Bazoer vraagteken voor Oranje

1108feyenoord-ajax_bazoer

Het is nog onzeker of Riechedly Bazoer met het Nederlands Elftal in actie kan komen tijdens de oefenwedstrijd tegen Wales aanstaande vrijdag, zo meldt het Algemeen Dagblad. De middenvelder viel zondag in de Klassieker uit met knieblessure, waar hij voor Fenerbahce-thuis net van was hersteld.

Bazoer liep twee weken terug al schade op aan zijn kniekapsel en kreeg tegen feyenoord opnieuw een tik tegen zijn knie van Eric Botteghin. Bazoer raakte in de bekerkraker tegen feyenoord ook al geblesseerd na een tackle van Tonny Vilhena. Hij miste Roda JC-thuis, maar werd opgelapt voor de belangrijke wedstrijd tegen Fenerbahce (0-0). Tijdens de Klassieker stond hij weer aan de aftrap, maar hij keerde na de rust niet meer terug. Arek Milik was zijn vervanger.

Ook Lasse Schöne maakte de wedstrijd in De Kuip niet af. Schöne moest vlak voor rust gewisseld worden. Volgens het AD vanwege een pijnlijke wreef. De interlandweek lijkt voor Ajax als geroepen te komen, aangezien ook Anwar El Ghazi al in de lappenmand zit met een enkelblessure.

Bron: Algemeen Dagblad

Related posts

9 Comments

  1. Geroldkohlen

    lekker thuis blijven bazoer rusten en herstellen, nederlands elftal speelt toch nergens meer voor!

  2. BobbyHaarms

    Simpel: lekker thuis blijven en je broodnodige rust pakken. Vergis je niet, onze spelers hebben een hoop gespeeld de laatste weken dus even pas op de plaats en over 2 weken sprintje trekken, en in de winterstop tussentijds eindigen als winterkampioen 🙂

    1. Rene1964

      En versterking erbij halen! Lees: ervaring, maar niet iemand die al twee jaar ergens op de bank zit te verpieteren aub

      1. Alwayslookatthebrightsideoflife

        Noem nu eens een reeële naam. Iemand die goed is, veel internationale ervaring heeft, die in Nederland wil komen spelen en geen groot verdiener wil zijn.

        1. Geroldkohlen

          siem de jong, vermaelen, cardozo(ondanks dat hij op de bank zit in turkije door een slechte band met de trainer maar op het moment dat hij speelt scoort hij), nigel de jong heeft geen toekomst meer bij milaan stuk voor stuk aanwinsten en ajax kan hun gewoon betalen!

Comments are closed.