Fischer haalt Klassieker, Dijks twijfelgeval, Van der Hoorn vervangt Viergever

1028fey-ajax2

Ajax leeft na de 0-0 tegen Fenerbahce toe naar de wedstrijd van zondag tegen feyenoord waarbij Frank de Boer een streep kan zetten door de naam van Anwar El Ghazi. De buitenspeler kampt met een enkelblessure die hij donderdagavond opliep op het spekgladde veld in de Arena. Toch wanhoopt De Boer niet na de vrijdagtraining waarbij Mitchell Dijks weer volledig van de partij was.

‘Anwar speelt zeker niet want hij heeft teveel last van zijn enkel zo hebben wij vandaag nogmaals geconstateerd. Over Viktor Fischer hebben wij goede hoop en die gaat het wel halen. Hij kreeg een tik op zijn dijbeen en dat is gevoelig maar het is geen ernstige zaak’. Linksback Mitchell Dijks ontbrak tegen Fenerbahçe, maar trainde vrijdag wel weer mee. ‘Dat zag er heel goed uit maar wij moeten even de reactie afwachten en oppassen dat hij geen terugslag krijgt’. Mocht Dijks niet spelen dan zal Jairo Riedewald wederom de linksback zijn en kiest De Boer voor Mike van der Hoorn naast Joël Veltman. ‘Dat zit er dik in ja. Zij zullen zich willen revancheren voor de nederlaag tegen Ado maar ik ben er van overtuigd dat als wij ons niveau halen, dat we dan niet bang hoeven te zijn. Wij kunnen ze verslaan in de kuip’.

Bron: Ajax TV

Related posts

14 Comments

  1. De Ajacied

   Ga uit van je eigen kracht en lever strijd,
   Dan moet het goedkomen en gaan de 3 punten mee naar Amsterdam ⚽️⚽️

 1. slm020

  We gaan ze verslaan Frank 😉 . Het moet gaan gebeuren want gisteren was een wanvertoning ! WZAWZDB

 2. Rene1964

  Heeft de Boer dat zelf verzonnen of luistert hij nu eindelijk eens naar de kenners hier op dit forum. Uiteraard moet je met van de Hoorn tegen F spelen (Kramer).
  Verder mag ik hopen, dat ze weten in welk shirt ze spelen, zodat er een bal bij een medespeler uitkomt ipv bij de tegenstander. Gelukkig speelt Feyenoord in hun thuisshirt en niet zoals Fener in het oude uitshirt van Ajax. Misschien dat het daaraan lag?!?!
  Hopelijk leggen ze nu hun hele ziel en zaligheid in het TEN KOSTE VAN ALLES willen behalen van het landskampioenschap! Succes heren.

 3. Didron

  Yesssssss!!!!!!! Mike in de basis!!!!! Hopelijk haalt Dijks het ook, maar ja dan zul je zien dat Mike weer niet spelen zal…, ook al is zijn lengte en spel goed!! Maar dan kan Mike nog altijd als extra spits ingezet worden!!

 4. pietprecies

  En NOOIT meer viergever meenemen!! Die liep laatst te mekkeren dat hij meer speeltijd wilde in het eerste nou we hebben kunnen zien waarom niet!!

Comments are closed.