Bazoer maakt debuut in Oranje, Cillessen stopt penalty

1006danny_blind

Het Nederlands Elftal heeft vrijdagavond de oefeninterland tegen Wales met 2-3 gewonnen. Jasper Cillessen stopte vlak voor rust een penalty nadat Oranje via Dost op een 0-1 voorsprong was gekomen. Helaas voor Cillessen ging de rebound er wel in en gingen de heren met 1-1 de rust in. Na de thee kwam Joël Veltman in het veld voor Virgil van Dijk en maakte Riechedly Bazoer vlak voor tijd zijn debuut. Via twee doelpunten van Arjen Robben verliet Oranje uiteindelijk met opgeheven hoofd het Cardiff Stadium.

Related posts

48 Comments

    1. toon61

      Helemaal gelijk als je weer ziet wat er gebeurd is , dan is voetbal maar bijzaak , ik leef mee met de mensen die achter blijven , diep en diep triest .
      En dat soort mensen halen wij nederland binnen in grote mate , erg zat is het wachten tot het hier gebeurd , je kan er erg zat de klok op gelijk zetten .
      Het is niet te hopen dat het gebeurd .
      Sterkte gewenst aan de familie,s die nu hun geliefde , kinderen , familie kwijt geraakt zijn , aan deze zinloze aanslagen .

      1. Litmanen

        alsjeblieft niet naar de vluchtelingen wijzen. Dit betreft waarschijnlijk mensen die hier geboren zijn in de vreselijke voorsteden van Parijs. Geen toekomst en dus een makkelijke prooi voor IS.

      2. AjaxBarcelona

        Diep walgelijke opmerking Toon. Laatste greintje respect ben jij wat mij betreft kwijt. En Floris ……. Sorry jij bent gewoon zielig. Ik wens alle nabestaanden heel veel sterkte. Ik wens ook alle mensen die hierdoor door nitwits gekwetst en belaagd zullen worden ook erg veel sterkte. Ik hoop dat we de dwazen van beide kanten kunnen tegenhouden.

        1. Respect

          Alleen al van de term “dat soort mensen” krijg ik de koude rillingen. Zo werden de Joden in de oorlog ook genoemd.

        2. Velibor

          Ja klinkt beetje verrot toon maar AB laat eens 1 iman zeggen dat ie het afkeurt allemaal en dan op tv dan ben je al van een hoop gezeik af!

        3. toon61

          helemaal niet , eerst je eigen goed voor laten lichten , dat is moeilijk schijnbaar voor je , helemaal niet walgelijk , weet je wel dat bij de aanslag plegers een paspoort uit Syrië van de dader gevonden is , en jij hebt daar medelijden mee .
          Ik hoop niet dat het hier gaat voorkomen , we kunnen er de klok op gelijk zetten dat dat gaat gebeuren , let maar op .
          schrijf je dan ook zo,n onzin

        1. AjaxBarcelona

          Ongelooflijk het aantal duimpjes bij Toon. Lezen die mensen zo beperkt, of ……….

          1. AjaxBarcelona

            Toon, het is mij met jou geen discussie waard. Het is te triest, te walgelijk en ongelooflijk hoe jij en anderen hier over denken. Ik zal mij altijd blijven inzetten voor ieder individu die op de vlucht is voor geweld ongeacht afkomst of geloof. Ik geloof dat veruit merendeel van de mensheid goed is. Ik weiger te capituleren voor een stel extremisten die verdeeldheid willen zaaien. Zo te lezen op de diverse sites en te horen is dat helaas al wel bij veel mensen gelukt. Nog wel een speciaal en laatste verzoek aan jou Toon, kom maar niet naar Hillegom. Ik wil je echt niet in levende lijve ontmoeten.

          2. Litmanen

            Dank je AjaxBarcelona. Vaak oneens over ons cluppie, maar hierin gelijk. Ik doe vrijwilligerswerk voor Vluchtelingenwerk Nederland. Ik zie alleen maar mensen die voor geweld gevlucht zijn en hier veiligheid zoeken. Geen rijkdom of onze huizen en banen. Alleen maar veilig zijn.
            Dat spul van gisteravond heeft hier niks mee te maken.

