Ajax neemt per direct afscheid van technisch directeur middenbouw Patrick Ladru

Ajax en technisch directeur middenbouw Patrick Ladru gaan per direct uit elkaar. De trainer werkt al jaren in de jeugdopleiding op de Toekomst maar een verschil van inzicht met onder andere Wim Jonk heeft gezorgd voor een breuk tussen Ladru en Ajax, zo meldt Ajaxshowtime.

Ladru heeft vele talenten zien gaan en komen bij Ajax. Wesley Sneijder, John Heitinga  en Urby Emanuelson werkten samen met Ladru in de jeugdopleiding. ‘Het klopt dat ik een verschil van mening heb met Wim Jonk over het leiden van de huidige jeugdopleiding. Dat kan gebeuren en daar doe ik ook niet moeilijk over. Ik ga nu andere dingen doen die ik leuker vind dan bij Ajax werken. Ik heb thuis twee seizoenkaarten liggen want Ajax blijft natuurlijk mijn club. Misschien keer ik ooit wel terug als hoofd jeugdopleiding. Kan ik het dan misschien wel waarmaken met mijn grote mond’.

Bron: Ajaxshowtime

Related posts

11 Comments

  1. YannickBos

   Ja best wel aangezien de hele Ajax filosofie tegenwoordig gericht is op de jeugdopleiding. Dusja als daar dan de man aan het roer vertrekt heeft dat zeker invloed

 1. En Un Momento Dado

  Wat een raar verhaal dit… Ladru zit al eeuwen bij Ajax en nu per direct weg? Raarrrrrr

  1. liefhebber

   Ajax wordt geleid door een vriendenclubje die elkaar de baantjes toeschuift. Het is net als in de politiek. In het geval van Ajax veel poen op de bank zodat de heren die aan het roer staan zich geen zorgen hoeven te maken over hun toekomst. Het orakel uit Spanje steunt ze daarin.

   1. tothefuture

    Zou het mogelijk zomaar kunnen zijn dat Ajax momenteel zuinig is op het geld omdat er nog geen defintief nieuws is omtrent de nieuwe hoofdsponsor? Zou het zomaar mogelijk kunnen zijn dat wanneer er geen hoofdsponsor is of wanneer de inkomsten daaruit achterblijven bij de verwachting het geld nog wel eens hard nodig kan zijn?
    Zou het mogelijk zijn dat de politiek hierin een rol speelt omdat er een beslissing genomen moet worden over reclame en gokken?
    Als dit allemaal zo is, zou het dan niet zomaar mogelijk kunnen zijn dat die vriendenclub samen met het orakel misschien wel eens financieel heel goed bezig zijn?
    Zou zomaar kunnen, toch?

   2. Roughrolf

    Zoals een wijze voetbalkenner eens gezegd heeft:” Een goede ruiter hoeft nog geen goed paard te zijn”!!!!!!

Comments are closed.