Duel Oranje tegen Duitsland mogelijk afgelast wegens drama Parijs

1114drama-parijs

Aankomende dinsdag speelt het Nederlands Elftal een oefenwedstrijd tegen Duitsland maar mogelijk gaat deze wedstrijd niet door. Het elftal van Duitsland speelde vrijdagavond op het moment van de aanslagen in het Stade de France tegen Frankrijk en moest de nacht in het stadion doorbrengen. De schrik zat er flink in bij de spelers. De Duitse voetbalbond laat weten dat de beslissing bij de spelers ligt. ‘We moeten de spelers even de tijd gunnen om de gebeurtenissen in Parijs te laten verwerken en zullen desnoods de wedstrijd tegen Nederland annuleren’.

Bron: De Telegraaf

Related posts

94 Comments

  1. Mokumertje020

   Wtf zijn dit voor reacties er zijn 140 mensen dood dit is een ramp laat die jongens tot rust komen tis toch maar vriendschappelijk jullie zouden ook je meedeleven kunnen tonen dat doe ik wel ik ben in gedachten bij iedereen die iemand kent of het heeft meegemaakt

 1. ajacied078

  en terecht. die Duitsers hebben zo ongeveer eerste rang gezeten. we winnen op het wk wel een keer van ze. zzz oh ja dromen zijn bedrog

 2. BobbyHaarms

  Geef ze groot gelijk na zoiets vreselijks. Aan de andere kant…moeten we dan zwichten voor een paar gekken die een idiote ideologie aanhangen? Het wachten is totdat het in ons land gebeurt met alles wat er maar binnengehaald wordt.

  1. Remco425

   Niet zwichten, er gaat niets veranderen, maar het is nog vers en die spelers hebben wel iets te verwerken. Het zijn ook maar mensen.

  2. AjaxBarcelona

   Hoezo “met alles wat er maar wordt binnengehaald”. Let een beetje op je woorden Bobby. Het klinkt net zo respectloos als Toon. Veruit de meeste vluchtelingen zijn voor dit geweld gevlucht.

   1. toon61

    Lul toch niet zo slap man , hij heeft groot gelijk en ik ook , er was er namelijk een met een paspoort uit syrie , die al vluchteling hier binnen kwam , en zo zijn er veel en veel meer , sta je nog met je bordje welkom aan de grens .
    Ik hoop niet dat je er mee te maken krijgt , het kan zo maar gebeuren , dan denk je wel anders , gewoon je kop in het zand blijven duwen en thee blijven drinken met die mensen .
    Er zijn er veelste veel hier , die het goed bedoelen moeten ervoor boeten , het is niet anders , ik zou zeggen eruit met dat volk .

    1. toon61

     Je kan er mee eens zijn of niet, ik geef er verder geen reet om , daarom word geertje ook zo groot

    2. Remco425

     Wow er was er 1 met een paspoort uit Syrie… Die gooi je die andere 1,5 miljoen vluchtelingen maar op dezelfde hoop. Dat jij een egoistische malloot bent wil toch ook niet zeggen dat alle Nederlanders dat zijn? En er waren er trouwens ook 3 met een belgisch paspoort bij betrokken. Alle Belgen ook maar meteen uit Europa zetten?

  3. Litmanen

   gatverdamme, jij bent ook al zo’n fascist.
   Vluchtelingen komen naar hier om veilig te zijn voor alle geweld in hun eigen land!

    1. BobbyHaarms

     ??? Waar baseer jij in godsnaam op dat ik een fascist ben? Als er tigduizend binnenkomen in Europa is het toch wachten tot er een foute tussen zit of mag dat ook al niet gezegd worden? Beetje kortzichtig om iemand dan gelijk een fascist te noemen vind je ook niet?

     1. Remco425

      Ja maar moet je miljoenen mensen laten sterven voor die ene malloot die er tussen zit? Afgezien van dat het verschrikkelijk is natuurlijk wat die ene heeft gedaan.

   1. toon61

    die komen lekker voor een uitkering en het goede leven hier , daarom zijn er ook zoveel jonge mannen , die goed gekleed zijn en gevoed , eerst twee jaar bij de turken zitten , en dan door reizen naar duitsland of nederland , is dat omdat ze oorlog hebben , donder op man met je klets , door jullie gaat ons land kapot .

