Patrick Ladru kandidaat opvolger Wim Jonk

De_Toekomst

Het Parool meldt dat de 47-jarige Patrick Ladru kandidaat is om Wim Jonk als hoofdopleidingen op te volgen. Patrick ging in 2014 bij Ajax weg omdat hij een verschil van mening had met Wim Jonk over het leiden van de huidige jeugdopleiding. Ladru heeft 21 jaar in de opleiding bij de Amsterdamse club gewerkt en hij onderschrijft de uitgangspunten in het plan-Cruijff. Ladru wil bij Ajax alle jeugdtrainers weer op één lijn zien te krijgen.

Related posts

17 Comments

  1. Rene1964

    Dus de één ging weg omdat hij van mening verschilde en volgt degene op die van mening verschilt. Dat gaat helemaal goed komen dan ….

    1. Remco425

      Ging het dan misschien toch niet om het verschil van mening maar dat Jonk geen verantwoording wilde afleggen aan de directie?

  2. pietprecies

    Ach ja, ik hoor wel steeds meer mensen van Ajax roepen dat ze het niet zo hadden met Jonk, zal best een kern van waarheid in zitten zo langzamerhand.

    1. Indojood

      De brief van het personeel van de Toekomst geeft aan dat ze daar wel graag bij Jonk willen blijven werken. Dat er iemand in conflict komt met Jonk kan gebeuren. Deze persoon zit op het vinkentouw om de boel over te nemen. 21 jaar in de jeugdopleiding gewerkt waarvan een langere periode tijdens de donkere dagen dat er bijna geen talent doorkwam. Is deze persoon wel geschikt? Dat hij het plan onderschrijft zegt niet zoveel. Dat doen die verraders in de directie en RvC ook. Uitvoeren is een tweede waar de heren moeite mee hebben.

    1. BobbyHaarms

      Terug bij af heet zoiets. Gewoon ordinair stuivertje wisselen..hoop toch zo dat Jonk die rechtzaak op alle fronten gaat winnen, al is het misschien tegen beter weten in maar dat zouden ze verdienen met dit wanbeleid.

  3. Mooi

    Ik heb vanmiddag een wedstrijd van de jeugd tegen AFC gezien het was om te smullen ik heb genoten ,ik hoop dat daar niets aan verandert speelde onze hoofdmacht maar zo.

  4. Pazuzzu

    Nu ook nog goede! vervangers voor Overmars en v.d. Sar vinden en de Bobo’$ daarboven ook dwingen om op te stappen. Heb nooit begrepen wat een politicus als bv Wijers VVD nog wel, bij Ajax te zoeken hebben. Neem onbesmette mensen met een Ajax hart en hou de lijnen tussen de toekomst en het 1e kort en open. Prevel prevel

Comments are closed.