Ajax wil Noorse verdediger Skjelvik snel inlijven

1123skjelvik

Ajax wil de Noorse verdediger Jorgen Skjelvik aantrekken en volgens De Telegraaf doet de club dat liever vandaag dan morgen. De 24-jarige Noor staat ook op de radar van andere Europese topclubs en ook psv schijnt interesse te hebben. Skjelvik komt momenteel uit voor Rosenborg en kwam eerder uit voor Helsingborg IF en Kalmar.FF. Afgelopen weekend zouden scouts van Ajax op de tribune hebben gezeten tijdens de Noorse bekerfinale tussen Rosenborg en Sarpsborg. Ajax zou in Skjelvik de nieuwe Moisander zien.

Bron: De Telegraaf

Related posts

34 Comments

  1. Velibor

   Ja ook erbij halen want seizoen is nog lang als we kampioen willen worden en eurolieg de halve finale willen halen?

   1. HURBIE

    Spreekt natuurlijk geen nederlands duurt ook weer een tijdje .dat is slecht voor de communicatie en voor je het weet liggen er wel weer een paar in

 1. Gudelj

  Tjonge jonge… Weer een speler die niemand kent. Het staar achterin toch wel goed zo met Riedewald en Veltman!!??

  1. SPHAFCA

   Riedewald is nog te jong en onervaren voor 34 wedstrijden, en wellicht is dit een hele goede? Laten we eerst maar afwachten of dit überhaupt een serieus bericht is.

    1. SPHAFCA

     Heeft nu ook al een paar keer rust gekregen als ik me niet vergis, en ook blessures kunnen voorkomen, van der Hoorn wilt van de winter weg, Heitinga is volgens de boer niet goed genoeg dan heb je alleen nog Viergever over.

    2. Remco425

     Het niveau wel, maar fysiek nog niet 50 wedstrijden in 1 seizoen. Is heel normaal voor die leeftijd. Waarom denk je dat Bazoer nu steeds met blessures sukkelt? Overbelasting.

 2. SPHAFCA

  Ken hem verder niet maar een verdediger ouder dan 20 is niet verkeerd voor ons. Van de winter nog een ervaren spits en we kunnen nummer 34 ook bijschrijven

   1. SPHAFCA

    Heb je mij dat horen zeggen? Met alleen 2 verdedigers ga je een seizoen niet doorkomen hoor.

 3. JCruijff

  Geef je aandacht liever aan het aantrekken van een echte Ajax spits. De verdediging staat nu. Ten koste van wie gaat dan deze aankoop? Riedewald? Ik zou dit belachelijk vinden. Jonk is nog niet eens weg of er wordt weer een breedte aankoop gedaan.

 4. ajaxpers

  Verdediging is prima maar je moet ook wat achter de hand hebben. Heb niet de illusie dat Tete en Riedewald en zelfs Dijks nog jaren blijven.

 5. pietprecies

  Tja, de spoeling en goeie verdedigers is vrij dun maar wat ga je dan met veltman/riedewald doen? Die beginnen nu eindelijk gewend te raken aan elkaar en ik neem aan dat je zo n kerel voor de basis gaat halen, tenzij FdB plannen heeft om riedewald ergens naar toe door te schuiven ?? Zou best eens kunnen dat Bazoer binnen niet heel lang gaat vertrekken dan? Bazoer heeft wel gezegd voorlopig te blijven maar als bijv Arsenal heel concreet wordt moet ik het nog zien.
  Anderzijds is dit maar een gerucht

 6. knudde32

  nieuwe moisander? hoop toch wel een paar niveautjes beter wat eerst genoemde was niet al te denderend

 7. Ronkr

  Een doelpunter maker hebben we nodig!!!
  Een ouderwetse 30+ spits !!!
  Kost een berg maar levert ook een berg op!!

 8. Emilio4Ajax

  Jørgen Skjelvik is 24 jaar en speelt sinds 2013 bij Rosenborg. Heeft voorheen in de Zweedse competitie gespeeld voor Kalmar en Helsingborg. Was eigenlijk linksbuiten, maar werd omgeschoold tot linksback en kan eigenlijk op de hele linker kant als het moet. Is linksbenig en heeft een goede voorzet en vrije trap in de benen. Neemt de corners van rechts voor zn rekening. Heeft voor Noorwegen onder 18 en 21 gespeeld.

  Kan niet helemaal volgen wat Ajax er mee wil, meer dan voor de breedte en het geld over een jaartje of twee. Grote vraag is wie hij tegen houd van de jeugd om door te kunnen breken… 😉

  1. -buitenkantje rechts-

   Klinkt idd als een breedteinvestering.. Dijks is toch onbetwist nr 1 op linksback..

Comments are closed.