    1. Remco425

     je spreekt jezelf tegen toon. Je zegt ze komen hier voor het goede leven, maar ook dat ze goed gekleed en gevoed zijn. Oftewel dat goede leven hadden ze daar ook al. Alleen, ze zijn hun leven daar niet meer zeker en daarom komen ze dus hierheen. Je weet het wel…

 3. Iamsterdam2015

  Ik lees rare reacties hier hoor. Schrik er best van. Ben zeker niet van porselein maar dit slaat nergens op…erg mensen!?!?!?

 4. Mijn Club

  Idd cancelen. Lijkt me die niemand (ook spelers niet) nu lekker willen gaan ballen. Veel te gevaarlijk ook, je weet immers niet wat er door IS nog meer is gepland? Ongelooflijke daad met een diepe impact op de gehele samenleving in Europa! En Toon: dit heeft NIETS met vluchtelingen te maken! Ik zeg het maar.

 5. AFCA my World

  Cancellen van alle oefenwedstrijden lijkt me een logische stap,vind het sowieso al belachelijke dat ze gespeeld worden,hoeveel spelers komen er geblesseerd terug bij hun club? Geef ze gewoon een paar dagen vrij en dan weer fris de wei in !

 6. f-side64

  groot gelijk na zo’n drama is voetbal maar betrekkelijk en het gaat nergens om snap sws al niet dat daar voor de competitie niet door gaat

 7. Remco425

  Logisch, gewoon nu al besluiten dat die wedstrijd niet doorgaat. Zal (op een paar malloten na) iedereen begrijpen.

 8. WZAWZDB Ajax 14

  Wat een stelletje Mongolen dommig hierboven ik zal jou neerschieten en dan vragen hoe het gaat met je familie enzo beetje respect tonen mag wel hoor

 9. AjaxBarcelona

  Schokkend het aantal Wilderiaanse uitspraken en rechts extreme gedachten hier. Met velen wil ik eigenlijk niet in één stadion zitten.

   1. AjaxBarcelona

    Dat zou best wel eens kunnen gebeuren ja. Als de groep die ik bedoel jou vrienden zijn ……. Wil ik daar heel ver vandaan blijven. Dan geef ik mijn seizoenkaart direct terug.

   1. Litmanen

    Toon, ik hoop dat als ze langs komen jou en je vriendjes eerst een kopje kleiner maken. wat ben jij een walgelijk mannetje. Ik zou mijn naam maar veranderen in adolfje61, past beter bij je.

    1. Remco425

     Aan de ene kant zijn ze voor een met joden geassocieerde club en aan de andere kant zijn ze extreem rechts. Ik kan dat niet begrijpen. Een echte Ajacied is tegen extreem rechts en dus ook tegen geert wilders…

     1. SPHAFCA

      Je weet dat de pvv niet extreem rechts is? Ze hebben meer linkse dan rechtse standpunten, maar simpele zielen zo als jij kijken alleen naar wat hij van de islam/vluchtelingen vindt. Neem er lekker een stuk of 30 in huis, mij niet gezien. Verder heeft je politieke voorkeur helemaal niet te maken met wat voor welke club je bent. Heb overigens niks tegen joden maar moslims mogen van mij allemaal aan het …

     2. Remco425

      Dat is het meest simpele antwoord dat de meeste egoistische mensen allemaal zeggen: dan neem je ze toch in huis. Daar ben ik niet voor, dat vraag ik ook van niemand, daar is de staat voor en die zijn daar ook mee bezig. Niets meer en niets minder. Ik weet dat wilders niet extreem rechts is,het is een populist, vandaar dat simpele zielen, die zelf niet kunnen nadenken, op hem stemmen, omdat hij lekkere populaire dingen roept. Zonder in de meeste gevallen met een oplossing te komen overigens.Maar hij heeft weldegelijk extreem rechtse ideeen. En extreme ideeen zijn altijd gevaarlijk. Hij verspreidt haat jegens een bevolkingsgroep. Inderdaad, precies wat hitler ook deed.