          3. toon61

            Ik zie jouw al staan met je welkom bordje in je hand , als er hier iets gebeurd sta je zeker weer vooraan , met dat had nooit mogen gebeuren , figuren zoals jij zorgen er juist voor , en denk jij dat ik zo,n figuur zou willen zien , ik hoop dat jij als eerste aan de beurt bent met verantwoording af leggen aan de bevolking , dan ben je in geen velden of wegen te zien .

    2. DennisTheMenace

      Met deze redenering mag je eigenlijk nooit naar voetbal kijken. In Beirut zijn onlangs ook tientallen mensen omgekomen, daar kraait echter geen haan naar. Vreselijk wat er gebeurd is, maar boeit me niks of dat nou in Parijs gebeurt of in Timboektoe.

    1. Floris Stempel

      ga dan naar een nieuws site om het niet over voetbal te hebben. Di’s een AJAX site.

  1. paulvos

    Jammer voor Cillessen dat die pingel er alsnog in ging, de rest stond natuurlijk weer te slapen, en dachten zeker die stopt hij toch niet, bedankt fijne collega’s.

  2. AjaxBarcelona

    Dat is al meerdere keren gebeurd Velibor. Moeten mensen die tegen dit geweld zijn en het verschrikkelijk vinden dat dit uit naam van hun geloof gebeurd zich steeds verdedigen en verontschuldigen? Lijkt mij niet.

  3. Slingertje.

    Pakt Jasper een keer een penalty en dan staan zijn collega’s te slapen bij de rebount en gaat die bal er alsnog in.

  4. pietprecies

    Al dat gechargeerde gedrag hier met betrekking tot die aanslagen…. Heel Syrië is stuurloos en je ziet wat er van komt.. Een stel volslagen idioten die uit naam van een geloof maar aanslagen gaan plegen in de belofte dat ze in het hiernamaals 25 maagden en rijkdom krijgen.. Ongelofelijk dat mensen zich heden ten dagen nog zo gek laten krijgen. De vluchtelingen heb ik niks op tegen maar laat er wel een instantie zich verdiepen per individu wat ze eventueel op hun kerfstok hebben want hoewel 90% alleen maar goeie bedoelingen zal hebben, de overige 10% misschien niet en ik heb ook interviews gezien met “vluchtelingen” waaraan gevraagd werd: are you going to Holland? No no, in Holland not enough money….. Die mogen ze wat mij betreft lekker op de trein/vliegtuig terug zetten.

    Heel IS mogen ze wat mij betreft afslachten als een stel honden want welke idioot gaat er onschuldige mensen pijn doen die niks met deze machtsstrijd te maken hebben? Al die haat imams en andere opruiers gewoon aan de ketting leggen en met hun tandenborstel straatsteen voegen laten schoon maken.. Of bejaarde christenen ontbijt laten brengen.

  5. Respect

    Toon ik sta vooraan en zet me dagelijks in voor mensen in nood. Normaal zal ik dat niet zo zeggen omdat ik wat dat betreft liever niet in de picture sta. Maar na ja opmerkingen ….. Ja, ik sta met een lichtreclame met welkom erop. Als een vluchteling wordt aangevallen verbaal of fysiek dan spring ik er voor. Ik heb gelukkig mijn figuur hierin mee. Ooit 3e geworden bij de sterkste van van Nederland en 4e van Europa. Mijn lichaam en mijn geest zet ik voor 100% in voor die mensen die vluchten voor geweld en discriminatie. Litmanen, inderdaad over Ajax verschillen onze meningen maar gelukkig over de echt belangrijke dingen niet. Ik hoop je ooit een keer tegen te komen in het werk. Voor Toon …. welterusten, slaap zacht onder je PVV dekbed.

    1. Respect

      En ja respect is gelijk aan de nick AB. Enige verschil is de locatie waarvan wordt geantwoord.

