Jong Ajax wint met 2-0 van FC Volendam

De_Toekomst

Jong Ajax heeft maandagavond in navolging van het eerste elftal ook de eerste seizoenshelft afgesloten met een overwinning. Op sportpark de Toekomst waren de Ajacieden met 2-0 te sterk voor FC Volendam. Robert Muric scoorde met een schitterende uithaal de 1-0 waarna Sam Hendriks Jong Ajax vlak voor rust uit een penalty op 2-0 schoot. Het bleef uiteindelijk 2-0 en zo lukte het na Ajax 1, de Ajax Vrouwen en Ajax A1 ook Jong Ajax het jaar 2015 met drie punten af te sluiten.

Opstelling Jong Ajax: Boer; Lartey-Sanniez, Van Bruggen, Warmerdam (85. Mirani), Owusu; Dankerlui, Clement, Bakker; Muric (81. El Azzouzi), Hendriks, Acolatse.

Bron: Ajax.nl

Related posts

17 Comments

 1. -buitenkantje rechts-

  We kunnen stoppen me het zoeken naar een nieuwe spits.. Muric en Hendriks naar Ajax1 halen!

  1. BobbyHaarms

   Zou het die jongens echt gunnen BR en zou een mooie beloning zijn…maar denk dat als we als Ajax zijnde (toch nog steeds die topclub die Europees de halve finale als doel heeft) toch ook wel een echte internationale killer nodig hebben om wedstrijden echt open te breken en om volgend jaar iemand in de spits te hebben staan waar de tegenstander weer eens ouderwets bang voor is. Veel clubs spelen tegenwoordig tegen ons met een lef die Ajax vroeger juist ook had. Probleem is alleen wel dat er geen goede spits is die in onze competitie wilt voetballen voor het salaris wat Ajax biedt..

   1. -buitenkantje rechts-

    Klopt Bobby.. Langs die lat moet je eigenlijk de spelers leggen die bij Ajax1 spelen.. Maar dan weet ik nog wel een paar die weg mogen.. En dan staat Milik niet vooraan.

   2. ajaxhoger

    Gewoon een paar miljoen tekengeld geven en iets meer loon , dan komen ze wel , maar het zal wel weer te duur zijn , ze verdienen hun geld terug , maar of ajax dat snapt betwijfel ik .

  2. Widi

   Ik heb ze de hele wedstrijd gezien. Ze zijn beiden echt niet beter dan Milik en de vleugelspelers die nu bij de selectie zitten.

  3. ajaxhoger

   Ik zou ze zeker wat meer kansen geven zeker als er niks fansoenlijks gekocht word , het is zeker beter als Milik .
   Ik snap toch niet dat het niet al gebeurd is trouwens , meer met die jongens spelen als milik er niks van bakt .

   1. Widi

    Jij schrijft steeds fansoenlijk. Doe je dat met opzet? Of bedoel je fatsoenlijk? Maar dit ter zijde. Verder ben ik het niet met je eens. Ze zijn echt niet beter dan Milik. Dat vindt FdB ook. Die zal het wel weten toch?

  1. ajaxhoger

   Kan goed richting arsenal zijn , ik sta er niks van te kijken , ik hoop van niet natuurlijk

Comments are closed.