Ling: ‘Er werd regelmatig gejokt’

Tscheu_La_Ling

Tscheu la Ling was donderdagavond een van de aanwezigen op de ledenvergadering en besloot vroegtijdig de vergadering te verlaten. Ling miste een zelfkritische houding bij de toezichthouders en liet tegenover Ajaxlife weten dat er regelmatig werd gejokt. Ling zag zijn aanwezigheid dan ook als nutteloos en vertrok vroegtijdig. Volgens voorzitter Hennie Henrichs van de bestuursraad hoeft de uitkomst van de vergadering niet het einde van Johan Cruijff bij de club te betekenen. ‘Ik hoop dat hij hier altijd blijft komen’, laat hij weten aan De Telegraaf. ‘Plan Cruijff blijft ook de leidraad bij Ajax’.

Bron: Ajaxlife

Related posts

55 Comments

  1. creutz1977

   haha idd… Hij kon daar ze zegje doen en de leden trokken een andere conclusie en mening

    1. -buitenkantje rechts-

     Walgelijke tendentieuze reactie Litmanen..bah! Begin te verlangen naar Toon61..

     1. toon61

      echte ajacieden afkraken die het beter voor hebben als die kneuzen de er nu zitten vind hij normaal schijnbaar , en inderdaad buitenkantje rechts ik snap het dat je verlangt naar mijn eerlijke schrijven hier .
      Ik doe niet meer mee aan het ja nee spelletje .Ik kijk mee hahahahah

  2. -buitenkantje rechts-

   Is er iemand die beweert dat er zaken staan in het rapport die niet kloppen.?? Tot nu toe geen enkele inhoudelijke reactie..

 1. HURBIE

  Dan had je er tegenin moeten gaan en achter je standpunten moeten blijven staan en discussies aan moeten gaan
  Maar niet weglopen dat is zwakte en de weg van de minste Weerstand

 2. Kevke87

  Wat het ook is, in elk geval in het belang van Ajax, kun je van die vuile tyfushond henrichs niet zeggen. geloof je het zelf? leidraad Cruijff blijft aan. haha!! loser!! zij zitten er voor zichzelf ten koste van Ajax

  1. Litmanen

   Heeeee het niveau daalt weer. Zouden Jonk cs trots zijn op hun volgers? Moeten ze hier eens rondkijken wat er achter ze aanrent. Ik zou bagger schijten….

 3. Teuntje

  Wat is het toch onvoorstelbaar irritant dat al die passanten hun gekrenkte ego’s via de media proberen op te poetsen.
  Ik word er zo langzamerhand echt doodmoe van en hoop dat het bestuur en directie van Ajax nu eens in alle rust aan het herstel van Ajax kunnen werken!

 4. dickst14

  ja hoor Heinrichs hoopt dat Cruyff blijft komen??? en wij geloven dat. De schijnheil kan moeilijk zeggen van niet.

  1. BobbyHaarms

   Henrichs is een grote smeerlap. Cruijff is altijd welkom hoor..jaja…bah, wat een vieze huichelaar is het toch!

  2. AFCA my World

   Natuurlijk wil hij hem nooit meer zien of spreken want dan komt het uit dat hij er alleen voor eigen belang zit en niet het belang van Ajax,hij is belangrijk en de club interesseert hem helemaal niks !

 5. AjaxBarcelona

  Groot gelijk Ling. Je gaat niet ergens voor joker bij zitten. Meest opvallende vind ik nog dat Heinrichs schermt met een notitie waarin Jonk zwart op wit gezet zou hebben dat hij geen verantwoording wil afleggen. De vergadering heeft Heinrichs op zijn woord geloofd want hij had het stuk niet bij zich. Jonk heeft in de laatste brief, wel openbaar, aangegeven dat dit niet zo is. Er worden gewoon smerige spelletjes gespeeld. Waarom is er anders afgelopen dinsdag een geheime voorbespreking met een groot aantal leden geweest om te zorgen dat het gisteren maar zou lopen volgens de plannen van Heinrichs. Niet echt transparant gedrag. Al zou ik een grote zak geld meekrijgen, ik zou momenteel geen deel van dit bestuur willen uitmaken.

  1. AFCA my World

   Natuurlijk wel,dan kan je met dezelfde vieze trucjes hun lozen en dat is wat de meeste toch willen !

   1. dickst14

    wordt tijd dat jij ook op de wc gaat zitten en er nooit meer afkomt. Dan wordt de naam Limanen ook niet meer misbruikt met allemaal domme opmerkingen.

  1. AjaxBarcelona

   Zie AS. Geen reden om aan te nemen dat wat daar staat niet waar is. Tot op heden ook door niemand tegen gesproken.

 6. paulvos

  Wie moet je nou geloven, wie spreekt er de waarheid. Wie kan mij dit vertellen, ik weet het niet meer. Wie kan het nog zeggen wat er in het belang van de club is, wie spreekt er niet alleen voor zichzelf het blijft voor mij een raadsel. Ik ga er daarom maar vanuit dat het allemaal wel goed zal komen, anders weet ik het ook niet.

