Ronald ziet samenwerking met Frank wel zitten, maar wel in het buitenland

ronalddeboer

Ronald de Boer is momenteel als analist werkzaam bij Fox Sports en SBS6 en vertrok daarom bij Ajax, de club waar hij van 2011 tot 2014 in de jeugdopleiding actief was. Een rentree op de velden sluit Ronald niet uit en het liefst zou hij dan als assistent samenwerken met broer Frank, zo laat Ronald weten aan 1900 magazine.

‘Dat sluit ik zeker niet uit en voor Frank zou het ook goed zijn om een persoon om zich heen te hebben die hij kan vertrouwen, want mocht het een keer gebeuren dan is dat wel in het buitenland en niet in Nederland. Momenteel voel ik mij echter prettig bij mijn huidige werkzaamheden waarbij ik ook tijd genoeg heb om te sporten en mijn dochters op te voeden. Wellicht dat het over een tijdje wel weer begint te kriebelen om op het veld te staan maar voorlopig ben ik tevreden met mijn leven op deze manier’.

Bron: 1900 Magazine

Related posts

40 Comments

  1. BobbyHaarms

   We zullen zien. Niks zo veranderlijk als de mens, helemaal als er met geldflappen gezwaaid wordt..

 1. San Marco

  Niks zo veranderlijk als de broertjes de Boer bedoel je;-) Toen er met flappen werd gezwaaid waren ze ook snel weg naar Barcelona, ze moesten toen opeens niks meer met Ajax hebben!

  1. Sazzz

   dat is niet helemaal waar. ze hadden een afspraak met Ajax, Frank zou blijven en ronald mocht gaan. gebeurde niet

    1. ajaxhoger

     jUist Paullus dat was wel , eerst tekende ze een vet contract voor enkele jaren meer , toen barca kwam wilde ze weg , en verrekte toen te voetballen , terwijl enkele weken eerder hun contrac getekend was bij ajax

 2. -buitenkantje rechts-

  In navolging van de broertjes Koeman straks ook broertjes de Boer naast elkaar op de bank? Helemaal leuk hoor.. Maar je moet je afvragen of het verstandig is. Bij het samenstellen van een team moet je mensen bij elkaar zoeken die elkaar aanvullen.. Leuk een vriendje of je broertje naast je op de bank, maar wordt je daar als team beter van?

  1. Remco425

   Dacht ik ook. Je kan beter 2 tegenpolen hebben op de bank dan 2 met nagenoeg dezelfde mening. Waarom werkte Van Gaal/Van der Lem zo goed?

 3. nicks

  niks mis mee! tweelingen werken altijd ok samen lijkt mij, en na alle verdiensten van frank gun ik hem wel een mooie club, zal nooit zoals ajax zijn uiteraard, maar heb zo een vermoeden als feank op het stoeltje had gezeten van louis dat manchester wel prachtig voetbal had laten zien

 4. bloedgroep AFCA

  Dus een tweeling op de bank is de oplossing….dus bij Manchester zou hij wel prachtig voetbal laten zien…zijn wij ff genaait.

   1. -THE BULLDOG-

    Nee, we staan er indd heel slecht voor in de eredivisie. Hij bakt er echt niks van!
    Ik snap echt niet wat we met die frank moeten, maakt ons ook nooit geen kampioen en hij traint niet op goals maken en verdedigen, zoveel als dat we er tegen krijgen en scoren.

    (Zeikerds)

    1. Ajax nr 1

     Als jouw held FdB geen kampioen wordt BULLDOG dan is het het slechtste seizoen ooit voor hem. Maar je heb gelijk het is de beste trainer ooit. Jouw held de mijne niet. Ik noem hem de sloper met zijn lul verhalen die met alle winden meewaait wat hem uitkomt.

 5. Remco425

  Voor Ajax wilde hij zijn baan als analyst niet opgeven, maar voor elke willekeurige buitenlandse club dus wel…

 6. ajaxhoger

  Kan ik hem in de winter nog weg brengen dan , hij maakt geen een speler beter , met zijn klote loop lijnen , geef ze de vrijheid in het spel , dan zal je zien dat er veel beter word gespeeld , het is een bedweter niet meer en niet minder , je word er al ziek van als je hem ziet op tv , elke keer hetzelfde bandje wat opstaat .

 7. dioajax

  off topic:heb net gelezen dat limbombe in het lijstje van ajax zit…hij is een hele goeie speler…zal mooi zijn als ziyech haller en limbombe komen….ziyech en limbombe zijn creative spelers…

  1. -buitenkantje rechts-

   Limbombe.. Wordt druk daar aan de linkerkant voorin.. Fischer en Younes dan maar op de bank? Niet dat ik dat zo erg zou vinden. Ben geen fan van Fischer.. Younes vind ik wel bruikbaar, mits hij wat sneller wordt en meer oog krijgt voor zijn medespelers.
   Haller en Ziyech zie ik liever gisteren dan vandaag komen..

   1. AFCA my World

    Liever afgelopen zomer,dan hadden we er nu beter voor gestaan en misschien nog in Europa gespeeld !

 8. AFCA my World

  Wat mij betreft vertrek hij van de zomer,er is al jarenlang geen verbetering in het spel te bespeuren en zou je zomaar weer kampioen van de armoede worden omdat de rest nog slechter is ! Nee een nieuwe trainer met een nieuwe visie zou ze weer naar de echte top kunnen helpen ! Een Bosz of VanHaezebrouck zijn wat mij betreft toch wel favoriet, al was het eerst Jonk, maar ja die is helaas geruimd !

   1. AFCA my World

    Ja precies,een hele goede trainer,je ziet de spelers gewoon groeien heeft een aanvallende speelstijl en doet het met weinig middelen heel erg goed in Europa ! Precies wat Ajax nodig heeft !

    1. AjaxBarcelona

     Jammer voor je maar hij net een verbeterd contract getekend tot 2018. Dus die kont in ieder geval niet. Daarnaast past hij nooit in de Ajax stoeltjes langs de lijn 🙂

 9. toonvs

  Zijn ze bij Ajax niet te vertrouwen om Frank de Boer dan. Lekker opmerking zeg. Bergkamp en consorten steek in jullie zak zeg.

Comments are closed.