Celtic speelt gelijk in aanloop naar duel met Ajax

celtic-ajax_logo

Celtic heeft geen goede generale afgewerkt voor het duel tegen Ajax van aanstaande donderdag. Waar Ajax met 5-1 won van Cambuur Leeuwarden daar bleef de Schotse kampioen steken op een doelpuntloos gelijkspel in de thuiswedstrijd tegen Kilmarnock. Voor Ajax en Celtic telt alleen een overwinning komende donderdag om in de race te blijven voor Europese overwintering. Tevens moeten beide teams dan hopen op een misstap van nummer twee Fenerbahce. Het Noorse Molde is al verzekerd van een plek in de volgende ronde.

Bron: Twitter

Related posts

13 Comments

 1. -buitenkantje rechts-

  Ben er van overtuigd dat Ajax in goede doen een klasse beter is dan Celtic! Heb er alle vertrouwen in dat we daar met een overwinning vandaan komen.

  1. slm020

   Dat denk ik steeds in de Uefa L . Maar valt elke wedstrijd tegen !!Dus wederom afwachten hoe het loopt !! Zal wel leuke open wedstrijd worden .

 2. LeroyT

  Ik zie het eerlijk gezegd een beetje somber in. Begrijp me niet verkeerd ik hoop dat ze winnen, maak niet uit hoe en met hoeveel. Maar ik heb er een hard hoofd in.

 3. AFCA my World

  Normaal is er na een Europese wedstrijd nix te beleven in de competitie , nu is het na de competitie nix te beleven in Europa ! Misschien is een jaar geen Europees voetbal beter, dan snappen de spelers en de staf waar het Wel omdraait !

 4. SPHAFCA

  Lekker wat spelers rust geven, kan ons die Europa league nou schelen. Zorgen dat je dit jaar kampioen word en volgend seizoen lekker Champions League!

 5. Geroldkohlen

  dit zegt helemaal niks, maar ik hoop echt dat we doorgaan, dan kunnen we ook weer makkelijker spelers inkopen met name een spits!!

Comments are closed.