 7. Indojood

  Ling, met zijn reputatie als onafhankelijke geest richting Cruijff, heeft zijn diensten en hulp aan Ajax aangeboden, op verzoek van Johan, maar schroomt niet om man en paard te noemen. Dat dit niet goed valt bij al die gluiperds bjj Ajax en deze en andere sites, is veelzeggend. We hebben tot op heden nog niets van Ajax te horen gekregen die de bevindingen van Ling en Jonk weerleggen. Ling wordt wel constant onheus bejegend wanneer hij bij Ajax betrokken raakt. Bloedhond Ten Have heeft helaas deze cultuur achterlaten bij Ajax, als resultaat van zijn change management.

 8. -buitenkantje rechts-

  Hoezeer ik me ook verbaas over de uitkomst van de stemming van de ledenraad.. Hoe kwaad en teleurgesteld ik ook ben op het huidige bestuur.. Ik denk toch dat we nu bezig zijn met achterhoedegevechten..
  Men heeft duidelijk gekozen..
  Ik heb zin om weer over voetbal te praten.. Daar draait het toch allemaal om. We zijn een voetbalclub..

  1. Toppertje

   Ik begrijp je verbazing buitenkantje. Maar Ajax is voor veel mensen een club van zien en gezien worden. Bedenk dat waar Cruijff schijnt anderen (mindere goden) in de schaduw staan en je hebt het antwoord op je verbazing. Ik denk dat de tegenstanders het wel eens moeilijker gaan krijgen dan ze nu wellicht denken. Bij iedere misstap op of buiten het veld zullen Cruijff, Jonk en Ling weer aangehaald worden. Denk dat dat ook de reden is om Cruijff te vragen om bij de club te blijven. Afleiding en pure angst. De overwinning van gisteren zou dus best eens een pyrus overwinning kunnen zijn.

  2. Remco425

   Precies. Sowieso is het voor ons moeilijk te achterhalen wie de waarheid spreekt. Degenen die nu Ling geloven zijn waarschijnlijk dezelfde die hem een paar maanden geleden nog verketterden. Iedereen praat in zn eigen straatje en het is sowieso niet chique dingen via de media te spelen. Wat je zegt, er is nu duidelijk gekozen. Dit is het bestuur waar we het de komende tijd weer mee moeten doen. Die moeten nu in rust kunnen werken en het moet weer over voetbal gaan.

 9. Velibor

  Jongens geef mijn portie maar voorlopig aan Fikkie want zag net FdB op studio sport en die zat daar van alles te vertellen over hoe jammer en blablablabla maar weet haast zeker dat ie zich achter de schermen samen met dat mooie th zich helemaal te barsten lacht over hoe het gelopen is.

 10. Litmanen

  Ok, hier dan: het klopt niet. Het grote verschil waar het om draait is dat het TH en de directie vind dat ze volgens het plan Cruijff werken zo lang als dat mogelijk is. Als je goed leest dan zie je dat alle kritiek van Jonk in het “rapport Ling” is overgenomen maar dat de inzichten van De Boer, Bergkamp, Stam en de directie volkomen ontbreken.
  Dat laatste is reden geweest om te stoppen met het geven van informatie over interne zaken ( transfersommen ) . Achteraf volkomen terecht want Ling bleek niet betrouwbaar. Hij ging lekken naar de Telegraaf. Dat was het einde en toen trok Ling aan zijn stutten.
  Het rapport is nooit afgemaakt maar bleek ineens toch af. Weer een reden om het inhoudelijk niet serieus te nemen.

  Je kunt zeggen wat je wilt, maar als je iemand in je bedrijf toelaat een rapport te maken waarvan je merkt dat het geen objectief verhaal wordt, dan moet je stoppen.

 11. pietprecies

  Pff neehoor die pillendraaier ling heeft in een paar maanden echt een goed beeld kunnen vormen zonder daarbij een gekleurde bril op te hebben… Sorry hoor maar hoewel het bestuur zelf van mij op had mogen pleuren, ling heeft eerlijk gezegd er ook maar een potje van gemaakt. Dat Cruijff dat soort figuren steunt vind ik niet positief

 12. Litmanen

  Het is jammer, want ik ben ook geen liefhebber van Henrichs. Maar als je ziet hoeveel mensen er zijn weggewerkt sinds de “revolutie” dan is het een wonder dat er nog bestuursleden en commissarissen over zijn.

  Vergis je niet. De bezem van Cruijff heeft ook heel veel slachtoffers gekost, waaronder veel echte Ajacieden. De unanieme beslissing van de leden heeft mij overtuigd dat het zo moest gebeuren.

