Cruijff: ‘Voetbal geeft mij nog steeds veel plezier’

1125cruijff1

Bij Johan Cruijff werd onlangs longkanker geconstateerd en direct volgden er acties bij veel voetbalclubs om de nummer veertien te steunen. Inmiddels laat Cruijff in zijn column in De Telegraaf weten dat hij het voetbal in het algemeen nog steeds als een afleiding ziet om niet teveel te piekeren over de ziekte.

‘Omdat er veel in het voetbal speelt en het nadenken en praten daarover me veel plezier verschaft, kom ik nauwelijks aan piekeren toe. De dokters met exceptionele kwaliteiten hebben hun voorbereiding afgerond en een nieuwe weg is ingeslagen. In de wetenschap dat er uitstekend werk is verricht. We zijn met de ziekte onderweg, helpers weg eerste ronde’, aldus Cruijff in De Telegraaf.

Bron: De Telegraaf

Related posts

8 Comments

 1. Indojood

  Cruijff is als mens een voorbeeld voor velen. Hij is nooit gemeen of beledigend en laat zich niet leiden door emoties zoals Van Gaal en Van Hanegem. Ongelooflijk dat er “Ajacieden” zijn die hem liever weg hebben.

  1. BobbyHaarms

   Mee eens Indojood dat is echt een grote schande! Johan is en blijft een parel voor Ajax en het voetbal in het algemeen….koesteren!

  1. Indojood

   100% eens. Cruijff heeft alles gedaan om ons te vermaken. Helaas vindt de meerderheid types als Mourinho geweldig.

   1. Remco425

    Ik ben op en top Cruijff fan, maar als manager is Mourinho ook top. Niet als mens, maar wel als manager.

Comments are closed.