Kreek genoemd als opvolger Jonk

De_Toekomst

De arbitragezaak die Ajax gaat beginnen tegen Wim Jonk moet nog beginnen en toch gaan er al geruchten over de opvolger van de Volendammer. Michel Kreek lijkt de voornaamste kandidaat om Jonk op te volgen op de Toekomst. 

Kreek was eerder coördinator van de middenbouw bij de jeugdopleiding van Ajax en werd nota bene op advies van Wim Jonk geplaatst bij Almere City om daar ervaring op te doen. Kreek zelf heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij wel wat voelt voor de functie van hoofd jeugdopleiding binnen Ajax. Omdat hij nog op de loonlijst van Ajax staat, lijkt de opvolging van Jonk een inkoppertje.

Bron: De Telegraaf

Related posts

18 Comments

 1. paulvos

  Aardige jongen die Michel Kreek, maar of hij nu geschikt is om het stokje over te nemen?? Was als voetballer ’n rustig persoon en ook z’n kwaliteiten waren vind ik minder dan Wim Jonk.

   1. Mijn Club

    Daar kunnen wij toch moeilijk over oordelen?! Iemand die als voetballer minder goed was als Jonk, hoeft nog geen minder goede trainer te zijn. Of hij echter beter dan Jonk is, betwijfel ik ten zeerste. Zeker gezien het meer dan uitstekende spel van de A jeugd. Blijft bijzonder jammer dit !! ECHTER Jonk was VOOR verdere verjonging en nog snellere doorstroming van A jeugd naar het eerste elftal en dat vond ik helemaal niks !!!
    Ik pleit juist voor een ervaren elftal (ca 26 jaar), met daarin gepast een aantal jeugdige talenten. (EL Ghazi, Fischer, Bazoer en zo). Verdere verjonging is verzwakking. Jong Ajax levert het bewijs!!! Bovendien is het zo logisch als wat, dat een elftal met veel ervaring beter en constanter is dan een veredeld jeugdteam als eerste elftal.

    1. BobbyHaarms

     Dan is het toch merkwaardig dat de beste spelers van Ajax 1 amper de 20 jaar aantikken vind je ook niet?

   1. HURBIE

    Maar ik weet ook dat die Volendammers aardig op hun streep kunnen staan en dat is NIET altijd goed .Hij had ook gewoon naar die vergaderingen moeten gaan ,en niet daar zomaar wegblijven

  1. Ajax nr 1

   Die een is nog niet weg of de ander staat al klaar. Corrupt zooitje. Ik denk met voorbedachte rade. Het plan was al gesmede

 2. Geroldkohlen

  weet je wat! kreek mag het stokje overnemen van jonk, zolang jonk het stokje mag overnemen van overmars!

 3. KBouter

  Geloof nooit dat het gros van de jeugdtrainers ermee akkoord gaan om onder kreek te werken, ik vrees een leegloop onder de jeugdtrainers, want de meesten zijn er gaan werken onder de filosofie van Cruijff.

  Aan de andere kant..salaris is voor velen ook heel belangrijk, we zullen zien tot hoever we afglijden.

Comments are closed.