 13. Heldenzoon

  Helemaal om Ling. Heeft ooit een keer Cruijff een keu in zijn togus gewenst en is zich decennia later nog steeds aan het excuseren bij De Verlosser. “Ja Johan, doe ik……. “

 14. Hoeda Fak Ajoe

  Zo apart dat de huidige bestuurders huichelaars genoemd worden en Ling als heilige afgeschilderd wordt. Ling is volgens mij de grootste huichelaar. De suggestie wekken dat hij onafhankelijk is, maar ondertussen proberen binnen Ajax een goed baantje te krijgen. Her en der gesteund door zijn maatjes natuurlijk. Als er een een pluche-plakker is dan is hij het wel. Inhoudelijk zullen er in het rapport Ling best zinvolle dingen staan, alleen verzuimt Ling om ook zijn vriendjes onder het vergrootglas te leggen. Dus reageren op een half verhaal is niet echt zinvol.

  1. -buitenkantje rechts-

   RvC dacht daar anders over.. En nog een opmerking. Ling heeft geen enkel belang bij een baantje bij Ajax. Heeft hij ook onmiddellijk nee tegen gezegd.. Rapport maken en klaar.

 15. tijger238

  Dat hele tering bestuur interesseert me geen ene moer. Wat ik nog het ergste vindt is dat die spelers achter Johan stonden en zijn plan gebruikten om die posities te verkrijgen om daar vervolgens hun eigen interpretatie aan te geven zonder enige kundigheid. Dat er een training staat die toen niet kon kiezen. heel goed als voetballer, maar gewoon ordinaire klootzakken net als dat hele tering bestuur. Al die kampioenschappen waren gewoon incidenten. Het is gewoon zo omdat hij er nu niets van bakt. Gebruikt spelers op de verkeerde plek. Maakt fout op fout bij welke keuze dan ook. Je ziet de nieuwste talenten met gemak het nivo aankunnen, het is wachten totdat ook zij hersendood zijn gemaakt en al hun creativiteit kwijt zijn. Het is niet gek dat bepaalde spelers gek van hem werden zoals Kishna en Theo Janssen. Voor mij kleurrijke voetballers omdat ze bij zichzelf blijven. Niet voor de Boer. Daarom, Frank de Boer is een van Gaal man. Je ziet gewoon geen speler meer een aktie maken om een man voorbij te maken. Heek weinig risico. Gewoon hetzelfde als MUFC. Saai kutvoetbal met af en toe een lichtpuntje tegen een laagvlieger. We glijden gewoon weer af en de daling is twee jaar geleden al ingezet. Mazzel!

   1. ajaxhoger

    Alles is waar wat hij schrijft , maar nog iets , wat kunnen wij als sups voor waarheid aan nemen , van wat jonk ling en zo zeggen , wel weten we dat het echt niet klopt wat er bij onze club gebeurd .Iedereen maakt fouten, je moet ervan leren is mij verteld , maar vele bij onze club leren er niks van , dat is het ergste nog , ze gaan gewoon op de oude voet verder ,FCB overmars van de Sar en alles wat er boven staat , ze voelen hun eigen boven alles uitstaan , complete arrogantie , daar gaat onze club aan onderdoor .

  1. Kuijff

   Als je Cruijff een warm hart toedraagt, is het not done om iets positiefs over Van Gaal te zeggen. Toegegeven hij heeft een bijzondere presentatie en een -naar buiten- wat verwrongen ogend zelfbeeld.

   Hij is echter ook de man die destijds de CL won, met een team vol echte Ajacieden. Hij is de man die Ajax zo goed liet spelen dat we de ene na de andere topclub oprolden, uit en thuis. Daarmee oogstte hij zelfs lof van de supporters van Real.

   Dat hij bij Oranje ging voor afbraakvoetbal had te maken met het spelerspotentieel, vraag maar aan Hiddink of dat verstandig was…

   Alle kampioenschappen onder De Boer afdoen als incidenten is onzin. Incidenten die jaar op jaar voorkomen, bestaan niet.

   Goed, over het vertoonde spel kun je van alles opmerken. Doe ik ook. Volgens mij deelt iedereen hier die mening. Het gebrekkige respect dat De Boer krijgt, deel ik echter niet. Een nieuwe hand van trainen lijkt me positief, na dit seizoen.

   Tot het zover is, kunnen we beter investeren in de sfeer in het stadion, in de beleving. Dáár hebben wij directe invloed op en daarmee kunnen wij eraan bijdragen dan ons team vanuit vertrouwen en steun meer druk naar voren gooit en onze tegenstanders met samengeknepen billetjes het veld op komt.

   1. -buitenkantje rechts-

    Een en ander heeft met elkaar te maken.. Sfeer krijg je door beleving..beleving door wat je ziet op het veld.

    1. Kuijff

     Sfeer krijg je, omdat je die maakt. Kijk maar naar 410. Als andere vakken de helft van die sfeer zouden maken, net als 410 los van wat er op het veld gebeurt, dan komt die beleving vanzelf.

     Met jouw redenatie zet je jezelf op een doodlopend spoor.

Comments are closed.