     3. Remco425

      Daarnaast, je geeft moslims in het algemeen hier weer de schuld van, maar 1 ding vergeet je, de bevolkingsgroep die het meeste lijdt onder de terreur van IS, maar ook de bevolkingsgroep die het hardst strijdt tegen de IS, zijn de moslims. Maar dat zie jij niet als simpele wilders volger. Want je denkt zelf niet na.

     4. Litmanen

      super antwoord Remco. Af en toe wordt je kotsmisselijk van de toontjes en bobbys etc. Walg er van dat dat Ajax supporter zijn, de van oorsprong Joodse club.
      De minderheid in Nederland die Wilders stemt zou verplicht een jaar in een Turks opvangtentenkamp moeten worden opgesloten ipv op een 5 sterren resort.

     5. BobbyHaarms

      Wat een achtelijke vergelijking Litmanen door mij nu als een racist of Wilders-aanhanger te betitelen??! Zet die achterlijke linkse bril toch eens af man, iedereen(links of rechts) ziet toch dat het helemaal fout gaat?! Ik noem jou toch ook geen linkse stumpert omdat je een allochtonenknuffelaar bent?! Jesus mina man, het is al erg genoeg wat er is gebeurd en hou je linkse of rechtse gedachtengoed lekker voor je, ik ga toch ook niet zeggen dat ik niet naast een rechtse of linkse bal op de tribune wil zitten?! Haal dit soort idiote dingen dan ook niet aan man en toon zelf eens respect wat iemand wel of niet gelooft of aanhangt want dat maakt jou minstens net zo erg, lekker belangrijk allemaal (not). Vreselijk erg wat er gebeurd is voor links en rechts, klaar.

     6. Litmanen

      Bobby, lees je zelf terug. Jij gooit iedereen op 1 hoop. Ben het met AB eens, een heel vervelend ondertoontje in jouw stukjes. Ik ben niet links maar zou graag zelf worden geholpen als ik dit land moet ontvluchten als fascisten als Wilders aan de macht komen. Vandaar mijn onvoorwaardelijke steun voor alle echte vluchtelingen.

     7. BobbyHaarms

      Waar zeg ik hier dat ik iedereen op 1 hoop gooi? Nergens dus, dus leg me ook geen woorden in m’n mond

     8. BobbyHaarms

      Trouwens, dit is een voetbalapp! Het interesseert mij echt helemaal niks wat jij wel of niet goed vindt en dat zou je van mij ook niks moeten boeien. We praten hier over voetbal en anders ga je je maar aanmelden bij Pechtoldje als je spreektijd wilt over iets wat jij vindt, maar doe dat dan niet hier want daar is deze app niet voor bedoeld. Wat er is gebeurd vind ik echt vreselijk en ik zeg je dat dat hier in de toekomst ook gaat gebeuren en daar is onze regering zelf verantwoordelijk voor met dat slappe gedrag, punt. En als dat mij schijnbaar al een racist (sorry?!) maakt in jouw ogen is dat jouw bekrompen probleem, niet het mijne. Ik weet wel beter..

     9. Respect

      Alleen voor die laatste regel SPHAFCA zou je levenslang van iedere sociale media verwijderd moeten worden.

     10. toon61

      Helemaal eens met SPHAFCA, maar dat aan het gas gaat veelste ver , dat mag echt geen tweede keer gebeuren , maar het moet eerder opgelost worden , de grenzen dicht , en lekker in hun regio opvangen , waar ze toch al zaten bij de turken , maar die gaven geen uitkering , dus maar naar nederland en duitsland
      Door figuren als jullie krijgen de nederlanders het erg slecht en betalen hun scheel , ziketekosten omhoog . toeslagen naar beneden , omdat de gelukszoekers opgevangen moeten worden , dat kan ergens nog , maar dat er geen terug gaan of gedwongen worden te gek voor woorden .
      Zelfs die illegaal zijn mogen hier rond blijven lopen van de linkse rakkers , en ze moeten ze nog een bad bed en eten geven , dat is een vrijbrief voor de vreemdeling

     11. BobbyHaarms

      Toon je slaat de spijker op zijn kop, zo is het en niet anders! Owh maar wacht…de waarheid mag je hier niet hardop zeggen want dan ben je gelijk een Wilders aanhanger net als miljoenen anderen in Nederland, en dat zijn natuurlijk allemaal domme laag opgeleide extreem rechtse mensen volgens Litmanen

     12. Remco425

      Iedereen is van de wereld en de wereld is van iedereen.Omdat jij het geluk hebt hier te zijn geboren geeft je niet meer rechten dan een ander. ikke ikke ikke en de rest kan stikken. En ach, kan je straks misschien een keertje minder op vakantie want je hebt het zo slecht. Doe je ogen open egoist!

