De soap rond Wim Jonk gaat door: Keje Molenaar niet welkom bij vergadering

Wim_Jonk1

Het lijkt erop dat de soap omtrent Wim Jonk nog niet compleet is. Op wat kleine aandeelhouders na, steunt de bestuursraad het hoofd jeugdopleidingen niet. Voorzitter van grootaandeelhouders Henrichs wil zelfs niet dat Cruijff-volger Keje Molenaar voor Wim Jonk probeert te bemiddelen.

Keje Molenaar  speelde een grote rol in de Fluwelen Revolutie in 2011 en is als jurist gespecialiseerd in arbeidsconflicten. Toen eerder deze week bekend werd dat Wim Jonk weg moest, wilde Molenaar de zaak maar al te graag oplossen. ‘We hebben uitvoerig met Wim gesproken. Het is helaas niet gelukt om hem aan tafel te krijgen. Dat is jammer, omdat wij Wim respecteren om zijn visie en zijn kennis en kunde.’, vertelde voorzitter Hennie Henrichs van de bestuursraad.

Een manier om werkzaam bij Ajax te blijven lijkt op een arbitragezaak uit te lopen of het wegstemmen van de bestuursraad in december. In hoeverre dit een prettige werksfeer op zal leveren, valt te bezien.

 

Related posts

31 Comments

 1. Zlatan

  Erger moet het niet worden ,K molenaar ook niet welkom !!!! Wim ga met ze praten , geef ze geen aanleiding om je zo maar te ONTSLAAN , sterkte Wim !

  1. BobbyHaarms

   HENRICHS! Goh, waar hebben we die naam eerder gehoord? Echt de grootste rat, anti-Cruijff en huichelaar van allemaal!

   1. De Ajacied

    jonge jonge zeg,
    Wat een stel kleine kinderen zijn het daar, laat Wim Jonk zijn werk doen, en laat Keje Molenaar gewoon zijn zegje doen!!!!
    Dit zijn 100% clubmensen

 2. Ajax nr 1

  Wat een kleine kleuters zijn het toch!!Ze zijn bang voor haar eigen hachie. Die zijn nu de volwassen mensen die er gewoon niet uit willen komen. Als dit nog lang duurt is het einde zoek. Bah wat een kleuters. Ik zeg opzouten allemaal. En lekker opnieuw beginnen. Dit ramp seizoen overleven wij ook wel weer. Als we voor volgend seizoen maar weer top zijn. Begin maar snel met bezemen.

 3. dickst14

  ze zijn net zo erg als ten have en consorten. dit stelletje hypcryten is bezig ajax kapot te maken. rapport van ling laat niets aan duidelijk te wensen over.

 4. -buitenkantje rechts-

  Tijd voor revolutie 2.0 .. Door de organisatie moet een bezem.. Door het huidige gevoerde beleid een bezem.. Door de selectie een bezem..

 5. Litmanen

  Is er nou niemand die vindt dat Jonk toch een keer een gesprek zal moeten aangaan met zijn werkgever? Cruijff en Ling betalen hem die 350.000 per jaar toch niet?

  Als mijn werkgever met mij wil praten dan kom ik daar toch ook niet onderuit?

  We kunnen hier wel iedereen gaan uitschelden maar Wim Jonk zegt toch steeds nee?

  1. EugAjax

   Volledig eens Litmanen! Gewoon gesprek blijven aangaan alleen Dan kan je veranderen in organisatie. Je kan mij niet wijs maken dat iedereen die daar zit: D.e Boer, Overmars, Bergkamp, van Duyvenbode, Leo van Wijk, etc allemaal koekenbakkers zijn en alleen Jonk gelijk heeft. Als zogenaamde clubman. Kijk op Youtube de clubman speelt ook weleens voor onze vrienden uit Eindhoven. Nergens kan een werknemer leiding willen geven over een belangrijke afdeling zeg maar de core afdeling en Dan geen verantwoording af willen leggen aan directie……………het is te laat verder gaan op ingeslagen weg alleen zonder Jonk. Een individu is nooit belangrijker dan club alsof er geen betere dan Jonk is in voetbal land. Moet lukken

   1. -buitenkantje rechts-

    Ik wil Wim Jonk echt niet heilig verklaren.. Natuurlijk heeft hij ook fouten gemaakt in de communicatie.. Maar hij is echt niet de enige! Vreemd wordt het dat hij nu als enige ontslag wordt aangezegd..terwijl hij strijdt voor de visie van Cruijff..en aantoonbaar goed werk heeft geleverd wat door velen erkend wordt..