    2. toon61

      Je spoort niet man , ga onze oudjes helpen , en ja ik hoop dat ze die rotzooi hier in het land allemaal eruit flikkeren .
      Begrijp me niet verkeerd , niet de echte asielzoekers , de echte vluchtelingen , die mogen geholpen worden , maar na de oorlog terug
      En dat gebeurd niet , nu hebben ze al een grote bek hier , heel nederland moet ervoor bloeden , het is hier veelste vol .
      Voor jouw niet vol zat , laat maar komen , linkse rakker die je bent , vang je ze thuis ook op , nee dat niet , en niet in je buurt , anders word je huisje minder waard .
      Ik wil je wel eens horen als je wat aangedaan word door dat gespuis , die horen hier niet , hetzelfde als wij daar niet horen .
      de cultuur willen ze ons ook nog opdringen , onze kleinkinderen zitten nog eens op hun knieen in de moskee , met dank aan respect , flikker op man .

      1. Moosie

        is het nou toon of heet je toch gewoon Joseph Goebbels.
        Tja dadelijk pikken zo onze banen ,ze verkrachten onze vrouwen en bla bla bla.
        Man jij die op deze site je incest gevoelens over de dubbel D tieten van je dochter opschrijft gaat klagen over de moraal van andere mensen laat me niet lachen.je komt er tenminste voor uit dat je een achterlijke racist bent en je gaat je goddelijke gang maar.
        Voor mij was je toch al een achterlijke lampekap.
        En van de 8 daders waren er maar 2 niet afkomstig uit Frankrijk.
        Dus tja Litmanen normaal kan ik je bloed wel drinken maar nu zijn we het wel eens,toch wel goed om te lezen.
        En AB laat die mongool uit Eindhoven maar lullen die gast bezit 2 hersencellen waarvan er 1 constant aan de anti-psychotica is om er voor te zorgen dat die andere nog genoeg functioneert om te kunnen typen.

        1. toon61

          Ik ben totaal geen rasist , ik heb er zelfs veel vrienden onder , die zeggen zelf dat het hier nog gaat spannen , je kan het geloven of niet , dat moet je zelf weten
          Dan kan je de zoveelste stille tocht gaan lopen met je bordje welkom in je handen , door de linkse rakkers is het veroorzaakt , en die zijn het eerste weg als er iets gebeurd .
          Waarom willen de linkse rakkers ze dan niet in hun buurt hebben wonen , flikker toch lekker op man .
          Als Geert gaat regeren zal het wel beter worden hier , IK zeg niet dat alles goed is wat hij zegt , maar op bijna alles krijgt hij gelijk .
          Hoe is trouwens met je kontebonker vriendje sammie , pakt hij je nog ooit , het zal wel een buitenlander zijn ook denk ik hahahahahah

  6. Respect

    Graag SPHAFCA ook. Iemand die de zin “alle moslims aan het ……..” gebruikt mag geen podium verdienen op het net om een mening te geven.

  7. Respect

    Dat snap ik hoe je er over denkt. Ik denk dat dat een simplistische gedachte is. Ook op een voetbalsite mag je best eens praten over serieuze zaken. De wereld stopt niet bij Ajax. Verre van dat.

  8. toon61

    Mogen jullie wel over incest schrijven aan mijn adres dan , flikker op man , dan krijg je ook zo,n antwoorden , ieder draagt zijn eigen mening uit , dat doe jij en ik ook , je hoeft er niet over eens te zijn , maar ik heb anders wel veel medestanders , daarom word mijn partij de pvv zo groot .hahahaha

    1. Moosie

      Jij schrijft zelf dat je dochter van die lekkere grote tieten heeft domme sukkel daar ben ik niet over begonnen dus je mot gewoon lekker oppleuren misselijke schizofrene klootzak dat je bent

  9. Rene1964

    Pfffff, ik dacht. Laat ik wat zeggen over de blessure van Bazoer. Toevallig schreef ik het in een vorig topic, dat ik het van den zotte vind, dat hij (reeds half geblesseerd) toch speeltijd krijgt! En jawel, hij is meteen geblesseerd. Hoe dom kun je zijn als staf zijnde!!!! Maar goed, in het licht van hetgeen hierboven allemaal is geschreven, vergaat me de zin om überhaupt nog te reageren :((

    1. toon61

      en wie zit er weer mee , juist ajax , ik snap niet dat ze hem laten spelen als hij niet fit is , met die andere shit stop ik maar , je dringt toch niet door bij die herseloze figuren .

Comments are closed.