     13. BobbyHaarms

      Zegt degene die extreem rechts gelijk aan Wilders stelt en geen echte Ajacied is? Lul toch niet zo slap man, dat klinkt net zo dom als zeggen dat extreem links gelijk staat aan stemmen op Pechtold.Wat jij doet is mij ergens aan koppelen (Wilders) Wtf?? Je kent me niet eens man dus lul niet zo dom en leg me geen dingen in m’n mond, wat jij vindt of gelooft zal me echt geen ene reet boeien dus doe dat bij mij ook niet en hou je met voetbal bezig.

     14. toon61

      ik weet er alles van bobby dat ik gelijk heb , door de knuffellaars hier gaat heel nederland kapot , wat hebben wij te maken met al die buitenlanders , ik zie het zo ga maar eens kijken waar er oorlog is , en waar gevochten word 9 van de 10 keer zijn het de moslims die er een klotezooi van maken , en wij worden er mee opgezadeld .
      Het spijt me ik kan er niet anders naar kijken .
      Het is toch te gek voor woorden jaar op jaar word je gekort op alle mogelijke zaken , nu kan ineens alles voor de knuffelmannen die binnen komen , het is wachten hier op de grote klap die gebeuren gaat , dan lopen ze weer voorop , in de stille tochten die totaal nutteloos zijn , je bereikt er geen reet mee.
      We worden gewoon uitgelachen in ons eigen land , ze dringen langzaam door in de politiek , daar worden hun standpunten doorgedrukt let maar op , onze kleinkinderen worden er nog mee geconfronteerd , en waar zijn de knuffellaars dan , die zijn weg .

 10. Kuijff

  Wat mij betreft laten ze de wedstrijd doorgaan en wordt er vooraf stil gestaan bij dit verschrikkelijke drama.

  Ons dagelijks leven beïnvloeden en angst aanjagen is precies wat die extremisten willen. We moeten laten zien dat dit niet werkt.

  1. Remco425

   Mee eens als de Duitsers er niet tussen hadden gezeten. Het zijn ook mensen en ik begrijp het als ze tijd nodig hebben om dit te verwerken. En dat hun hoofd nu even niet bij het voetbal is. De explosies waren net buiten het stadion en binnen het stadion te horen. De spelers durfden niet eens naar het hotel te gaan.

  2. pwborst

   ben het voorkomen met je eens. Het mag wel afhangen van onze Duitse vrienden. Best heftig om die explosies te horen en dan achteraf horen dat die explosies mensen gedood hebben.
   Verder moeten we met respect doorgaan, want stoppen met ons leven is wat ISIS wilt!! We geven ons nooit over aan dat soort extremistische gekken!!!!!

 11. LeroyT

  Cancelen uit respect naar de Fransen toe en ons komt het toch ook beter uit. Later we eerlijk zijn winnen van die Duitsers doen we toch niet.

 12. Velibor

  Snap best dat die Duitsers er geen zin in zouden hebben,is ook niet niks natuurlijk ,het is gewoon een belachelijk gebeuren allemaal en snap best dat er mensen zijn die kwaad zijn en de ene uit zich nou eenmaal anders dan de ander dus laten we hier niet mekaar voor rotte vis uitmaken,ff doorademen en weer verder jongens,kom op!

 13. AjaxBarcelona

  Niet alleen elkaar niet uitmaken voor rotte vis maar ook onschuldige vluchtelingen en mensen met misschien een ander geloof niet.

