Vandaag twintig jaar geleden, Ajax wint wereldbeker (Incl video)

1128ajax1995-tokyo

Vandaag, 28 november, is het precies twintig jaar geleden dat Ajax de wereldbeker won in Tokyo na een bloedstollende finale tegen Gremio, die de Ajacieden uiteindelijk na strafschoppen wonnen. Geniet mee en bekijk de samenvatting van de wedstrijd uit het roemruchte jaar 1995.

App-gebruikers: Bekijk de video op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze link

Related posts

12 Comments

 1. HURBIE

  Heb het allemaal meegemaakt krijg er koude rillingen van komt denk ik nooit meer terug helaas GEWELDIG

 2. HURBIE

  Spelers uit die tijd van die ploeg klikte gewoon ,hadden vreugde in hun spel en hadden veel voor elkaar over

 3. FdB=Ajax

  Toch prachtig om te zien dat de belangrijkste jongens uit die tijd nu nog steeds in de staf van onze club zitten. Ik zeg niet dat goede spelers ook goede trainers/directeuren zijn (dat staat helemaal los van elkaar) maar ik vind dat er op dit forum af en toe echt respectloos wordt gepraat over onze helden.

 4. paulvos

  Heel mooi resultaat toen 20 jaar geleden, maar ik vond de selectie van begin 70 er jaren toch nog ff wat beter.

 5. Velibor

  Ja maar dat was ook alweer andere tijd toen en ander voetbal maar goed was ook knap om 3 x Europacup 1 te winnen achter elkaar nog wel haha waarom zou dat nu nooit meer gebeuren? Toen 3x Ajax,3x Bayern en dacht toen nog 3x Liverpool ,zou dat toen zijn omdat ze de selectie bij elkaar konden houden of omdat er nu elk jaar wat geritseld word tussen clubs en UEFA misschien ? Viel me op dat er nooit meer een club 2x achterelkaar de cup wint ondanks de bakken met geld van die topclubs……?

Comments are closed.