Cruijff spreekt over behandeling(en) omtrent zijn ziekte

1125cruijff1

Johan Cruijff laat vandaag in zijn column in De Telegraaf weten dat men volop bezig is met de behandeling(en) omtrent zijn ziekte. Cruijff laat nogmaals weten dat de steun uit de hele wereld hem ontzettend goed doet en voor positieve energie zorgt.

Momenteel is er één dokter die mij behandelt en hij staat in contact met experts in Amsterdam en London. De chemo wat er bij mij ingaat maakt ook dingen kapot en daarom heb ik nu een goed beeld welke vitamine en medicijnen er nodig zijn om de schade te repareren. Dan is er de huisarts die mij voortdurend checkt en nog een dokter die als coördinator van alle artsen fungeert. Hij vertaalt weer al hun bevindingen naar mij toe. Ik wil nogmaals alle mensen bedanken voor hun steun, die positieve energie is echt in mijn lichaam gaan zitten’. Over de vorm van de longkanker en de eventuele overwinningskansen laat Cruijff zich echter nog niet uit.

Bron: De Telegraaf

Related posts

9 Comments

  1. BobbyHaarms

   Ik heb er bewondering voor hoe Johan er tegen aankijkt en er mee omgaat. Geloof me, het kan toch haast niet anders dan dat je je leven even voorbij ziet flitsen na zo’n kutbericht? Dat de positieve kijk hierop hem maar voldoende kracht mag geven om deze rotziekte te overwinnen, net zoals hij zoveel gewonnen en overwonnen heeft in zijn leven..

   1. Indojood

    Idd Bobby, de beste man wil dat mensen vermaakt worden en blij zijn. Dat zie je in zijn voetbal visie, in zijn foundation en deze positieve instelling is nu ook van toepassing op de wijze hoe hij met zijn ziekte omgaat.

    1. De Ajacied

     Mooie woorden Bobby!!!
     Wens Johan en zijn gezin, familie en vrienden heel veel sterkte in deze zware tijden ⭐️⭐️⭐️

 1. HURBIE

  Ik wens CRUIJFF sterkte en dat alles goedkomt ,ook sterkte voor je vrouw in deze spannende TIJD

 2. Bert62

  En dan gaan die ego’s met elkaar in conflict door ipv achter Cruijff te gaan staan zijn visie te vernachelen. Jullie moesten je schamen

Comments are closed.