 14. Respect

  Ik (zoals bij ander topic staat:AB dus) geef door de opmerkingen van ondermeer Toon mijn seizoenskaart hierbij terug aan Ajax. Uiteraard zonder refund. Ik ga mij de komende maanden voor 100% inzetten voor de vluchtelingen. Om ze te helpen en om ze te beschermen tegen figuren als Toon. Zoals in het andere topic aangegeven helpt mijn figuur me daar wel bij :-). Uiteraard zal ik wel mijn mening over Ajax blijven geven maar er nier meer fysiek bij aanwezig zijn.

  1. toon61

   Tegen een kogeltje kan jij ook niet , en ik ook niet , dus je kan nog zo groot zijn als je wil , het helpt je echt niet , je moest eens iets mee maken dan denk je wel anders , ik heb al zat gezien wat in de doofpot gestopt moet worden omdat de vluchtelingen zo zielig zijn .
   Jij geeft je seizoenkaart echt niet terug , en dat noemt zich ajacied hahahahahah , linkse rakker .

   1. Litmanen

    Dat kogeltje vindt jou hopelijk toontje. En als je vriendjes nou achter je gaan staan hebben we aan 1 genoeg. Beter voor het milieu.

 15. Kuijff

  Ik begrijp best dat je een statement wil maken, Respect. Wat schiet wie dan ook er echter mee op dat jij niet meer naar Ajax gaat. Als meer mensen zo reageren op anderen met walgelijke uitlatingen, speel je ze zelfs in de kaart. De verhouding normale mensen en mensen met een respectloze aard valt zo alleen positiever uit voor die lieden.

  Het enige dat ik over de rascistische uitlatingen hier wil zeggen; als een groep supporters wordt gestraft voor de daden van enkelen is de wereld te klein. Als enkele extremisten verschrikkelijke daden verrichten, is ineens iedereen die datzelfde geloof aanhangt het niet meer waard om te leven? Hoe groot kan het bord voor je kop zijn?

  1. Respect

   Deels heb je gelijk Kuijff. Het feit is dat die respectloze mensen het bij mij nog duidelijker maken dat ik meer kan betekenen voor mensen op de vlucht dan op een zondagmiddag mijn cluppie toejuichen. Zij maken die keus voor mij eigenlijk makkelijker. Dus als meer mensen zo zouden reageren …… graag 🙂 en dan bedoel ik natuurlijk mensen helpen. Je tweede alinea is simpelweg 1000% waar.

 16. ryanc

  Huntelaar zei dat voetbal even bijzaak is. Groot gelijk heeft hij. Wat er gebeurd is in Frankrijk is ernstig.

 17. -buitenkantje rechts-

  Dom gelul hierboven zeg.. Graag respect voor de doden en medeleven met de familie en vrienden van de slachtoffers. Lijkt me beter…

 18. toon61

  Waarom heb ik zoveel likes dan , omdat het dom gelul is , nee omdat er veel meer mensen hier het beu zijn in ons mooie land , om alles door je strot geduwd te krijgen door de linkse thee drinkers .

  Waarom word Geert zo groot dan , omdat ze allemaal het beu zijn met dit beleid wat er gevoerd word , de meeste zien gewoon dat het de verkeerde kant heen gaat , jij natuurlijk niet wat je kijkt tegen je welkom bordje aan hahahahahah

 19. Respect

  Ik kan me nog iemand uit de vorige eeuw herinneren die ook zo populistisch was en een grote aanhang had. Alsof een grote aanhang gelijk staat aan gelijk hebben. Waarom willen dan nooit meer zo’n figuur aan de macht hebben. De methoden van de rattenvanger van Hamelen werkt nog steeds. Hele horden achter de “muziek” aan. Om een ding ben ik blij, als je de geschiedenis leest gaat ook dit weer voorbij. Grootste probleem is alleen, na hoeveel ellende.

  1. Rene1964

   Racisten op dit Ajax forum. Maar helaas is er 1 al teveel :((
   Ieder z’n mening, maar het gaat hier echt veeeeeeel te ver !!! Dit kan echt niet jongens !!

