Supporters steunen Jonk met speciaal shirt

1113teamjonk

Vanmiddag om 14:00 uur start de aandeelhoudersvergadering bij Ajax en met name het ontslag van Wim Jonk zal een hoofdonderwerp zijn. Tevens liegt het rapport van Tscheu la Ling er niet om en hebben medewerkers van de Toekomst een brief geschreven om het ontslag terug te draaien. Ook enkele supporters laten weten Wim Jonk te steunen en hebben speciale shirts laten drukken die zij vanmiddag zullen dragen om de jeugdopleider een hart onder de riem te steken

Bron: Twitter

Related posts

33 Comments

 1. BobbyHaarms

  Heel veel succes jongens, laten we met z’n allen duimen dat Wim Jonk mag blijven en zijn goede werk mag voortzetten!

 2. Ajax nr 1

  We kunnen duimen wat we willen voor Jonk. Maar zolang dat corupte zooitje daar zit zal dat weinig uitmaken. Succes mannen en neem een beslissing met je hart.

 3. EugAjax

  Eens met bovenstaande alleen mag heer Jonk ook eens volwassen worden en weer gaan mee praten en mee denken over hoe verantwoordelijkheden te (her)verdelen. Mbt rapport Ling. Hier in staat dat hij gesproken heeft met oa De Boer. Heeft Frank niet altijd aangegeven nooit een gesprek met hem heeft gehad? Frank de Boer komt bij mij over als zeer betrouwbaar. Ik heb dus mijn twijfels bij objectiviteit rapport. Heel veel word Jonk als bron genoemd, niet heel objectief in deze. Plus wat echt heel raar is Ling bied zichzelf aan als ‘voorzitter’ van TH. Maar zonder echt verantwoordelijkheden. Meer immediator. Raar. Terwijl hij vraagtekens plaatst bij Sar als voorzitter qua structuur? Verder wel veel goede en ook verontrustende punten. Moeilijk verhaal ik hoop op vele wijsheden vanmiddag

  1. Alwayslookatthebrightsideoflife

   Jonk is een van de weinige volwassenen in dit steekspel. Maar zoals zo vaak worden de mensen die hun nek uitsteken en een standpunt in durven te nemen de dupe. En ja, ik zit er wat dichter op dan menigeen hier.

   1. EugAjax

    Volwassen staat niet gelijk aan wegblijven van je werk en lekken naar de pers omwille van je eigen case te maken en publieke opinie meekrijgen. De heer Jonk wil niet eens verantwoording aan directie en RVC afleggen, ja dat kan natuurlijk overal vooral in een 1 manszaak. Bij Volendam ging het op dit gebied ook al fout. Ook ik Ben fan van Jonk maar moet normaal blijven doen en anders weg wezen. Directie, RVC kunnen niet anders Vrees ik

 4. Joeguh9

  Schrik behoorlijk van dat rapport! De meeste spelers was ik alweer vergeten. Mijn voorkeur is om Overmars en van der Sar te dumpen! Overmars vanwege zijn aankoopbewijs en Sar omdat ik hem een eikel vind?

  1. Indojood

   Haha, ben het met je eens maar op basis van een aankoopbewijs en iemand een eikel vinden, is het lastig om mensen weg te sturen 🙂

    1. Zlatan

     O nee ? Als je je werk niet doet ,opzouten !!! En niet snel een ander de schuld geven , Dat is LAF .

 5. AFC98

  Overmars en vd sar waren geweldige spelers, maar als bestuursleden is het niet al te goed. Ze hebben totaal geen karakter… Wim jonk daarentegen wel!

 6. PCK

  Helaas kan het ontslag nooit meer terug worden gedraaid ben ik bang. Als Wim geen steun krijgt van de rest van het TH is zijn rol klaar. Tenzij de rest zijn Biezen pakt, en dat mijn vrienden zie ik echt niet gebeuren, zeker niet zonder strijd. Zo jammer dit!

 7. AjaxBarcelona

  Jij geeft toch puur commentaar vanaf de buitenkant of niet dan. Ik zeg nergens dat je je mond moet houden alleen dat je niet zulke harde conclusies kan trekken als je niet weer hoe het werkelijk zit. Dat is en klinkt gewoon erg dom. Als je weet hoe het werkelijk zit dan zou je reactie 100% anders zijn.

 8. woody79

  ben bang dat niemand weet hoe het werkelijk zit want er wordt niet goed gecommuniceerd door alle partijen. ben pro cruijff en dus jonk maar dit wordt een onhoudbare situatie.

 9. woody79

  en waarom klapt het nu? omdat jc nu in de lappenmand zit? hij zit onder de medicamento en houdt zn mond? misschien even “de kromme” vragen wat hij ervan vindt?

 10. polaroids

  Als iemand niet meer wil praten is er sprake van een onwerkbare situatie, hoe goed je als jeugdtrainer ook bent. Ik zie al dat ik op mijn werk ook niet meer op vergaderingen verschijn. Dan mag ik ook gaan….. Dus ga praten, Wim!

  1. AjaxBarcelona

   Ken jij de details? Weet je wat hij allemaal al heeft geprobeerd? Weet je hoe vaak hij voor lul is gezet? Nee. Dus oordeel dan ook niet.

 11. Toppertje

  Eens AjaxBarcelona. Aan de ene kant denk je inderdaad van ga praten. Maar zeer waarschijnlijk heeft hij te vaak zijn hoofd gestoten en zijn afspraken niet nagekomen. Maar dat zal wel in de rechtszaak naar voren komen. Hoe dan ook Ajax is de verliezer.

Comments are closed.