Selectie trainingskamp Turkije

0626training

Frank de Boer heeft zijn selectie bekendgemaakt voor het trainingskamp dat Ajax vanaf 4 januari gaat beleggen in het Turkse Belek. De voltallige A-selectie zal worden aangevuld met de vier jeugdspelers Donny Van de Beek, Abdelhak Nouri, Vaclav Cerny en Kasper Dolberg. Ajax speelt op zaterdag 9 januari een oefenwedstrijd tegen HSV.

De selectie: 

Jasper Cillessen
Ricardo van Rhijn
Joël Veltman
Mike van der Hoorn
John Heitinga
Riechedly Bazoer
Viktor Fischer
Daley Sinkgraven
Arek Milik
Davy Klaassen
Amin Younes
Yaya Sanogo
Lasse Schöne
Anwar El Ghazi
Jairo Riedewald
Kenny Tete
Andre Onana
Thulani Serero
Nick Viergever
Nemanja Gudelj
Diederik Boer
Mitchell Dijks
Donny van de Beek
Vaclav Cerny
Abdelhak Nouri
Kasper Dolberg

Bron: Ajax.nl

Related posts

16 Comments

 1. BobbyHaarms

  Leuk voor die jongens! Had alleen wel gehoopt dat Muric er ook eens bij zou zijn die doet het ook prima momenteel

 2. Iceman

  Beste Frank zet de Boys opscherp. Alle neuzen een kant op, als één man strijden we samen naar de vijfde titel. Geen steken laten vallen anders is 040 kampioen in plaats van ons aller Ajax. Ajacied For Erver Come on Boys Go For IT.

  1. ajaxhoger

   Op scherp zetten heeft hij zat gedaan , de spelers zijn gewoon niet beter , hij maakt ze ook niet beter , hij moet ze gewoon vrijheid geven , en een paar goede spelers aantrekken inplaats van sinkgraven en gudelj , de beste lieten ze weer lopen naar twente .Hoewel ze een spits willen kopen , zie ik het niet gebeuren dat er goede spits komt , gewoon weer een praatje van hun , en twee goede buitenspelers die scoren en het belangrijkste een voorzet kunnen geven , die el ghazi bakt er helemaal niks van .

   1. FdB=Ajax

    Doe normaal joh, ze hebben kwaliteit zat die jongens. Om over El Ghazi maar niet te spreken, heb dit seizoen gezien dat hij zowel buitenom langs zijn man kan en ook nog eens zeer doelgericht. Nu komt hij net terug van een blessure, geef ‘m ff de tijd

    1. ajaxhoger

     Ik denk dat je naar iets anders hebt zitten kijken niet naar el ghazi , die kan niemand voorbij komen daarom trekt hij naar binnen, matig voetballertje dat zich ronaldo voelt , dat word hij nooit .
     Mooie goals gemaakt , maar veelste weinig gezien zijn kansen .

   2. Rene1964

    Ja Toon61. Naam veranderd? Mag hoor.
    Probeer het eens iets minder negatief, zodat het voor eenieder hier net iets prettiger wordt. Zelf ben ik gematigd tevreden over de eerste seizoenshelft. Een Zyech erbij zou mooi zijn. Milik kan en moet beter. El Ghazi komt er wel weer. Is gewoon een tijd geblesseerd geweest Toon. Sinkgraven komt ook wel weer.

 3. nick-afca95

  Leuk voor Kasper! Je ziet meestal dat de jongens die mee gaan naar een trainingskamp uiteindelijk in het eerste belanden. Laten we hopen dat het bij hem ook het geval is!

Comments are closed.