  2. BobbyHaarms

   En wie zegt dat Jonk dat niet meermaals geprobeerd heeft Litmanen? Makkelijk oordelen vanaf de zijlijn dit, ik denk dat ik precies hetzelfde had gedaan als ik 20x tegen een muur had aangeluld.

 6. Braziq

  Meneer Henrichs.. L.. U.. L.. Wegwezen !!!! (Sorry.). Waar zijn die gasten mee bezig?? Denk eerder dat ze bang zijn voor Molenaar en consorten.. Maar dit is toch niet goed mede-fans?? Wat kunnen wij als Ajacieden hiertegen doen?? Ik denk niets.. Toch??

 7. RobbyZ

  Stukje van vak 410 site november 2011.
  Er rest de voordrachtscommissie in feite maar 1 ding, en dat is Hennie Henrichs afvoeren als kandidaat. Om meteen daarna de ingeslagen weg standvastig te vervolgen. Voorts is het aan iedereen die Ajax een warm hart toedraagt om te beoordelen of het eindelijk niet eens de hoogste tijd is dat figuren als Hennie Henrichs, en met hem een heel leger hypocriete leugenachtige plucheplakkers die puur uit eigenbelang AFC Ajax gijzelen en beschadigen, de club uitgebonjourd worden.
  Hij lult met alle winden mee om bij Ajax maar macht te kunnen blijven behouden en een vriend van Cruijff is het niet dat wisten we al. Die man denkt/vind dat Ajax van hem is,d’r uittttt!!

 8. ElSalvador

  Laten we maar afscheid nemen van Wim Jonk, dit is niet meer te repareren. Hij zal waarschijnlijk zijn carriere voortzetten in eindhoven. Jammer dit.

 9. woody79

  is er uberhaupt nog iemand die het snapt. om gek van te worden. onze mooiste club is het slechtste bedrijf!

 10. Kevke87

  godverdomme zeg. klotebende daar. heeft Cruijff niet ooit ook eens gezegd dat er ondanks alle gevechten rondom ten have enzo toentertijd nog steeds mensen bleven zitten die er NIET thuishoren!! o.a. slops

  1. BobbyHaarms

   Precies, en die ratten zitten er nu nog en DAT is al jaren het grote probleem, niet Jonk die niet met dat afvallige zooitje wenst te lullen!

 11. Iamsterdam2015

  Heel heel erg dit. Lijken wel een stelletje kinderen op school: ” nee jij mag niet op mijn feestje komen en jij ook niet maar jij en jij wel…..”
  Is het voetbal al niet je van het…..nu dit!!!!! Schaam je!!!!!

 12. AjaxBarcelona

  Jij blijft maar aangeven dat Jonk voor PSV heeft gespeeld. So what. Een kul en irritante opmerking omdat je verder geen enkel argument hebt omfpdat je bniets van de zaak weet. Gewoon schreeuwen is wat je doet.

 13. Heldenzoon

  De jeugdopleiding functioneerde al geweldig voordat Wim Jonk was geboren. Niet heilig of zalig verklaren….

  Wel is het zo dat ik deze voormalige psv-er (zeg het ook gewoon, AB) hoog heb zitten. Maar om nou iedereen weg te sturen en Wim Jonk te behouden lijkt mij wel problematisch. Wie gaat de wc’s dan schoonmaken of mij een flesje Chocomel verkopen op De Toekomst?

Comments are closed.