Amsterdam ArenA in kleuren Frankrijk

1115arena-parijs

De vreselijke gebeurtenissen afgelopen vrijdag in Parijs hebben de wereld diep geraakt. In tal van steden kleuren gebouwen in de driekleur van Frankrijk om steun te betuigen aan de slachtoffers. Ook de Amsterdam ArenA en Ajax staan stil bij de slachtoffers en nabestaanden van het drama in Parijs. 

Bron. Twitter

Related posts

20 Comments

   1. De Ajacied

    Wat een prachtig gebaar, Ajax heeft dit prima gedaan uit respect naar de slachtoffers, maar ook voor de Franse voetballer Sonogo.
    En voor de slachtoffers RIP. En heel veel sterkte voor de nabestaande,
    Wat is voetbal op zulke momenten, eigenlijk waard he?

 1. Indojood

  Heel goed. Dit is een aanval op onze vrijheid. Ik ben opgegroeid in een onderdrukte maatschappij (Indonesië onder Soeharto) dus ik koester onze vrijheid.

 2. HURBIE

  hele wereld is in rouw na wat daar is gebeurd te triest voor woorden aanpakken dat zooitje .Fijn dat alle landen deze kleuren laten zien zodat we allemaal eensgezind met elkaar omgaan maar ben toch liever van dat schorem af

 3. Pascal tebberman

  Zeer goed initiatief wat een toestand daar heb mijn profiel verandert ook in Parijs ik ben gek op Frankrijk ga er bijna elk jaar heen en ben geschrokken ik had daar kunnen wezen om mijn verjaardag daar te vieren rip voor de slachtoffers ????⚓️????.

 4. Respect

  Alle thuisclubs in heel Europa eensgezind in het nationale shirt van Frankrijk de eerst komende competitie wedstrijd. Een Europees standpunt van “Fuck you, ons krijg je niet klein” richting de IS.

 5. JoshauNathanael

  wij moeten de niet-christelijke vluchtelingen terugsturen, anders hebben we straks een aanval in Europa! eigenlijk moeten alle moslims oprotten!!!!

 6. Matie88

  Het gaat niet om moslims of christenen, het gaat om mensen die veel te extreme opvattingen hebben! Is altijd al zo geweest

 7. Respect

  Het gaat om mensen die een geloof misbruiken. De basis van de Islam is liefde. Als je teksten uit zijn verband rukt en komma’s en punten op plekken waar ze niet horen krijg je andere teksten. Hier is Geert heel goed in. Dat is ook de reden dat hij nooit een discussie wil aangaan met vertegenwoordigers van de Islam. De rechtgeaarde Moslim ziet de gebeurtenissen ook aan met tranen in zijn/haar ogen. Zij worden op straat nagekeken, bekritiseerd, uitgescholden en soms zelfs aangevallen. Waarom? Omdat een stel idioten radicaliseren en weten dat ze op deze wijze angst kunnen veroorzaken. Als ze dan maar hard en vaak genoeg roepen dat ze het uit naam van de Islam doen gaan mensen steeds meer geloven dat de Islam een haat geloof is. Ik zou zeggen neem eens de moeite om je een maand in de Islam en haar achtergronden te verdiepen ipv achter schreeuwers aan te lopen. Je zal verbaasd zijn wat je te weten kan komen en wat je kan leren.

Comments are closed.