Gametalk PEC Zwolle – Ajax: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

peczwolle-ajax_logo

Voor Ajax staat deze zondag de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle op het programma. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

1129pec-ajax-henkveen


Related posts

22 Comments

  1. Mijn Club

   Hopelijk. Liever nog dat we weer de nul houden achterin! 0-3, maar ja, dat gaat het hem vast niet worden!

 1. Mijn Club

  Ik ben er bang voor. Ron Jans is een slimme trainer (en geweldig mens!) Hij weet precies hoe zijn ploeg Ajax moet bestrijden. Helaas is hem dat al zo vaak gelukt. Dit wordt puntenverlies vandaag. PEC heeft zich bovendien de hele week puur op Ajax kunnen concentreren. Ik ga in ieder geval niet kijken, want dan verliezen we 200% zeker :((

  1. Widi

   Ik denk en hoop dat die filmpjes van Jans ook een keer uitgewerkt zijn. Wij gaan gewoon eens een keer winnen in Zwolle.

  2. Mijn Club

   Gelukkig zat ik er helemaal naast! Ik vind wel dat Ajax verder is dan vorig jaar. Dat doet me deugd. Toch durf ik niet al te optimistisch te zijn! (Ook uit een soort van bijgeloof!) Dus vergeef me mijn ‘negativiteit’ :))

 2. toon61

  Dat worden weer drie punten verlies , dat is niet zo erg ,maar de kakkerlakken staan naast ons , te gek voor woorden met zoveel geld op de bank , onze jeugd kan het allemaal niet oplossen , we moeten kopen , anders kan het scoutings apparaat ook de vuilnisemmer in als je er geen reet mee doet .

  1. Widi

   Wie wil je kopen? Want de scouts weten het niet. En ik ook niet. Graag jouw advies en de garantie dat jouw aankopen ons verder brengen.

   1. toon61

    scouts weten het wel maar daar word aan voorbij gegaan, zoals gewoonlijk , als je als ajax zijde geen goede spelers kan scouten , kan je net zo goed alles op doeken .
    Als verslag uitgebracht word , van niet kopen dan kopen ze hem , waardeloos beleid .

    1. Widi

     Je geeft geen antwoord Toon! Jij roept dat er gekocht moet worden. Ik vraag aan jou: wie dan volgens jou? Je schrijft iets, maar geen antwoord. Als je het weet, zeg dan wie. Als je het niet weet, zwijg dan! Want je bent steeds alleen maar negatief. Ook nu weer net nadat we voor het eerst in jaren van Zwolle hebben gewonnen.

     1. Rene1964

      Eerlijk gezegd weet ik het ook niet wie? Ziyech zou in mijn ogen wel een versterking zijn, met als nadeel dat je bijv Sinkgraven min of meer degradeert, terwijl ook hij enorm veel potentie heeft. Tja, Guardado was perfect geweest! Zo vind ik Perreiro van PSV ook veel potentie hebben. Al met al werkt het scoutingsapparaat (mbt reeds gearriveerde spelers!!) in Eindhoven een stuk beter werken.

 3. Widi

  Off topic: ik lees net dat een stel doorgesnoven Ajax “supporters” met hun doorgesnoven rotkoppen weer hebben huisgehouden in Glasgow. Voor het geval deze sukkels hier ook meelezen: rot alsjeblieft op! Trek nooit meer een Ajax shirt aan en kom nooit meer naar een wedstrijd. Kansloze klootzakken!

 4. AjaxBarcelona

  Gelukkig hebben we een aantal mensen die het (negatieve) resultaat van de wedstrijd al met zekerheid weten. Hoef ik niet meer te kijken. Volgende keer niet meer verklappen hoor. Wil toch wel wat wedstrijdspanning hebben voortaan.

 5. toon61

  die open kansen en het is weer kut , wat een klote voetballer ficher , waardeloze voetballer

 6. PvL020

  Fischer heeft wel heel veel krediet zeg man man man. Haal die er uit ipv Milik. Heeft 8 kansen gehad

Comments are closed.