Ajax probeert Bertrand Traoré van Chelsea te huren

2812Bertrand_Traore

Frank de Boer is op zoek naar een sterke spits en denkt daarmee aan Bertrand Traoré van Chelsea, zo weet De Telegraaf te melden. Ajax wil graag de in Burkina-Faso geboren Traoré  in eerste instantie huren en een optie tot koop is voor de Amsterdammers zeker vereist.

Dit is slecht nieuws voor de van Arsenal gehuurde Yaya Sanogo die door allerlei pijntjes niet meer dan 45 minuten kan spelen. Ajax hoopt dat Guus Hiddink mee wilt werken maar de nieuwe coach van de Londenaren gaat eerst bekijken of hij zijn selectie op orde heeft en daarna pas zien of hij de spits nodig heeft. Marc Overmars is nog niet erg spraakzaam over dit nieuws: ‘Ik wil niet op namen ingaan.’

Foto:Proshots

Related posts

54 Comments

  1. De Ajacied

   Ja ga ervoor Overmars,
   Een prima spits met veel
   Kwaliteiten voor ons Ajax
   Succes ⚽️⚽️

  2. FrankiC

   Superspits. Snel en technisch. Vond hem ook erg goed bij steekballetjes vanuit het middenveld. Heb ik wellicht niet voor niets vanaf juni voor hem gepleit (en voor Sam Larson natuurlijk; kwestie van tijd!)

     1. FrankiC

      Die zijn inderdaad in elkaar geïnteresseerd, maar er zijn blijkbaar nog geen bedragen genoemd én…. het blijft een Amsterdammer…

     2. FrankiC

      Ajax had natuurlijk buitenlandse interesse vòòr moeten zijn. Nu wordt het een duur verhaal. Errata, want ik las zojuist: vraagprijs 3 mlj (afgewezen bod 2,5 mlj) en een in Marokko geboren Amsterdammer.

     3. -buitenkantje rechts-

      Voor 3 milj. moet je hem gewoon halen vind ik. Talentvolle technische voeballer met (niet onbelangrijk) scorend vermogen..Ben trouwens benieuwd of Ajax nog wat met Ziyech gaat doen..

     4. FrankiC

      En een jongen waarvoor je naar het stadion komt. Heeft volgens mij nog nooit een bal breed gespeeld, laat staan naar achteren. Het lijkt soms wel of jij mijn verlanglijstje hebt, maar alles voor 3 mlj dat het XI-tal beter maakt kun/moet je halen. Ziyech mag zelfs wat duurder zijn. Nou BR, we hebben de selectie bijna rond.

     5. FrankiC

      Niet per sé hoor. Het is geen John van Loen of Dick Nanninga. Hij is misschien wel beter met passjes van achteruit, steekballetjes. Slimme loper.

 1. ajaxpers

  Dat zou geweldig zijn. Je hem zelfs naast Milik kunnen inzetten dus met 2 spitsen. Succes Overmars.

 2. creutz1977

  zou idd een goede versterking zijn, maar huren is leuk,… Maar optie tot koop zou helemaal ideaal zijn!! Come on Overmars.. Doe je ding

  1. Remco425

   Klopt, ik ben blij dat ze een optie tot koop als vereiste zien. Spelers die we alleen huurden zijn allemaal geflopt, meestal door blessures. Met Milik hadden we een optie tot koop en dat is wel gelukt.

  1. Rickie

   Sanago mag om mij wel weer terug netzoals meleg bijvoorbeeld terug laten komen vanaf cambuur nu hebben wij dit jaar met Sanago hij weg is er ruimte voor ander talent binnen de selectie

 3. ajaxhoger

  Zie ik niet gebeuren , en wat heeft zo,n jongen eraan als er geen aanvoer is naar de spits , helemaal niks dus , dus ook graag buitenspelers Sisto of zo erbij

   1. FdB=Ajax

    Niet helemaal mee eens. We hebben genoeg goeie buitenspelers, De Boer moet er gewoon meer op hameren dat ze buitenom gaan. El Ghazi doet dat al steeds meer op rechts, Younes kan ook over rechts. En links heb je Fischer en Cerny die linksbenig zijn.

 4. Hika77

  Voordeel dat hij al voor Vitesse heeft gespeeld. Kent de Nederlandse competitie en weet hoe Ajax daar in bekend staat.

 5. Indojood

  Bij Vitesse deed hij het meer dan goed. Maar bij ons, volgestouwd met opdrachten… ik heb mijn twijfels. Raak er steeds meer van overtuigd dat het gebrek aan vrijheid ons dwars zit.

   1. Indojood

    Maar daar is niet zoveel druk. Moet wel zeggen dat Afrikaanse spelers wel die vrijheid met zich meebrengen. Het kan wel wat worden als het doorgaat.