   1. toon61

    heeft niks met Racisten te maken Rene1964 , er zijn er hiet gewoon veelste veel , en het gaat gewoon door , de mensen moeten ervoor bloeden , de oudjes de mensen die iets mankeren , daar is geen geld voor , maar wel voor de gelukszoekers , die eerst goed zaten een jaar of meer bij de turken , toen kwam merkel die zei , hier is iedereen welkom , nou dat hebben we geweten ook , en er komen er nog veel meer, deze jongere die je ziet zijn goed doorvoed en hebben zelfs dure schoenen aan , kom je dan uit een land waar oorlog is ,en dat je hebt moeten vluchten , echt niet .
    Ik kan zeggen dat meer dan 75% geen slachtoffer is van de oorlog .
    En die grijpen dit aan om er beter van te worden , ook dat kan ik begrijpen , maar het is aan de nederlandse staat om daar halt toe te roepen , en dat doen ze niet , het gaat allemaal ten koste van de nederlander .
    Ik snap dan die vrijwilgers echt niet , wel met die mannen knuffelen , terwijl er heel veel oudere aan hun lot over worden gelaten , zie voedselbanken , er zijn er zelfs die niet naar de dokter gaan omdat ze het eigenrisico niet kunnen betalen , dat is toch van de zotte man , dat ze daar maar gaan helpen .
    Het spijt me ik heb er totaal geen medelijden mee , wel met de echte oorlogsslachtoffers , maar die zijn er niet veel , de echte zitten namelijk daar .
    Je mag gerust weten dat ik al veel oudere bij ons hun eigen bijdrage heb betaald , die liggen me na aan het hart .
    En zo denken er veel over kan ik je vertellen .

 20. Respect

  Toon, mijn welgemeende waardering. Je hebt heel goed geluisterd naar Geert en een heleboel zaken keurig onthouden. Dat het nergens op slaat is wat anders maar daar ga ik bij jou verder geen moeite meer voor doen om uit leggen. Die plaat blijft voor je hoofd. Jij hebt in ieder geval geen idee hoe het in een oorlogs gebied is. Jij hebt een beeld daarvan vanuit je computer spelletje en alleen van wat beelden van tv. Enne ……. je weet het zelf blijkbaar niet maar je bent een racist en ook nog eens ultra rechts. Gegroet.

 21. SPHAFCA

  Ik ben het eens dat het eind van mijn reactie veel te ver ging, en ik hoop natuurlijk dat zoiets niet weer gebeurt. Bij terroristen mag dat overigens wel.

  1. Respect

   Oke, thnx. Maar als je goed naar Wilders luistert scoort hij alleen met Islam items. De ander items bekken leuk (belastingen etc.) maar zijn ook totaal onrealistisch. Bedenk verder dat het geen partij is de PVV. Als Wilders weg is, is de PVV weg. Kundige mensen heeft hij praktisch niet in zijn directe omgeving. Kijk ook naar de Gemeenteraden. Het is dus een luchtbel.

   1. toon61

    IK ben voor mij werk heel veel in de oorlogsgebieden geweest , te veel zelfs , ik weet echt wel waar ik over praat , ik heb meer doden mensen gezien , uit elkaar gereten , dat is geen leuk gezicht .
    Dus niet zo,n klets verkopen zoals gewoonlijk , kon je niks anders verzinnen ,hahahahah
    Je ben aan het zeveren dat wilders niks anders kan als over de islam praten , ik weet niet of je het weet maar hij heeft al in veel dingen gelijk gekregen, die hebben nu de gevestigde orde over genomen , en nu is het wel goed .
    Hij heeft gewoon gelijk , daar kan je niet tegen he asielknuffelaar , ik hoop echt dat jij iets gaat mee maken wat de weerga niet kent .
    Ik heb het namelijk al heel veel mee gemaakt , ik sluit er mijn ogen niet voor .

    1. Respect

     Begrijpend lezen wil maar niet lukken he Toon61. Maar dat neem ik je niet kwalijk hoor. Waarschijnlijk door een niet verwijderde granaatscherf in je hoofd of zo. Je historie wordt trouwens steeds leuker en veranderd per maand. Soort van fictie.

 22. chabster

  gewoon spelen want wanneer er in afrika duizenden worden dood gemaakt spelen jullie ook gewoon door

Comments are closed.