Tete beleefde angstige momenten in Hannover

0807tete

Kenny Tete maakte afgelopen dinsdag angstige momenten door in de spelersbus van Het Nederlands Elftal. De ploeg was onderweg naar het stadion en moest plots terugkeren naar het hotel omdat er terreurdreiging was.

‘Hannover leek één groot zwaailicht. Pas toen de buschauffeur plotsklaps omkeerde, besefte ik dat het mis was. Ik dacht direct aan een zelfde situatie als vrijdag in Parijs. Maar lopen we nu echt gevaar?. Mijn ouders in Nederland kregen natuurlijk het nieuws ook mee en ik denk dat die nog wel meer geschrokken zijn. Ze wilden in een eerste reactie zo in de auto stappen en mij ophalen in Hannover’.

Rond middernacht zette het elftal weer voet op Nederlandse bodem. Oranje verliet Duitsland onder een grote politiemacht. ‘En die agenten liepen niet met klapperpistooltjes, maar met hele zware wapens. Dat gaf me een heel veilig gevoel. Zelfs in het vliegtuig dacht ik nog: als ik eerst maar eens thuis ben. De aanslagen in Parijs waren hard en heftig en ik wil er niet eens aan denken hoe ik me zou voelen als ik uit het niets dierbaren verlies. Maar hoe moeilijk soms ook, we moeten ons niet bang laten maken’.

Bron: De Telegraaf

 

Related posts

12 Comments

 1. Jonathafca

  Kenny Tete blijft een held, hij is heel open en persoonlijk, en op het veld ook heel dreigend! Een goede basisspeler die het nog ver gaat schoppen! (Letterlijk)

  1. De Ajacied

   Ja en dat heeft hij van zijn geweldige vader mee gekregen, echt een prima gast zeg, waren alle ouders maar zo !!!
   Hopelijk blijft Kenny nog jaren bij Ajax ⚽️⚽️

Comments are closed.