    1. Remco425

     Het verschil tussen Sanogo en Traore: Dat we Traore al hebben zien spelen bij Vitesse en we er een mening over kunnen hebben. Voor de rest, beide jong talent, de 1 speelde nooit bij topclub Arsenal, de ander speelt nooit bij degradatiekandidaat/middenmoter Chelsea. Verschil in meningen hier vantevoren: 100%.

     1. Remco425

      Dit was geen reactie op iemand, maar de nieuwe app plaatst nieuwe berichten een beetje willekeurig.

 6. Toppertje

  Dit zijn spelers van het niveau waar Ajax naar moet streven. Alleen zit we dan nog met vleugelspelers die m.i. het niveau niet hebben en denk ik ook niet zullen halen. En dan wordt het ook voor Traoré moeilijk. Dus nog minimaal 1 topper op de vleugels erbij en het begint ergens op te lijken.

 7. Sonsee

  Zou mooi zijn als het lukt dan kun je Sanogo vervroegt terugsturen, als derde keus een speler uit de jeugd erbij en de selectie is weer zo goed als compleet.

 8. Nummer 12

  Jammer dat dit soort berichten altijd zo vroeg verschijnt.
  Ik zou t liever pas horen als t rond is, Marc verras ons maar eens.
  Geweldige spits voor Ajax overigens !!

 9. Didron

  Zou zeker een aanvulling zijn!! Benieuwd of het Overmars lukt en wie FdB dan als spits neer gaat zetten! Maar eerst maar eens kijken Traoré het zelf wel ziet zitten. En mocht het niet lukken benieuwd wie er dan nog op de verlanglijst staat. The Hunter blijft een zeer goede optie, maar ben bang dat hij sowieso dit seizoen nog afmaakt bij Schalke!

  1. ajaxhoger

   denk ik ook , kost weer teveel , of ze willen niet komen , er zal wel weer een of andere afgekeurde ergens vandaan getoverd worden die er geen reet van kan .

  2. Braatje87

   Bert62

   Geweldig onderbouwde mening hoor, echt een toegevoegde waarde tussen al deze reacties! Het is er echt vanaf te stralen dat aan je reactie een uitgebreide analyse en scoutingsrapport vooraf is gegaan!

 10. brabo_ajacied

  Zou mooi zijn. Met hem koop je het kampioenschap. Milik na EK voor veel geld verkopen.

 11. Gianni

  Zou geweldig zijn je kan hem ook nog van de zijkant laten komen dan heb je eindelijk is snelheid op de vleugels en iemand die zijn man voorbij komt zou echt top zijn

 12. -buitenkantje rechts-

  Pleit al een tijdje voor een supertrio net als Barcelona.. Een driekoppige draak voorin..
  Traoré.. Aangevuld met Haller en bv Cardozo..
  Dan ga je stappen maken. Goede defensie.. Wereld middenveld.. Supertrio voorin die zich alleen hoeft te concentreren op aanvallen en scoren.. Word er blij van dit te horen over Traoré..

 13. ajaxhoger

  En wat denken jullie hiervan ppfffffffffffffffffffffffffffffffff

  ‘Ajax heeft interesse in transfervrije ex-speler NAC’

  ‘Ajax heeft interesse in transfervrije ex-speler NAC’Ajax is mogelijk geïnteresseerd in Ömer Bayram. De 24-jarige ex-speler van NAC Breda speelt momenteel voor Kayserispor. Na het lopende seizoen is hij transfervrij, na een dienstverband van vier jaar.

  Bayram begon zijn profloopbaan bij NAC, hij speelde van 2009 tot 2012 in Breda. Bayram hoopt na dit seizoen een flinke stap te zetten in zijn loopbaan en dit keer gaat het niet om het geld. Hij ging er met zijn overstap van NAC naar Kayserispor financieel al flink op vooruit. ‘Dit keer staat mijn loopbaan voorop, niet het geld’, zegt Bayram tegen BN de Stem.

  Hij weet wat voor een club het moet worden; een topclub in Nederland of Turkije, of een club uit de middenmoot in Italië, Spanje, Engeland of Duitsland. ‘Stel dat ik naar een Nederlandse topclub zou gaan, is het aannemelijk dat ik moet inleveren ten opzichte van wat ik nu verdien. Daar ben ik toe bereid’, aldus Bayram.

  Ajax zou zich via een tussenpersoon gemeld hebben voor Bayram. ‘Concreet is het niet en dan zegt het nog niks. Het is waarschijnlijk via Nebojsa Gudelj gegaan. Die is nu scout bij Ajax en ken ik nog van NAC’, geeft Bayram aan.

 14. vak411

  Laat me raden.. Dit sprookje duurt 4 weken en 10 minuten voor het sluiten van de transfermarkt houdt Hiddink het tegen.. Overmars heeft geen plan B en roept hard dat hij zijn best heeft gedaan maar dat ook huntelaar niet wil. Selectie blijft het zelfde…

 15. Ajax nr 1

  Weer zo’n lekker makertje. Ja mede supporters het domme lullen begint weer. En let op!! Er wordt WEL verkocht maar NIET gekocht door de heren.

Comments are closed.