Suarez geniet bij Barcelona en trekt vergelijking met Ajax

suarez

Luis Suarez maakte er nooit een geheim dat het zijn droom was om in Spanje te voetballen. Inmiddels heeft Suarez zijn doel bereikt en steelt hij wekelijks de show bij FC Barcelona en schoot hij die club deze maand naar de wereldtitel. Toch denkt El Pistolero nog regelmatig terug aan zijn tijd bij Ajax waarbij hij zijn verrichtingen van dit seizoen vergelijkt met zijn periode in Amsterdam.

‘Bij Ajax had ik toen ook een valse start door de arbitragezaak met FC Groningen en dat speelde wel degelijk mee in mijn prestaties. Ik was na de winterstop fysiek pas op mijn best, net als dit jaar bij Barcelona. Ik had tijden geen échte wedstrijden gespeeld, dan sta je er niet gelijk vanaf het eerste moment. En net als bij Ajax werpt een goede voorbereiding vruchten af. Dit seizoen heb ik 24 doelpunten gemaakt in 24 officiële duels dus wat dat betreft kan ik tevreden zijn. Laten we hopen dat we het seizoen net zo mooi gaan afsluiten als het vorige’, aldus Suarez tegenover Elf Voetbal.

Bron: Elf Voetbal

Related posts

17 Comments

 1. pietprecies

  Crowdfunding actie om deze man terug te halen? Hij zal er in elk geval niet om gaan lachen, sterker nog, ik zou het niet raar vinden als hij over 2 jaar ineens besluit om ons shirt weer aan te trekken. Maargoed, dat dachten we wel van meer spelers. Tijd zal het uitwijzen maar een held is het sowieso!

  1. Ajaxlucas

   Hij heeft ook vorig jaar tegen barca gezegd zijn contract niet tot het einde van zijn carrière te tekenen omdat hij nog terug wilt naar ajax en zijn laatste jaar bij zijn eerste clubje zodat zijn opa/vader kunnen kijken

  2. woody79

   als hij zo blijft spelen dan laat Barca hem niet naar Ajax gaan. Maar liefst nog deze transferwindow!

 2. slm020

  Geweldige Teamspeler met een super instelling : VECHTERS MENTALITEIT en daar WIN je Wedstrijden mee !! Dat ontbreekt meestal bij de meeste spelers van ons aller AJAX ! Zodra het tegen zit laten ze de kop hangen bij Suarez zie je dat niet !!

 3. lezerG

  Jammer dat hij er was in het Jol tijdperk. Hoe zou het zijn als hij nu bij Ajax speelde? Dan vlogen we er echt niet uit tegen 010 en Molde.

 4. Geroldkohlen

  dit is een speler die iedereen in zijn team wilt hebben, wat een geweldige speler een over mijn lijk mentaliteit en hongerig om een goal te maken! zo’n type speler word bij ons voorin enorm gemist! ik hoop echt dat we deze winter nog versterkingen krijgen, die op zijn minst zijn mentaliteit hebben en hongerig zijn naar de goal en de goals ook maken! een voorhoede en middenveld en verdediging waar onze tegenstanders weer bang voor zijn om tegen te spelen, maar ook van europese kwaliteit! het is een droom om suarez in ons shirt weer te zien schitteren! ik hoop echt dat we verrast worden tijdens de wintertransfer periode!

 5. Kevke87

  was echt een heeeeeerlijke speler en indd zijn mentaliteit waar de meeste spelers nu een voorbeeld aan kunnen nemen. ik geloof zeker dat hij terug keert. maar zeker nog nog wel 3 jaar in Barcelona blijft. als hij terugkeert wanneer hij 33 is dat prima voor ons hoor in de eredivisie met zijn kwaliteiten.

 6. -buitenkantje rechts-

  Mannen.. We kunnen allemaal dromen over een terugkeer van Suarez, maar persoonlijk denk ik niet dat dit ervan zal komen.. Tot nu toe is de enige succesvolle terugkeer is die van Rijkaard.. Alle andere ex-Ajacieden hebben het tot nu toe af laten weten.. Behalve Heitinga.

   1. -buitenkantje rechts-

    Je hebt helemaal gelijk.. Iedere week smullen en uitkijken naar de volgende wedstrijd!..

 7. Hika77

  Enige wat we kunnen hopen is dat hij z’n carrière wil afbouwen bij ons aller Ajax en er dan nog 30 per seizoen inschiet..

 8. Indojood

  Geweldige speler. Wat een passie en spelvreugde. Dit soort spelers willen gewoon altijd voetballen. In Camp Nou of op straat in Salto, maakt niet uit.

Comments are closed.