te lullen. Het heeft geen enkele zin. Ik probeer ze af en toe te negeren maar gezien de onzin die er regelmatig uitkomt is dat vrijwel onmogelijk. Het vraagt vaak gewoon om een reactie. Daarnaast als je niet reageert starten ze zelf de boel weer op. Ziekelijke vorm van noodzakelijke aandacht vragen lijkt het wel. Compleet van het padje.

 30. De seijs

  Ab je gaf het op. Ga dan niet door als een ander wat schrijft. Hou je eens aan je woord!! En wees eens voor een keer kerel en geen heintje Davids. Dat zijn er al zoveel. Zoals jij wel weet. Nou dag ab

  1. Litmanen

   Seijs, het is ongelooflijk. Neem iemand als Creutz, zegt alleen maar zinnige dingen, wordt ook steeds door dat zootje afgebrand.
   En het gaat er niet om dat JC niet gewaardeerd wordt om zijn imposante carrière, maar om zijn gedram in deze kwestie. Cruijff is niet iemand van het overleg. Je volgt hem of je deugd niet.
   Bij Ajax hebben ze inmiddels door dat wij geen Barca of Bayern zijn. Dus je zult je moeten aanpassen aan de omstandigheden. Veel mindere voetballers, een veel kleinere begroting en veel minder inkomsten.

   Maar ja, daar zijn mensen als AB e.d. niet van te overtuigen. In plaats daarvan gaan ze dan vuil storten.

 31. De seijs

  Litmanen laten we maar hopen dat we in 2016 allemaal door een deur kunnen. En dat we weer plezier krijgen in ons aller AJAX ??

Comments are closed.